#33 Ender Arslan

750 bin Euro çok Ender'e !

Mümkünse sözleşme imzalamayalım.

O paraya daha kaliteli yabancı bir guard buluruz.

500 bin Euro iyi para. Fazlası israf !!

Şu Nikolov olayı çözülse de artık seneye Ender yerine oynasa. En azından saç baş yolacaksak da 17-18 yaşındaki bir gence saç baş yolalım. 750 bine neler neler alınır

Anlamadım ben yıllık mı 750 bin euro istiyormuş Ender? Şaka yapıyor herhalde. Yaşı gelecek 32'ye, hadi yaşını geçtim bir maç iyi üç maç kötü zaten. Ne zaman ne yapacağı belli olmuyor...

Maksimum 400 bin euro yeterli. O da maksimum.

Adam bir maçta 1 olumlu haraket yapıyorsa 3 olumsuz haraket yapıyor ardından, birde o kadar para istiyor yazık günah, genç oyuncu alalım pişssin mücadele etsin kötü oynasın ama yeter ki mücadele etsin.

Ne 3 yılı?.. Ender ile en fazla 1+1 yıllık sözleşme yapılmalı... Fazlası mantık dışı olur. 750 bin euro da çok fazla... Ender sahada kanatlanıp uçsa, yine o parayı kimse vermez. Kusura bakmasın...

Nikolov'un yaşı çok genç... Lisansı çıksa bile Ender'in görevini üstlenebileceğini sanmıyorum. Trabzon'a kiraladığımız Can Korkmaz iyi bir sezon geçiriyordu. Sakatlanmasa seneye kadroya dahil edebilirdik. Şans işte...

Bana kalsa Tutku Açık'a tekif götürürüm. Belki o da GS ve İstanbul'u özlemiştir? Gelse Ender'den de Engin'den de fazla katkı sağlar.

Olaya iki yönlü bakmak gerek. 3 yıllık sözleşme bizim açımızdan mantıklı değil, 1+1´i de Ender kabul etmez. Bu nedenle ideali 2 yıllık sözleşme ama makul (500.000 Euro) rakama.

Eğer seneye Euroleague´de olursak gerçekçi olmak gerekirse, Nikolov´la olacak iş değil o seviyede mücadele etmek. Elde Tutku Açık varken onunla yolları ayırıp Ender´i tercih eden Ataman´ın Tutku´ya dönüş yapacağını sanmıyorum. Ender açısından bakacak olursam da hedefi olan bir kulüp istiyorsa, Galatasaray onun adına en iyi tercih olur.

Ender çok iyi bir guard değil, o kesin ama yerliler arasında en iyi üç isimden biri. Türk basketbolunun acı gerçeği..

Önemli olan Dixon'ın, Delaney'in aldığı paralar değil. Önemli olan senin takımındaki oyuncuların kaç para aldığı, sen Sinan Güler'e 700 bin verirsen Ender de 750 ister tabi. Nasıl futbolda Umut Bulut 1.850 alırken Burak 2.850 istiyorsa, Ender de 750 ister. Bunda Ender açısından garipsenecek bir durum yok. Garipsenmesi gereken Galatasaray kulübünün sporcularına vermekten çekinmediği yüksek miktarlar...

Topu yari sahadan getirip screen cagirmasi bi 10 sn suruyor bu sureyi ceylan gibi yerinde sekerek degerlendiriyor sonra screeni geliyor kullaniyor tam iceriye dalacak hooop en basa aliyor tabii bi arada sure tek haneye dusuyor bundan sonrasin dogaclama ya topu tepeye dikip ucluk yada en yakina pas sansimiz varsa top marko da patliyor sokuyoruz sansimiz yoksa topu veremiyor top kaybi. Fix bu artik Ender set gosterdiginde o ceylan gibi sekerken ben fenalik geciriyorum. Helal kardesim 750 az 1.750 hakkin cek resti
imzalama.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Topu alıyor. İçeri penetre edecekmiş gibi yapıyor ama yapmıyor. Ardından bir kere daha. Sonra tekrar deniyor sanırım geçtiğini falan zannediyor ama baktığın zaman set hücumunun başlangıcı gibi pozisyon. Eee tabi süre kalmış 3-5 saniye. Ya tepeden şut atıyor ya da bombayı başkasına bırakıyor. Ve bu adam 750bin istiyor adskjdafada :D

Forumda ki üye sayısını bilmemekle beraber 3 aylık bir fitness kadriyo çalışması sonucunda %40 oranında kendisinden daha faydalı olabilecek PG çıkar forumdan

Geçen yıl gayet olgn oynuyordu.Bu yıl bizdeki ilk senesi gibi oynuyor.Ender takımı organize etmek yerine tamamen bitirici olmaya kalktığı zaman inanılmaz baltalıyor takımı.

1- Ender oyuna girer.

2- Topun kontrolünü eline alır.

3- Minimum 15 saniye topu elinde tutar.

3-a) İçeri penetre edemez ve son saniyede kontrolsüz şut.

3-b) İçeri penetre eder ve son anda zor bir turnike pozisyonuna girer.

3-c) Topu arkadaşına verir son anda ve kontrolsüz şut.

Umarım final serisinde iyi oynar ve yollarımızı ayırırız. Olmuyor yani, saç baş yolduruyor çoğu maçta.

Final serisi öncesi böylesi bir yazı yazmak istemezdim, daha önce hiçbir oyuncu için bu denli sert bir eleştiri yazmamıştım. Sanırım bu ilk olacak. Sayısız Milli takım ve Euroleague maçına çıkmış, 31 yaşına gelmiş bir oyuncunun böyle amatörce oynaması akıl alır gibi değil. Topu eline alıp, hiçbirşey yapmadan süreyi eritiyor ve zorlama bir şutla veya penetreyle hücumu bitiriyor. Bu nasıl oyun kuruculuk, bu nasıl guardlık?! Lütfen toparlan Ender. Finalde sana büyük iş düşüyor.