• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

#25 Milan Macvan

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Oğuz Güven
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:24
Macvan bu sezon aldigi surenin hakkini veriyor. Ribaundlarda cok etkili, sutlarinida sokmaya basladiginda daha ne isteriz.

Lisans suresi doldugunda Markoishvili ile arasinda secim yapilacak. Eger bu sekilde devam ederse Erceg'den vazgeceriz bence.

Bu durumda Domercant devam etmis olacak. Yani iki opsiyonumuz var.

1. Arroyo - Domercant - Hairston - Macvan - Bonsu

2. Arroyo - Markoishvili - Hairston - Erceg - Bonsu

Suanki performanslara gore ben ilk opsiyonu tercih ederim.

Arroyo - Markoishvili - Hairston-Macvan-Bonsu olamıyor mu?En doğrusu bu tercih.

Tabii bu 5 lide Dudley'nin 1.5 - 2 ay sonra dönecek olduğunu varsayıyorum.

Macvan çok duygusal bir oyuncu. Kendisine güvenildiğinde, sorumluluk verildiğinde daha iyi oynuyor. Aslında bu sezon çoğu kişi kadroya girebilmesi konusunda şüphe duyuyordu ama, Macvan ortaya güçlü bir irade koyarak "ben buradayım" dedi. Kendisi uzun zamandır Avrupa piyasasının önemli uzunlarından biri olarak gösterilmesine rağmen yaşı hala genç ve oyununun gelişeceği yönler var. Böyle savaşmaya devam ederse formayı bırakmaz.

her takıma lazım böyle amatör ruhlu oyuncular.

Adam resmen bizden biri. Gerçek kimliğini bulmaya başladı. İnşallah daha da iyi olacak.

Ülkerin hızlı hücumunu yarı sahada kesen bir faul yaptı o sırada hemen koça baktı. Ergin hocada brova işareti yaparak destekledi. Sahada birşey yaptığında hemen gözü koçu arıyor :)

İstediğimiz buydu savaşması ribaunt alması içeri girmesi artık FB maçında üçlüklerde girmeye başladı muhteşem oldu böyle devam :)

Macvan, Sinan,Ender, Malik gibi oyunculardan katkı gelmesi bizim için çok çok önemliydi.

Macvan kesinlikle kaliteli kumaş basketbolu iyi biliyor.

Böyle oyna, Erceg'i yollayalım, Ersin, sen, Furkan, Bonsu vurun inletin ortalığı!!

Böyle hırslı oyuncu lazım bize aynen devam :) 27 indeks rating puanıyla kariyer rekoru kırdı o da Gora maçında :)

Ne yorumlar vardı burda. Demiştim hep sabredelim diye. Kaç maçtır fark yaratan oyunculardan. Dışardan oynaması çok da şart değil, pota altında da gayet iyi iş görüyor.

Yine inanılmaz oynamış.Dahada iyi olacağına inanıyorum.

18 sayı 6 ribaund(5 i hücum) 3 asist muazzam bir performans
Böyle oynamaya devam ederse seneye kesinlikle takımda kalmalı diye düşünüyorum.

Macvan hepimizi utandırıyor. Böyle devam Macvan

Sonunda istenilen beklenilen Macvan ile karşı karşıyayiz.
Allah daim etsin inşaAllah (:

Sıra Dom Dom da. Oda kendini buldumu tamamdır.

inanılmaz formda banvit maçında da sürdürdü formunu aslan parçası

Geri