ahı gitmiş sienalar efesler . işte en acı olan bu ne zaman kimi yensek bu laflar çıkıyor maç öncesinde bu takımlar övülüyor poh pohlanıyor maç sonu ahı gitmiş deniyor çok enteresan. yahu karşında ne kadar kötü takımda olsa oyuna bakılması gerekiyor demek ki üst seviyedeyiz bu takımlara takılmadan farklı skorla maçı bitirebiliyoruz . daha ligin ve euroleague başı bence gayette iyi başladık. erceg olayına gelirsek fb maçında ve hazırlık maçlarında fazla etki gösteremedi hem sakatlığını yeni atlatmış hemde takım adaptasyonunu sağlayamadığı için ama gün geçtikce görüyoruz ki bir düzelme var bunu göz ardı edilmemeli yok takım kötüydü o yüzden bu kadar katkı verdi nasıl bir infaz biçimidir yapmayın allah aşkına. bütün başarılarda karşıdaki takımlar kötü biz iyi değiliz. at gözlükleri çıkarıp bakmak bazen iyidir. bazı yönlerden iyi diyip defolu olan bir oyuncu diye tanımlaman da enteresan nasıl bir oyuncu istiyorsun dökelim paraları sen al bari .
Erceg sakatlığını yeni atlatmadı mart ayından beri aralık ayında başlayan büyük sakatlığını atlattı.O zamandan beri oynuyor zaten. Ufak tefek bir haftalık sakatlıklar da 2-3 haftalık formsuzluğa mazeret değildir. Erceg'in iyi oynadığı maçları zaten çok farklı kazandık , Erceg olmadan da kazanılabilcek maçlardı bu maçlar. Efesin üç tane adam gibi yerli oyuncusunu söyleyebilir misiniz ( Kerem de sakatken ) ben de ona göre tamam iyi diyeyim. Ligde efesi yenmek fener veya bizim için son derece kolay oldu, olmalı da zaten, Fener de ezdi geçti büyütülecek bir durum değil, Siena geçen sene bütçe düşürmüştü ama iyi bir yapılanması vardı iyi oyuncular alarak en azından geleneği devam ettirdiler ama bu sene , geçen sene düşen bütçeyi bir kademe daha düşürdüler . Şu anda fenerin bütçesinin üçte biri bizim bütçemizin yarısı kadar bütçeleri var.
Bu şartlar altında pek de abartılacak galibiyetler değil bunlar. Kolay maçlardı Erceg de kolay maçlarda üçer üçer saydırdı. Fener maçında kiremit sallayıp bu maçlarda atmasının benim gözümde değeri yok. Basketbolda rakibin olmayacak takımları yenerek bir yere gelemezsin , rakiplerini yenerek başarı elde edersin. Futbol gibi puan için oynanan bir oyun değil basketbol. Fener , pana , maccabi , caja ( fener ve belki pana hariç onların bile bütçesi bizden baya bi düşük ) bunları alt edersek , oly barca madird cska bunları zorlayarsak başarılıyız. Erceg bu maçlarda taşın altına elini sokup oynarsa başarıılıdır benim gözümde. Yakında lisansını kaybedebilecek bir takımı ben avrupanın en büyük bütçeli takımlarından biriyle bir tutamam. ( montepashi bankası mali krizde ve sponsorluktan çekilirse olması uzak diil ). En büyük bütçe konusnda ilk 8 de ise parkede de ilk 8 de olacaksın.