#4 Zoran Erceg

Yırtık şüphesiyle mr'ı çekileceği söyleniyor. Delirmemek mümkün değil.
Kesinlikle nazarla falan açıklanamaz bu durum. Yetti artık kaç sezondur çektiğimiz. Ciddi şekilde irdelenip çözüme kavuşturulmalı..

Yırtık şüphesiyle mr'ı çekileceği söyleniyor. Delirmemek mümkün değil.
Kesinlikle nazarla falan açıklanamaz bu durum. Yetti artık kaç sezondur çektiğimiz. Ciddi şekilde irdelenip çözüme kavuşturulmalı..

Yeter ama... Bugün izlerken içimden geçiriyordum ne güzel herkes sapasağlam görevini yapıyor, uzun zaman oldu ama bir düzen yakaladık diyordum. Vallaha yeter! İnşallah sadece şüphe ile kalır.

ercegle ilgili hiç bi yerde haber yok sakatlığı ne alemde nedir bi açıklama yapılmıyo ayrıca konunun yeri burası değil ama Kristijan Nikolov bu çocuğun durumu ne oldu gitti diyenler oldu ergin atamandan bu çocukla ilgilide tek b iaçıklama duyamadım

Bu adam hakikatten fark yaratan bir oyuncu. (!)

Ligde ''86 sayı'' ortalama ile oynayan Karşıyaka'dan Erceg yokluğunda ''58 sayı'' yedik. Ve Erceg'in bu sene ligde oynamadığı tek maçta (yani bu maç oluyor), ligdeki en az sayı yediğimiz maç oldu.

Bugün iki tane kritik üçlüğü vardı ikinci yarıda. İşte Erceg'i farklı kılan da bu, temiz şutu.

Gora maçından sonra bugün de önemli katkı verdi.

İsterse her maç 20 atsın 10/10 3lükle oynasın. Üstünden yediğimiz basketlerin haddi hesabı yok. Son maç takımda en yüksek rankingi yapmasına yapmasına rağmen savunma konusunda istikrarını bozmadı. Getirisi götürüsünden hep azdı Siena maçı hariç.