#4 Zoran Erceg

Serinin içerideki maçlarının gizli kahramanıydı Erceg. Yanılmıyorsam 15-16 sayı gibi bir ortalaması var Abdi İpekçi'deki maçlarda.

Ayrıca bugün 37 dakika sahada kalmış.

edit: Şimdi hesapladım. İçerideki maçların ortalamasına aldığımda, ortalama 33 dakika sahada kalmış ve 16 sayıyla oynamış.

Erceg'in oyununu başkası oynasa taraftar, omzunda memleketine kadar götürürdü.

Neyse en azından nefret kusucu mesajlar yazılmıyor. Tetikte bekleniyor ama fırsat gelmiyor çok şükür.

Çok uzun zamandır takip ettiğim ve birşeyler yazmak istediğim bir konuydu Erceg. Bu kadar geriye gitmesine çok şaşırdım her türlü yorum yapıldı adam hakkında :) Yeri geldi yerden yere vuruldu yeri geldi büyüksün baba denildi :D
Bu sene sezona çok kötü başladı ben bunun sebebini geçen sene az oynamış olmasına bağlıyorum. çünkü dönem ilerledikçe daha iyi performans verdi.Gelecek sene daha iyi olacaktır. Ama bende hala tereddütler var.
Adam çok temiz şutör zaten kadife bilek lakabı :D bizim rotasyon için çok gerekli parça oyunu açmak için ergin hocanın olmazsa olmaz parçası şutör 4 numara.
Ama Erceg süresi azalınca yada atmosfer olarak maçın içine giremezse oyundan çabuk düşüyor ve maalesef enerjisi çok zayıf sanki isteği yok gibi Ercege böyle kazanma hırsı verecek vurdumduymazlılığını önleyecek bir ilaç falan bulursak süper olur. Bu sene muhtemelen kadroda olacak ve biz bazı maçlarda saç baş yolmaya devam etcez bazı maçlarda muhteşemsin erceg diyecez. Umarım bu sene daha tutarlı bir erceg izleriz..

Kendisi net şekilde Galatasaray basketbolu üzerinde oynanan dış güçlerin bir oyunu :)
Sezonun ilk maçı yetti tahammül sınırını doldurmaya.Galatasaray formasıyla izlemekten en nefret ettiğim sporcu açık ara

Enteresan şekilde son 2 maçtır istatistikleri falan kendi standartının altında ama normal haline göre çok daha iyi mücadele ediyor.Ben tabii bu halini tercih ederim ama çok uzun süreceğini tahmin etmiyorum maalesef

Cuma akşamı Euroleague'de kariyerinin en iyi performansını gösterip unutulmaz bir galibiyetin mimarı olmuşken bugün saygı duruşu esnasında ''yer yarılsa da içine girsem'' diyecek noktaya geldi.Geldiğinden beri kafamdaki 4 numara olmadığını,bir Sırp oyuncu için tek yönlü olduğunu vurguluyordum fakat son dönemde hücumdaki mükemmel performansı bir yana 3 günün sonunda maruz kaldığı psikoloji sebebiyle bendeki kredisi tavan yaptı.Destek olmak lazım.

Saygı duruşu saçmalığını kim ortaya attıysa en büyük kazığı Erceg'e atmış oldu. Bilmiyorlar mı böyle bir tepki verileceğini? Beyin yok beyin!

lzMP6k.jpg

Büyük bir hevesle beklediğim maç, Erceg'i bu halde görünce daha başlamadan bitti benim için. Sonrasında maçı izlerken bir türlü konsantre olamadım.

"Benzer durumda biz olsak ne hissederdik?" şeklinde bir parça empati yapmak bile olayın vahametini ortaya koymaya yetiyor. Çok yazık...

Erceg maçı terketse yeriydi. İki maçtır hayvandan aşağılık yaratıklar anlamsız bir milliyetçi şov peşindeler. Takımımızda iki sırp oyuncu var ama tribün liderleri spor alanını balkan savaşına çevirmek istiyor.

Özür dilerim Erceg, özür dilerim Micov...

müthiş bir karakter, kendisini zaten çok seviyordum ama artık bendeki yeri çok başka. Çok saygı duyuyorum, şu olaylar karşısında hiç kendini bozmadan 2 maçta da takımın en iyi 2 oyuncusundan biri olmak bu psikolojiyi kaldırmak herkesin harcı değil. İyi ki var, Galatasaray böyle oyuncularla güzel varsın savunması zayıf olsun.

bu adamın geldiğinden beri sürekli takımı taşımasını, alacaklarına rağmen bu sezon maaşını düşürmesine falan hiç değinmek istemiyorum bile.

Utku Can Ermiş;n889799' Alıntı:
müthiş bir karakter, kendisini zaten çok seviyordum ama artık bendeki yeri çok başka. Çok saygı duyuyorum, şu olaylar karşısında hiç kendini bozmadan 2 maçta da takımın en iyi 2 oyuncusundan biri olmak bu psikolojiyi kaldırmak herkesin harcı değil. İyi ki var, Galatasaray böyle oyuncularla güzel varsın savunması zayıf olsun.

bu adamın geldiğinden beri sürekli takımı taşımasını, alacaklarına rağmen bu sezon maaşını düşürmesine falan hiç değinmek istemiyorum bile.

Ne güzel yazmışsın, eline sağlık. Özellikle saygı duruşu rezaletinden sonra hiç bir şey olmamış gibi maça başlaması çok değerliydi.

Ya valla Erceg ve Micov şu olaylardan dolayu mutsuz olursa rahatsız edilirse hakikatten çok üzülürüm. Bizim cahil milletimizden her şey beklenir.

Erceg ve Micov'a Sırp taraftarlardan büyük tepki var. "Yaşananlardan sonra sözleşmenizi feshetmezseniz birer hainsiniz" türü pek çok yorum okudum dün.

Ben Ergin hocanın Micov ve Ercegin etkilenmesine izin vereceğini sanmıyorum onlarla konuşur gerekirse halleder bir şekil, bunlar da tecrübeli oyuncular zaten doğal karşılıyorlardır tribündeki atmosferi.