#35 Ersin Dağlı

Geçmiş olsun yürekli adam.Yerli statüsünde o kalite bir uzun bulmamız mümkün değil.Nasıl dolduracağız bakalım yerini
 
Geldiğinden beri otomatiğe bağlamış şekilde vermiş olduğu katkılardan mahrum kalmak o kadar üzüyor ki, parkede hep onu arıyor gözlerim. Bakalım bu 3 ay nasıl geçecek...
 
Ligde şampiyonluk tamamen Ersin e bağlı. Döner ve formunu tutarsa şampiyonluk şansımız olur ama dönemezse bu sene şampiyon olamayız.
 
Kadroda karakter olarak en mütevazı ama en yürekli oyuncu.Geçen sene GSTV'de 'hoca benden ne isterse onu yapmaya çalışıyorum' dediğini hatırlıyorum.Tribe girmez , çirkeflik yapmaz , elinden geleni yapmaya çalışır , takım için oynar.Böyle mütevazı ama yürekten oynayan takımın gizli kahramanı diye nitelendirilen oyuncuların değeri sakatlanınca anlaşılıyor.
 
Yanlış hatırlamıyorsam 10 Kasımdaki Telekom maçında sakatlandı. 3 ay olarak varsayarak Şubat'ın ortaları veya sonlarına doğru sahaya döner. Ersin dönünde çok farklı olacağımızı düşünüyorum. Çok savaşçı bir oyuncu. Hem Erceg'i tribüne yollayarak Domercant'ı kontenjana alacak da oyuncu. Domercant hiç yoksa 0 çekmiyor. Bir tane de olsa iki sayılık veya üç sayılık atış sokuyor. Mücadelesi var.
 
İnşAllah bir an önce eskisi gibi döner. Ona çok ihtiyacımız olacak. O inşAllah sağlam dönerse Erceg de forma girerse Türkiye'nin en iyi Avrupa'nın da en iyi 3-4 potaaltindan birisi oluruz.
 

Üst