#33 Ender Arslan

Hayatının belkide en iyi maçını çıkardı.Ben bir ara Tony Parker'ımı izliyorum yoksa bizim Ender'imi şaşırdım vallahi.Hep böyle devam kaptan.

Çok seviyorum Ender'i, çok da yakışıyor Galatasaray formasına.

Fenerbahçe maçındaki performansıyla da mest etti resmen, helal olsun. Eline, yüreğine sağlık Kaptan...

İlk maçı Kayseri'deki Cumhurbaşkanlığı Kupası'ydı,kupayı kazandıran isimlerden olmuştu.Geldiğinde yüzü asılan biri olarak rahatça söyleyebilirim ki ileride İpekçi'deki derbilerin hatırlanan yüzlerinden olacak.

Garip!.. Oyunun sıkıştığı, skor üretmekte zorlandığımız anlarda gözüm onu arıyor.

Oysa ki 20 saniye top sektirip son anda sallama üçlük atan biriydin gözümde. Hangi ara takımın vazgeçilmezi oldun?

2 mactir sahada oldugu zamanlarda ozellikle de 3. ceyrekte hucumun tum organizasyonu onda, hem sayi atiyor hem de takimi cok iyi organize ediyor.. Ender boyle oynadigi muddetce hem uzunlar hem de Carlos'un verimi onunla paralel olarak artacaktir, takimin hucum opsiyonlarini cesitlendirerek rakip savunmanin da ayarini bozuyor... Aslanim Ender...

Dün gece Ender Arslan gibi bir oyuncuya sahip olduğumuz için gurur duydum gerçekten. Yıllanmış şarap gibi her geçen yıl oyununa bir şeyler katıyor. Seni seviyoruz Ender.

Henüz 30 yaşında. Kendini bu şekilde geliştirmeye devam ederse uzun yıllar ondan faydalanabiliriz.

Play off serisi başladığından beri resmen saç baş yoldurtuyor bizlere. Ya derhal kendine çeki düzen vermeli, Yada teşekkür edilip sezon sonu yollar ayrılmalı.

Bu kaçıncı Ender. Allah aşkına, insan bu kadar mu umursamaz olur, bu kadar mı duyarsız olur, bu maçı kaybetseydik senin acemiliklerinden ve Ergin Hocanın inadı yüzünden kaybedecektik. Artık tecrübesiz de değilsin, ama oynadığın basketbol B takımdan yeni A takıma yükselmiş ümit milli takım oyuncusu gibisin. Artık elimizde patladığın yeter arkadaş...

Yıllardır Efes'te nassıl oynuyor diye merak ettiğim oyuncuyu biz aldık. Bizde nasıl oynuyor diye hâla merak ediyorum zerre beğenmiyorum Türkiye'nin guard konusunda ne kadar sıkıntıda olduğunun göstergesidir Ender. Umarım sezon sonu gönderilir. Yerine genç bir oyuncu kurucu bulunur. Tamamen kendi fikrimdir.