#4 Zoran Erceg

2.periyottu sanırım , rakip oyuncu topu şansa önünde buldu ve çembere giderken Erceg önünden çekildi adam da rahatça smacı vurdu. Çok şaşırdım o pozisyonda.

Erceg buydu zaten.Yazın istemeyenler söylüyordu bunu.İstatistik kağıdını doldurup takıma zerre güç katmayan Anadolu yabancıları olur ya o tarz ve kalite bir oyuncu işte

Sahada nefes alıp vermesi bile bize zarar veriyor. Yapma Ergin hocam çek şu oyuncuyu bench köşelerine. 1.90 lık adama serbest atış ribaundu veren, boş turnike kaçıran, rakip takım oyuncusu karşısında vücudunu geri çeken oyuncunun şampiyonluk yarışı yapan takımda ne işi var ?

Kendinden nefret ettirdi adam... Savunmada herif refakatçi, Derrick Brown geçip smacı vuruyor bu seyrediyor.. Yapabildiği tek iş boş üçlük atması, bugün onu da yapamadı...
Ligde eğer oluyosa lisansını iptal edip Marco ve Macvanla devam etmek lazım...

Daha önce de defalarca dile getirdim, üçlük yüzdesi iyi olan ve keskin şutör olan dört numaralar Avrupada her zaman iş yapar ve takımlarının çok değerli parçalarıdır FAKAT bir numaranın yaptığı tek iş üçlük atmak ise kadroya sadece derinlik katıp kritik anlarda ortaya çıkmaktan öteye gidemezler ki Erceg o tipte bir oyuncu da değil yani ısınmadan şut sokamıyor. Dört numaradan öncelikli beklenenler bellidir, bire bir oyun, sırtı dönük hücumlar, ribaund çekme, savunmada sertlik vs ama bunların hiç biri olmayan bir dört numara sadece üçlük atıyor diye bu kadar süre almamalı. Alacaksa bile sert bir beş numaran ve atletik, savunması bir üç numaran olmalı ki bu adam sırıtmasın. O nedenle Ergin Hoca bu hatasından bir an önce dönmeli bence ya da kadroya en iyi şekilde nasıl adapte edip açıklarını kapatırım bunun hesabını yapmalı, örneğin beş numarada Furkan üç numarada Marko ile belki bu açık kapatılabilir ama hoca nedense Furkanı oynatmamak, az oynatmak konusunda çok ısrarcı anlamadığım bir şekilde.

Macvan'ı her türlü tercih ederim. Hiç değilse hırs var adamda. Bir şeyler yapmaya çalışıyor. Erceg'i vazgeçilmez kılan ne bilmiyorum ama artık sadece 1 kurtuluş yolumuz var. Ersin Dağlı'nın bildiğimiz gibi dönmesi.

Belki Partizan maçında mükemmel bir başarım sergileyecek, 15 sayı 15 ribaunt ile oynayacak ama benim bu fikrim değişmeyecek. Aldığın nefes (süre) zarar derler ya, benim gözümde öyle bir oyuncu.

Ergin Ataman da bu işkencenin devam etmesinden gayet hoşnut görünüyor! Ne diyelim...

Belki Partizan maçında mükemmel bir başarım sergileyecek, 15 sayı 15 ribaunt ile oynayacak ama benim bu fikrim değişmeyecek. Aldığın nefes (süre) zarar derler ya, benim gözümde öyle bir oyuncu.

Ergin Ataman da bu işkencenin devam etmesinden gayet hoşnut görünüyor! Ne diyelim...

Abi sayıyı geçtim o son saniyede yaptığı faulun ne gereği var ?

Yalnızca bir pozisyonda Deon Thompson'un önünde iyi durdu. Onun dışında vasattı.
Ama Erceg'in vasat performansı dahi olmadığı için çoğu maçta, bugün göze çok batmadı.