#4 Zoran Erceg

İlk çeyrek yine felaket savunma yaptı, 2-3 rakip hücumunda geçildi ve pozisyon hatası yaptı, ben yine tam ana avrat sovmeye başladım hoca kenara aldı. Onun dışındaki çeyreklerde oynadığı zaman beklediğimden iyiydi savunmada, sanıyorum son çeyrekte 1 pozisyonda Thompson ı birebirde çok iyi savundu, 2-3 tane de kritik rebound çekti... Şaşırdım gerçektrn de :)

İdmandan gelip maçın sonuna yetiştim, Erceg'e saydırırım diye düşünürken adam 35 atmış ya la :)

Neyse gece maçın tamamını izler eleştirecek bişeyler bulurum olmazsa :D

Ben dahil forumdaki arkadaşlarımızın ağzından çıkan kötü eleştirileri tekrar geri yutturdu bugünkü oyunuyla Erceg. İnşallah bu maç onun için iyiye doğru bir başlangıç olur ve inşallah hep bu performansa yakın devam eder.

9'da 7 üçlükle 35 sayı 9 ribaund ve 36 verimlilik puan'ı ile oynadı. Yenilmemize rağmen haftanın oyuncusu olur mu bilmem ama hakediyor.

En kritik maçta ağzımıza lafı tıkadı. Çok Teşekkürler Erceg.

Euroleague organizasyonunda, Avrupa basketbolunun en zorlu birkaç deplasmanından olan Real Madrid ve CSKA deplasmanlarında muazzam performanslar sergiledi Erceg. Bunu yapabilen bir oyuncu yani kendisi. Bir de oyun istikrarını oturtabilse çok daha iyi olacak...

Erceg'i elimden geldiğince savunan biri olarak, bugünkü oyunu ve katkısı çok mutlu etti beni. Hele üçüncü çeyrekte perdeden çıkıp el üstü yolladığı "Domercant tarzı" üçlük fantastikti :)

Bu sezon çok kötü oynadığı maçlar oldu ama Siena, Madrid ve CSKA deplasmanlarında muazzam bir performans ortaya koydu.

Bazen hücumda öyle bir oynuyor ki, yemişim savunmasını..

Genel olarak arzu edilenden uzak bir sezon geçirse de, anormal oynadığı günler oldu. Umarım bu anormal performanslarından bir kaçını daha Play-Off dönemine sıkıştırır.

1 maç süper oynayan oyuncu yerine bütün sezon iyi oynayan oyuncu tercihimdir.Erceg'le ilgili benim düşüncelerim aynı cska maçındaki performansının %70'ini bütün sezona yansıtabildigi zaman fikirlerim degişecektir.

Euroleague organizasyonunda, Avrupa basketbolunun en zorlu birkaç deplasmanından olan Real Madrid ve CSKA deplasmanlarında muazzam performanslar sergiledi Erceg. Bunu yapabilen bir oyuncu yani kendisi. Bir de oyun istikrarını oturtabilse çok daha iyi olacak...
zaten bunun için yazmıştım pastada payı büyük diye..o iki deplasmandaki sayılarıyla farklı yenilgiler almadık ve averajımız iyi durumda :)
buna da şükür diyelim:)

2-3 maçta iyi oynamakla iyi oyuncu olunmuyor. Evet 35 sayı attı peki kaç sayı yedirdi? Ya da daha önceki maçlarda neredeydi? Anadolu topçusu gibi vitrin maçlarda oynuyor diğerlerinde yatıyor.