Bir oyuncuyu kötü durumdayken eleştirmeyi hiç sevmem ve maç kaybedildiği günlerde gaza gelip asla yorum yazmayan biriyimdir.
Erceg in başlığına da bir şeyler yazmak için uzun zamandır skor yapmasını bekliyordum, zira geldiğinde transferini eleştirdikten sonra yalnızca bir kaç defa eleştirmiştim(Geçtiğimiz yılki hali malum).
Şunu söyleyeyim ki Türkiye de politikadan spora en büyük problemlerden biri balık hafızalılık ve spekülatif yorumculuktur. İşte Erceg de üç gün önce soytarıyken bugün neredeyse kral ilan edilecek. Erceg isterse 50 sayı atsın, oynadığı sürece takım hep ekside olacaktır. Yalnız dünkü Karşıyaka maçı veya Erceg in yokluğu sayesinde az sayı yiyerek kazandığımız Oly maçı ile ilgili değil yazdıklarım. Büyük resme bakabilen olursa patoloji net biçimde görülecektir. Aynı şeyleri gelişinden gidişine değin Macvan için de yazmıştım, bugün Macvan Partizan da harika istatistikler çıkarıyor. Partizan yeniliyor orası ayrı ama daha önce de dediğim gibi Macvan Partizan, Hemofarm gibi takımlarda harika istatistikler yakalayabilir, Erceg de Real, CSKA, Barca gibi takımlarda ikinci beşler sahadayken eşleştiği oyuncu skorer değilse 5-10 dk oynayarak katkı verebilir, ama bizim gibi takımlar için büyük lüks.
Türkiye' de play off potasındaki takımlar arasında en kötü yabancı uzun forvet yıllardır hep bizde. Ne yazık ki savunma yapmadan yenebileceğiniz takımlar özellikle de EL de belli. Şanslıysak Top 8 oynayıp 3-0 süpürülmemiz mümkün, geçtiğimiz yıl bunu tecrübe ettik zaten ama ne bütçenin yeterince arttırılmayışı ne de maaşların zamanında ödenmeyişi Erceg ile devam etmemize bahane olabilir diye düşünüyorum.