#35 Bahar Çağlar

özgüven kalmamıs veya özel hayatında sıkıntıları var. turnike atamamayı,fast breakte topu dışarıya atmayı,boşken atmamayı başka türlü açıklanamaz.

Bahar yerine seneye Tuğçe diyorum...Bahar için Euroleague 2 beden büyük.

Valla dün hem savunmada hem de hücumda Egle ve Matic'in toplamından çok daha fazla katkı verdiği gerçek.
Erken faul problemine girmesi zararımıza oldu..

Belki diyeceksiniz ne diyorsun euroleague elendik diye ama baharın bügünkü performansı ortada seyircinin olmadığı stressiz kaçırdığı atıslardan sonra tribünlerde sitemin olmadığı bir maçta potansiyelini gösterdi .Evet belki bu maç ölçü değil ama 17 sayı 7 ribaunt yaptı sayılarının çoguda orta mesafe sutlar.Acaba birazda biz seyircidemi suç var kaçırdıgı atıslardan sonra mırıldanmalar güvenini azaltıyor olabilir

Gönderelim gönderelim diyoruz kimi alıcaz yerine Türkiyede Bahar dan daha güçlü fizik gücü bu kadar etkili birini görmedim.Bence hucumda kendine güvenini kazanırsa ve gücünü kontrol etmeyi öğrenirse çok daha faydalı olur..

bahar özgüven eksikliğini giderdiği zaman çok katkı vereceğine yürekten inanıyorum. ha dün bende eleştirdim. çok basit fauller yaparak hem kendini, hem takımı sıkıntıya soktu. bide potaya bakmaktan korkmadığı zaman nasıl katkı verdiğini bugün gördük. şutu iyi biraz daha geliştirirse çok iş yapar bu takımda, bide alttan gelen bi oyuncu olmadığı için elimizdekileride kaybetmeyelim arkadaşlar eliştiriler yapıcı olmalı yıkıcı değil!

Tamam herkes haklı eleştirmekte ama Bahar iyi oyuncu bunu eleştirenlerde biliyor fakat Bahara bir şeyler oldu ne olduğunu bilmiyor kimse ama Bahar iyiydi,gerçekten istiyordu bir şeyleri...Hırslıydı,şut sokuyordu,koşuyordu ne oldu bu kıza kimse sormuyor hiç.Işılla Bahar takımın en önemli 2 Türk oyuncusu ikiside çok iyiydi ne oldu onlara onlari sorgulayalım.Kim ne yaptı bu kızlarada 0 performansa geçtiler.Bazı oyuncular vardır iyi olduğunu bilirsin fakat uzun zaman katkı vermeyince pes edersin.Etmeyelim!Bahar için,Işıl için o final serisinde yerimizi alalım.Ben ceyhun gitmezse yokum dedim.Fakat bu kızların bir suçu yok sakince bir düşünün anlarsınız.Düşünsenize koçunuz size hücum yapma,top alma,sayı atma diyor ne olursunuz?İsmini söylemek istemiyorum o adam gittimi bu kızları kazanıcaz,inanıyorum!

Bahar çok istikrarsız, anlık olarak da genelde de. Fakat arada iyi oynadığı maçlar da oluyor azından. Sadece oyuncular değil, tüm şube içinde Türk olan ve giderse üzüleceğimi düşündüğüm (tam emin olmasam da) iki kişiden biri. Diğeri de Ayşe.

Türk oyuncu havuzunu düşünürsek gitse yerine kim gelecek ki.. Ne yazık ki istenilen düzeye çıkmasını beklemek zorundayız. O yüzden hem sezonun geri kalanı hem de gelecek için diyebileceğim tek şey şu ki ; umarım yakın gelecekte istenilen seviyeye çıkıp yüzümüzü güldürür..

Bugün Işıl ile birlikte çok iyi katkı verdi. Eğer sakatlanmasaydı maçı daha rahat da kazanabilirdik. Türk oyuncularımız böyle katkı vermeye devam ettikçe normal şartlarda Fener'in bizi yenmesinin imkanı yok.

Perşembeye hazır olacak Bahar.

O sayı attığında tüylerim diken diken oluyor. Seviyorum aslan parçasını. Hep dediğim gibi Nevriye onu savunamaz savunamaz savunamaz. Bahar sadece isteyecek. Gerisi onda tanrı vergisi