#33 Ender Arslan

Bugün top ondayken çok rahattım nedense. En iyi şekilde topları kullandı ve gereksiz atışlardan uzak kaldı. Olması gereken Ender bu işte. Tebrikler ve teşekkürler kaptan...

Bugün gerçekten iyiydi. Hiç riske girmedi, atakları zora sokmadı. Basit ve akıllıca oynadı. Güzel asistler yaptı. Kritik sayılar attı. İyi top dağıttı. Böyle devam eder umarım..

Sanırım hayatının en iyi maçlarından 2'sini bu sene ksk deplasmanlarında oynadı,bugün gerçekten güven verdi top elindeyken,umaım final serisinde tecrübesiyle bize çok fazla katkı yapar,bugün özellikle tebriği hakettin bence...

Takımın atom karıncası.. Topu aldığı zaman tutabilene aşkolsun. Küçük ve hızlı adımlarla anında soluğu rakip potada alıyor. Gereksiz maceralara atılmadığı zamanlarda gerçekten çok faydalı oluyor. Tıpkı bugün olduğu gibi. Bravo Kaptan!!

Bu performansı devam eder ve yazın Avrupa Şampiyonası'nda Kerem Tunçeri nin yedeği oynarsa olarak milli takım yönetiminin ağzına kürekle vururum

Kaptan ona güvenmeyenleri bir kez daha yanılttı. Kendisi maçı kazandıran şutu attı ancak yine konuşulmadı.Forumda sürekli eleştirildi hem de fazlasıyla. Taraftarlarımız biz tükürdüğümüzü yalamayız dercesine buralara yine bir şeyler yazmaya çekindi. Şu adamı bir kerede tebrik edin yahu. Kötüyken eleştirmek zaten kolay. Unutulmasın ki kaptanın ellerinde nice kupalar kalkacak. :)

Ender'e özür borcum var.
Her topu eline aldığında gerilirdim, eyvah yine ne tuhaflıklar yapacak diye korkuyla karışık bir heyecan kaplardı içimi.
Ama Playofflarda gerçekten çok iyiydi. Hem soğukkanlı hem de çok olgun oynadı. Takımın neye ihtiyacı varsa onu yapmaya çalıştı.-çoğunda da başarılı oldu.-
Gösterdiği müthiş performansının arttırarak devam etmesini diliyorum.
Hep böyle oyna Ender gerekeni gerektiği yerde yap.

Guard rotasyonundan Engin Atsür'ü de kaybettikten sonra Ender'in play-offlardaki performansı bizim için çok kritik olacaktı, kendisi bu süreçte umulan performansı sergileyerek görevini başarıyla yerine getirdi. Bolca tebriği hak ediyor...

Bu yıl iyi oynadığı maç sayısı önceki yıllara göre çok daha fazla. Hala istikrar problemi var tamam ama bu sezon kariyerindeki en iyi sezon olabilir Ender'in. En azından Türkiye kariyerinin. Bunun da Ergin Ataman'ın ona verdiği sorumluluk ve güven duygusuyla direkt alakası olduğunu düşünüyorum. Sağlam dönecek bir Engin'le ve Carlos'la birlikte bence Euroleague'de de bizi taşıyabilirler..

Sana bu sene için son kez ihtiyacimiz var Kaptan. Ne olursun bizleri mutlu et. Her attigin sayi olsun insaAllah. Bu aksam o kupa senin elinden kalkacak insaAllah o kadar :) Allah utandirmasin...

Doping yapmışız maç sonucu :) Sertac'in annesi börek yapmış takima maç öncesi yedirmiş :) Kaptan'in maç sonu acıklamasi :) bu arada 6.şampiyonluğuymuş bu kaptanımızın. İnşaAllah takımîmızla,formamizla ve armamîzla 10 yaparsin insaAllah kupa sayıni kaptan :)