#25 Milan Macvan

Macvan bu sezon aldigi surenin hakkini veriyor. Ribaundlarda cok etkili, sutlarinida sokmaya basladiginda daha ne isteriz.

Lisans suresi doldugunda Markoishvili ile arasinda secim yapilacak. Eger bu sekilde devam ederse Erceg'den vazgeceriz bence.

Bu durumda Domercant devam etmis olacak. Yani iki opsiyonumuz var.

1. Arroyo - Domercant - Hairston - Macvan - Bonsu

2. Arroyo - Markoishvili - Hairston - Erceg - Bonsu

Suanki performanslara gore ben ilk opsiyonu tercih ederim.

Macvan çok duygusal bir oyuncu. Kendisine güvenildiğinde, sorumluluk verildiğinde daha iyi oynuyor. Aslında bu sezon çoğu kişi kadroya girebilmesi konusunda şüphe duyuyordu ama, Macvan ortaya güçlü bir irade koyarak "ben buradayım" dedi. Kendisi uzun zamandır Avrupa piyasasının önemli uzunlarından biri olarak gösterilmesine rağmen yaşı hala genç ve oyununun gelişeceği yönler var. Böyle savaşmaya devam ederse formayı bırakmaz.

Ülkerin hızlı hücumunu yarı sahada kesen bir faul yaptı o sırada hemen koça baktı. Ergin hocada brova işareti yaparak destekledi. Sahada birşey yaptığında hemen gözü koçu arıyor :)

Ne yorumlar vardı burda. Demiştim hep sabredelim diye. Kaç maçtır fark yaratan oyunculardan. Dışardan oynaması çok da şart değil, pota altında da gayet iyi iş görüyor.

18 sayı 6 ribaund(5 i hücum) 3 asist muazzam bir performans
Böyle oynamaya devam ederse seneye kesinlikle takımda kalmalı diye düşünüyorum.