#4 Patric Young

Seneye ne olacağımız belli değil ki? Mevcut yönetim "Biz Mayısa kadar geldik" diyor, ötesine karışmıyor. :) Mayısta kim başkan seçilecek, basketbol için nasıl bir bütçe ayıracak; bunar belli olmadan transfer falan yapılmaz.

Seneye Ataman'ın kalması ve eli yüzü düzgün bir bütçenin ayrılması benim için kafidir. Ergin Hoca gerisini halleder. :)
 
Video hazır. Young çok rahat 30'u bulabilirmiş. :)


[video=youtube_share;Ezeu-7YQQLA]http://youtu.be/Ezeu-7YQQLA[/video]
 
İnşallah önümüzdeki sene ve senelerde bizimle birlikte olur.
Her ne kadar şubede krizlerde yaşansa da Carter ile birlikte uzun süreler Galatasaray'a katkı ve hizmet verecek,faydalı işler çıkaracak bu ikiliyi kesinlikle elimizden kaçırmamalıyız.
 
16 sayı, 8 ribaund Banvit maçı istatistikleri. Yavaş yavaş alışıyor avrupa basketboluna. Bazen savunmada anlamsız hatalar yapıyor. Biraz daha caydırıcı olması gerek.
 
Takımdaki önemi tartışılmaz, çok ciddi katkı veriyor şu ana kadar. Potansiyelli bir oyuncu gerçekten, NBA'e döner mi dönmez mi bilemem ancak zaman içinde kendini geliştirmesi ve Avrupa basketboluna da iyice alıştıkça isminden söz ettirmesi kuvvetle muhtemel. Birkaç post evvel Önder abinin de yazdığı gibi, iyi bir yapılanma ve organizasyonumuz olsa şimdiden yeni sözleşme yapılırdı ancak durum ortada. İlerleyen yıllarda önemli sıçrama yapacaktır ama umarım kendisiyle sezon sonunda erkenden vedalaşmak zorunda kalmayız, yoksa kaçan balık oldukça büyük olur.
 
Potansiyel ve sözleşme denilince akla Kelsey Bone geliyor.Emanetçi yönetimin yaptıkları yapacaklarının teminatı bana kalırsa.Young sezonu bitirebilirse iyidir.
 

Üst