#4 Zoran Erceg

Sahada ırkçı şovu görmek istemiyorum. Ne Türkiye'de ne de yurtdışında. Ülkeler ve halklar arasında sorun yaratmak 100'er tane geri zekalıların tekelinde olmamalı.

Arroyo'dan sonra takımın en önemli skor silahı. Erceg'i de kaybetmeyelim artık!!

Euroleague'de %52 üç sayı, %97 serbest atış.

Kariyerinin en iyi sezonunu geçiriyor, umarım denildiği gibi parası ödenmiştir ve hiç bir yere gitmez. Büyüksün Erceg!

Sakatlıktan dolayı yoktur umarım bugünkü maçta.
Yoksa denildiği gibiyse en büyük skor opsiyonumuzu kaybedeceğiz.
Umarım kaybetmeyiz seni ve bizden ayrılmazsın Erceg !!

Bugün sahada olsan sen de en az bu 7 aslan yürek kadar savaşırdın biliyoruz. Ama olsun, yolumuz uzun sen bir an önce dön takımımıza. Maç başında ve sonunda arkadaşlarının yanındaydın.. Gülümseyerek...Uzun zamandır senin bu şekilde gülümsediğini hatırlamıyoruz. Erceg gülsün, biz de gülelim

attachment.php

Gülüşü yeter. :)

Ekli dosyalar

• erceg.jpg
    erceg.jpg
    30.1 KB · Görüntüleme: 145
Bir oyuncuyu kötü durumdayken eleştirmeyi hiç sevmem ve maç kaybedildiği günlerde gaza gelip asla yorum yazmayan biriyimdir.

Erceg in başlığına da bir şeyler yazmak için uzun zamandır skor yapmasını bekliyordum, zira geldiğinde transferini eleştirdikten sonra yalnızca bir kaç defa eleştirmiştim(Geçtiğimiz yılki hali malum).

Şunu söyleyeyim ki Türkiye de politikadan spora en büyük problemlerden biri balık hafızalılık ve spekülatif yorumculuktur. İşte Erceg de üç gün önce soytarıyken bugün neredeyse kral ilan edilecek. Erceg isterse 50 sayı atsın, oynadığı sürece takım hep ekside olacaktır. Yalnız dünkü Karşıyaka maçı veya Erceg in yokluğu sayesinde az sayı yiyerek kazandığımız Oly maçı ile ilgili değil yazdıklarım. Büyük resme bakabilen olursa patoloji net biçimde görülecektir. Aynı şeyleri gelişinden gidişine değin Macvan için de yazmıştım, bugün Macvan Partizan da harika istatistikler çıkarıyor. Partizan yeniliyor orası ayrı ama daha önce de dediğim gibi Macvan Partizan, Hemofarm gibi takımlarda harika istatistikler yakalayabilir, Erceg de Real, CSKA, Barca gibi takımlarda ikinci beşler sahadayken eşleştiği oyuncu skorer değilse 5-10 dk oynayarak katkı verebilir, ama bizim gibi takımlar için büyük lüks.

Türkiye' de play off potasındaki takımlar arasında en kötü yabancı uzun forvet yıllardır hep bizde. Ne yazık ki savunma yapmadan yenebileceğiniz takımlar özellikle de EL de belli. Şanslıysak Top 8 oynayıp 3-0 süpürülmemiz mümkün, geçtiğimiz yıl bunu tecrübe ettik zaten ama ne bütçenin yeterince arttırılmayışı ne de maaşların zamanında ödenmeyişi Erceg ile devam etmemize bahane olabilir diye düşünüyorum.

Euroleague GM'leri tarafından yapılan oylama sonunda aldığı %12.5 oy ile ilk tur maçlarına göre Power Forward pozisyonunda Justin Doellman ile ikinciliği paylaşıyor.

Erceg için bir daha yazalım kötü bir basketbolcu.Avrupa basketbolunda da atletizm önemli ve bu adamda bu 0. Bu kadar iyi top kontrolü olan bir adam içeri girip turnike bırakmaya ürküyor. Çünkü çarpma anında dağılıyor. Hele verilen ücret ile iyice çekilmez oluyor. 1 milyon dolar ücret verdiğin adamın (tamam maaşlar geç ödeniyor kabul, ödeme problemleri hep yaşanıyor) tek özelliği kendi pozisyon hazırlandığında şut atmak olmamalı.

Şutları sokarsa çekiliyor.
Ama sokamazsa cidden çekilmiyor.
Ama yine de hakkını yemeyelim.
Bu sene hücum da en büyük silahımız.
Madrid ve Cska gibi takımlara karşı çok iyi oynuyor.
Bugün de ondan ciddi beklentim var.
Umarım Nocioni'yi maçın yıldızı yapmaz :)

Erceg öyle veya böyle bu takımın en skorer oyuncusu. Hücum setlerimiz onun ve Arroyo'nun üstünden dönüyor ve set hücumumuzun kilit ismi Erceg. O boyda o kadar temiz şut atabilen Avrupa'da kaç oyuncu var. Zaten savunma yapsa yada atletik olsa Nba'de veya Cska'da oynardı.-ki oraya da transfer oldu fakat sakatlanıp oynayamadı.- Takım olarak onun eksik yönlerini minimize edip ondan maksimum skor katkısı almaya bakmalıyız. Takımın vazgeçilmez isimlerinden birisi kesinlikle

Sayı uretip takımına zarar vermek konusunda Kobe ile yarışır. Yumuşak oyuncu kavramı Erceg için fazla sert kalıyor, başka nitelemeler bulunmalı.

Allah aşkına sözleşme falan yenilemeyin şu adamla kanser ediyor her maç. Ribaunddan, savunmadan da geçtim artık 1 box out yap yahu o bile kâfi !!!!

Önünde şuta kalkan oyuncuya el gösterdiğini,ribaunda çıktığını ya da birebirde yıkılmadan yenilmeden kaldığını görebilecekmiyiz acaba?