#25 Milan Macvan

Dün ikinci yarı oyuna bile girmedi sakatlığı mı var anlamadım.

Hoppala şimdide antremanda Macvanın burnu kırılmış Kazan maçına yetiştirilmeye çalışılıyormuş ve bugün ameliyat olacakmış. Kaynak Veli Yiğit

Arkadaş artık isyan edesi geliyor insanın.

Yeter ama. Şanssızlıkla falan açıklanamaz bu. Can sıkmaya başladı artık bu sakatlıklar.
Takıma kurşun döktürüp , okutmak lazım. Karşı tarafın oyunu hep bunlar. :)

Hayal kırıklığı yaşatıyor bende. 4 numaralardan alacağımız dış katkı önemli ama olmuyorsa pota altından denersin. Arkadaş pota altında oynamayı sevmiyor. Uzun zamandır form düşüklüğü var. Şutları girmediği zaman hiç çekilmiyor.

Furkan, Ndong, Macvan pota altındaki 4 as oyuncumuzdan 3'ü berbatlar. Ersinde olmasa naparız bilmiyorum.

Partizanda iken ezeli rakipleri olan Kızılyıldıza karşı böyle hırslı oynayacağını tahmin ediyordum. Sağolsun beni yanıltmadı da. Biz kendisinden bunu bekliyoruz. Hâlâ bence gerçek performansının %50 ya da 60ında. Biraz gayret gösterse biraz daha toparlansa biz iki gömlek seviye atlarız. Ligde onu tutacak 4 numara bence yok. Avrupa'da da kendisini zorlayacak ya 2 ya da 3tür. Senden beklentimiz büyük Milan hadi be abicim hayal kırıklığına uğratma bizi...

Macvan seyirciyle oynayan bir adam. normal lig maçlarında, boş salonda ritmini bulamıyor.
bugün toplasan 1000 Gs taraftarı anca vardı ama her olumlu hareketinden sonra tribünü gazladı.
bu bile yetti adama yani.

olası bir Fener playoff serisinde görün siz asıl bu adamı.

Tam bir hayal kırıklığı. Maccabinin neden vazgeçtiğini anlıyoruz. Şut atamayınca hemen demorilize oluyor. Savunma desen iyi degil. Gazla çalışan bir oyuncu. Yılın balonu...