#4 Zoran Erceg

Top kayıplarıyla beni de çıldırttı ama adam hem hücumda hem savunmada pota altında dayak yedi yahu resmen. Hatta Ömer falan bir ara o kadar abarttı ki uçarak üstüne çıktı falan bi savunma ribaundu sırasında.

Adam maç sonunda hakeme itiraz ederken bile ruhsuzya ben birşey demiyorum artık büyük hedefleri olan hiçbir antrenör bu tarz oyuncuları kadrosunda tutmamalı,bu kadar donuk,silik oyun olmaz ama en çok süreyi alan o,faulleri iyi atıyor bari faul çizgisine götürecek bir oyun oynasa,10 - 15 dakika yeter erceg'e geri kalan süreler ersin'in olmalı

Soğukkanlı eli titremeden atar diye bir laf vardır. Erceg için kullanıyoduk bunu da ama arkadaş acayip dozunu kaçırmış. Heyecan, istek, arzu göremiyorum maalesef... Sene içerisinde performans anlamında inişli çıkışlı bir grafik çizdi ama şu bir gerçek ki mücadele etmeyen bir Erceg i gelecek sene de görmeye tahammül edemem...

OYNAYAN KİM OLURSA OLSUN BİLEĞİ KADİFE OLSUN-OLMASIN AMA KOCA BİR YÜREĞİ OLSUN BİZE YETER :)

Erceg konusunda aynı fikirlerdeyim. 30 dakika süre alacak bir oyuncu değil en fazla 20-25. Bugün iyiydi ama serbest atış oranı 8'de 4.

Ha birde şunu söyleyeyim. Şut feyki yapıp içeri hareketlenmesi sonucunda ya sayı buluyor yada faul alıyor. Bu özelliği hucumda çok işimize yarıyor.

Mesele Erceg´in sayı bulamaması değil ki; oyunda kaldığı süre içerisinde savunmaya yeteri derecede katkı vermemesi.

Bu açıdan baktığımızda değişen pek bir şey yok.

Erceg'i bende pek begenmem ama beterin beteri var. Kleiza ülker'den 3.3 milyon alıyor. Avrupanın en çok kazanan oyuncusu, adam saçlarını düzeltmekten başka nerdeyse yaptığı iş yok :)

Erceg'in olayı doğru pozisyon'da ona şut hazırlanması.Penetre etmeye kalktığı zaman olmuyor.Yinede play-off'larda iyi performans verdi 1-2 maç hariç.

Sene başından beri herkes az çok Erceg'i tanıdı. Şu saatten sonra değişmeyecektir. Sut yüzdesi iyi olması için ve rakibin önüne korkmadan çıkması ve cesaretlenmesi için dua edeceğiz. Mücadeleyi yukarı çek gözünü seveyim. Çok şey mi istiyoruz.

Bu arada son maçta içeri girişleri fena değildi. Belki daha çok kullanabiliriz. Hep atacağını düşündükleri için onlarında savunma düzeni değişecektir.

Erceg reyiz mutlaka bir önceki maçta yaptığı gibi sık sık içeri kat edip potaya gitmeli. Oğuz-Zoric'e ilk yarı bitmeden 3er foullerini yine aldırtmalıyız yoksa hücumları her sıkıştığında uzuna pas verip arkası dönük oyunla kolay sayı bulacaklardır. Bu ihtimali ortadan kaldırıp hücumlarının sıkıştığı anlarda zor şuta yönlendirmeliyiz.

Biraz savunma yap artık. Adam yanında turnikeye giderken bi ellerini kaldır, vücudunu kullan, sıçra birşeyler yap. Her topu da üçlük kullanmak zorunda değilsin. Geçen maç olduğu gibi içeriyi zorla. Allah'tan serbest atışları yüzdeli atıyorsun.

Ben daha önce de söylemiştim, Erceg mutlaka kalmalı diye. (zaten kontratı var, gitsin diyenler için söylemiştim) keşke Jawai sakatlanmasaydı da o zaman bir de Erceg'i görebilseydik, çok isterdim. Seneye çok daha iyi verim alacağımıza eminim.