#25 Milan Macvan

Hala nasıl bu transferi yaptık anlamış değilim.Piyasası bu kadar yüksekken,Euroleague'de çok rahat takım bulacakken neler yaptıkta takıma kazandırdık hala şaşkınlık içerisindeyim.Bir o kadar da mutluyum tabi :)

Müthiş bir transfer gerçekten.4 numarada hiç bu kadar güçlü olduğumuzu hatırlamıyorum.Andersen,Savoviç ve Kerem Gönlüm'ü yiyecek,yiyecek :))

Ben Macvan kadar sahayı iyi gören ve gördüğünü iyi uyguluyan avrupada bir uzun pek hatırlamıyorum.Topu ne zaman alsa dışardan boş üçlük atıyoruz.Onun bu saha görüşü onu çok ön plana çıkartıyor.Daha 22 yaşında olduğunu ve bir uzunun geç olgunlaştığınıda hatırlatayım .

Bu seneki has adamım. Gerçekten çok iyi bir oyuncu, izlemekten zevk alıyorum ve halada bu adamı nasıl aldık diye düşünüyorum. Çok hırslı ve takımla bütünleşmiş. Aklıyla oynaması çok güzel. Şutu iyi, pası iyi, savaşçı, serbest atışları iyi, ribaundları iyi. Kısaca muazzam bir oyuncu.

Maçı gerçekten yaşıyor. Aliağa maçında her sayısından sonra seyirciye dönüp bütünleşmesi gerçekten güzel ki salonda ki 2000-2500 civarında ki seyirciyi çok iyi gaza getirdi. Full olan maçlarda düşünemiyorum bile.

Maç sonu soyunma odasına giderken "Milaaaaan" diye bağırdık iki üç kişi, dişini sıkıp bizi alkışlaması falan müthişti. Adam arıza, yakında üçlü çekmeye başlar :)

Aynen devam Macvan.

Milan'a Partizan seyircisini aratmayacağız, daha deli bir taraftarın takımına geldim diyecek :) .Hırsı mütiş nazar değmez inşallah sezon sonuna kadar böyle devam eder...

Taraftarla arası çok iyi olacak bu sene :)
Ligte onu tutacak bir 4 numara göremiyorum,yok..
Allah nazarlardan ve sakatlıklardan saklasın inşallah...

2 sezondur hep dıyordum macvan gelse keske diye cok sükür geldi.Onunla 12 000 kisi ile fb macı farklı olucak :),Pravakotorde kalmadı fb`de he bizim macda üstüne oynıcagımız bir İlkan var onuda macvana bırakalım

Donetsk maçının 2 yarısı hiç oynamadı. Kesinlikle bir proplemi. Hucümda eski efektifliği yok. Kendini toplasın bir zahmet. Bir tek Ersine kalmayalım.