#25 Milan Macvan

Hiç alabileceğimizi sanmıyordum adı ortaya atılınca. Süper bir transfer taraftarın sevgilisi olur.

Emeği geçenlere sonsuz teşekkürler :)

Harika bir transfer daha, lig ve EuroCup hayal değil kesinlikle. Harika bir teknik kadro, çok iyi bir kadro ve desteğini esirgemeyn bir yönetim ve de her daim arkalarında taraftar ile zirveye çıkmamız için hiçbir engel yok...

Macvan benim için zordu ama aldık helal olsun. Geçen yıl adından sıkça söz ettiren, müthiş bir oyuncu. Takımımızda olması ayrı bir gurur, keyif. :)

Macvan ile ilgili yorum yapmaya bile gerek yok. EL seviyesinde olan bir oyuncuyu aldık, hem de Eurocup'ta oynadığımız bir sezonda. Basketbol yetkililerimizle ilgili düşüncelerim genel olarak belli, ama yine de büyük iş. EL takımlarının da hiç el uzatmamasına ciddi olarak anlam veremiyorum.

Bence alınabilicek şuan ki şartlarımızda, Yerine göre çok kaliteli şutu ve savunması olan birini aldık. Hadi hayırlısı Macvan...

Şaka bir yana oldukça iyi bir transfer alınan yapancıların hepsi Euroleuge seviyesinde kendisini fazlası ile kanıtlamış oyuncular para gücü olsada bu oyuncuları Euro Cup seviyesine gelmeye ikna etmek ayrı bir meziyettir.

2 sene önce Hemofram'da oynarken herkes Macvan hastasıydı forumda. Israrla takımda görmek istiyorduk, o günleri hatırladıkça bu transferin anlamı daha da artıyor benim için.

Avrupa basketbolu bir ekolse Macvan bu ekolü yaşatacak uzunlardan bir tanesi benim gözümde zira gelişimini de izleyebildik üst seviyelerde. beni en çok sevindiren yanıysa uzun süreden sonra oldukça iyi bir serbest atışçı uzun aldık. Uzun rotasyonundaki isimlere bakınca çok farklı formüller denenebilecek çeşitlilik sağlandı artık bu oyuncularda kendilerine yeni özellikler ekleyebilirler bu zenginlikten pay çıkarmak isterlerse.. Ergin Ataman muazzam iş yaptıracaktır Macvan'a.. Şimdiden merak ediyorum kim kimle birlikte oynayacak ne kadar süre alacak, gerçekten çok sağlam uzunlarımız oldu çok mutluyum Macvan transferinin olmasına.. Murat Özyer'e de teşekkür etmek lazım ama..

Ergin Hoca Macvan'ı geçen seneki takımındaki Erceg gibi kullanacak.Özellikle iki oyuncununda dış şutu çok iyi.Bizde de çok başarılı olacağınan inanıyorum.Piyasadaki en iyi 4 numaralardan birisi bence Macvan.Bundan daha iyisi Teletoviç onuda getirmek şimdilik imkansız...

Ergin Hoca röportajında erceg'den daha iyisini aldık diye bir cümle kullandı. Ayrıca transfer sezonunun başında kendisi için istenilen ücretin astronomik olduğunu fakat zamanla fiyatı düşünce hemen anlaştıklarını anlattı.

Bence bu transfer ile klüp büyük iş başardı.

Ergin Hoca röportajında erceg'den daha iyisini aldık diye bir cümle kullandı. Ayrıca transfer sezonunun başında kendisi için istenilen ücretin astronomik olduğunu fakat zamanla fiyatı düşünce hemen anlaştıklarını anlattı.

Bence bu transfer ile klüp büyük iş başardı.

Yönetim cok akıllı hareket ederek cok dogru hamleler yaptı ,Ergin hoca kimi istediyse getirildi tebrikler.

Piyasası bu kadar yüksek olup da bu kadar dolaşan bir oyuncu hatırlamıyorum son yıllarda.Sırp oluşu benim için kafi,çok daha iyi özellikleri de mevcut. :) Büyük iş Eurocup şartlarında.