• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

#35 Ersin Dağlı

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Oğuz Güven
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09
Bence şubat ortasında bitmeyen enerjisi ile göreceğiz kendisini :) Özledik reis
 
6.Hafta, 14 Şubat'ta İpekçi'de oynayacağımız CSKA maçında sahada olursa çok iyi olur. 11 Kasımda sakatlandığını ve 3 ay süre biçildiğini düşünürsek umarım CSKA maçına yetişir.
 
Ersin Dağlı ne zaman dönecek bilgisi olan paylaşabilir mi?3 ay uzun süre ve sadece sakatlandığında 3 ay denilerek bu sürenin tutturulacağını sanmıyorum.
 
Dön de orta mesafe şutlarını,sırtı dönük oyununu izleyelim.
 
Dön artık son dönemeçlere giriyoruz sana çok ihtiyacımız var Ersin...
 
Hadi ersin dön artık çok ihtiyacımız var sana
 
Bir an önce dönse de Sırp 4 numara kabusu bitse artık
 
Abi dön artık nerdesin yahu.

Sen olmadan pota altı işlemiyor.

Nolur sağlam ve formda dön...
 
[video=youtube_share;qZsEJjwUgD0]http://youtu.be/qZsEJjwUgD0[/video]
 
Şubat'ın ortasında dönecekti hala dönmedi bekle allah bekle ne zaman dönecek ersin
 
Murat Özyer twitter'da birine yazdığı bir cevapta Ersin Dağlı'da beklenmedik bir gelişme oldu demiş,dönmesi uzayacak herhalde
 
Of ki ne of onun eksikliği o kadar belli ki. Bir an önce aramıza dön Ersin.
 
Orta mesafe atan uzunumuz yok şu anda, ribaundlarda sıkıntı yaşıyoruz, birebirlerde zorlanıyoruz. Bu 3 özellik de Ersin'de var. Dönmesi birçok sorunumuzu halleder. En kısa zamanda inşallah !
 
Ergin Hoca TOP16'nın ikinci yarısında oynayacağını söylüyordu. TOP16 nın ikinci yarısı bu hafta başlıyor. Umarım 2 hafta sonraki Real maçına yetişir.
 
Ne zaman dönüyor Ersin?
 
Kötü oldu, ne biçim bir kısmettir bu.

Oyuncularımızın Sağlık Durumu Hakkında Açıklama

Sakatlıkları devam eden Milan Macvan (ayak bileği) Pops Mensah Bonsu (diz) ve Zoran Erceg (dirsek) Maccabi maçında yer aldılar ancak tedavileri halen sonuçlanmadı, sürdürülmektedir.

Ayak bileğinden 3 ay önce ameliyat olan Manuchar Markoshvili takımla çalışmalara başladı. 3 ay önce, ayak tarak kemiğindeki kırık nedeniyle ameliyat olan Ersin Dağlı’nın “kaynama gecikmesi” nedeniyle planlanan zamandan 1 ay sonra parkelere dönmesi bekleniyor. Bireysel basketbol antrenmanlarına başlayan Ersin Dağlı'nın Nisan başında takımla birlikte çalışmaya başlaması bekleniyor.

Nathan Jawai ve Jamont Gordon ise daha önceden sezonu kapatmışlardı.

Op. Dr. Adnan BAĞRIAÇIK
Takım Doktoru
 
Kelle-paçalı , kemik çorbalı besleselerdi kaynardı o kemik. Bilimsel değil ama büyükanneler, teyzeler yüzyıllardır başarıyla uyguluyor.
 
Bu hafta içi sağlık testinden geçecekmiş inşallah 2 hafta sonraki Zalgiris maçına yetişir.
 
Lig için yeni transfer gibi olacak kendisi umarım oda marko gibi döner
 
Geri
Üst