#4 Zoran Erceg

Yanlislarini sayamiyacagim. Penetrelerine cok guldum. Bir hata yaptik bu senelik. Seneye olmaz insallah. Simdi ama"Macvan'dan iyi ama" diyen cikar mi acaba?
Farkettiniz mi mac basinda oyundayken fark 8 di. oyundan cikti, ikinci yari onde bitirdik.
Ucuncu ceyrek oyuna girdi 8 sayi geriye dustuk
Macta sayi olmuyordu fark yine 6-8 arasi geziniyordu, oyuna girdi fark 20 oldu.
Abi bi PF defansta hic mi el kaldirmaz, hucumda-savunmada hic mi ribaund kovalamaz, hic mi mucadele etmez? Rakipler; Erceg'in savunmasinda potaya penetre ederken o kadar rahat o kadar kendine guvenliler ki basketbol okullarinda ogrencilere attirilan turnikelerden atiyorlar. Potaya penetre edisi de baska bir garip. Turnike atmayi yeni ogrenen insanlar gibi suzulerek gidiyor.

Çok doğru.Fener kupa maçındada aynısı olmuştu,rahat alacağımız maçı vermiştik.Ergin hocanın biran evvel bu yanlışları görmesi lazım.Yazık olacak bu takıma.

Oyun karakteri olarak çok ruhsuz hırsını hiç sahaya yansıtmıyor. Ercegin ruhsuz halini görünce önde bile olsak maç gidiyor diye düşünüyorum Her maç 3,4 üçlük atsa bile zaten başka bişey yaptığı yok Kadroda olması Macvan ve taraftar adına yapılan çok büyük haksızlık

Erceg, Siena deplasmanında da, Efes ve Beşiktaş maçlarında da hem hücumda hem savunmada çok değerli katkılar verdi. Hele savunmadaki katkıları, arzusu müthiş hoşuma gitmişti. Malaga maçından sonra sanki sezonun sonuna geldik ve hiç bir şey yapmadı gibi anlatıyorsunuz. Dünkü gibi bir maçtan sonra yalnızca Erceg başlığının bu derece sıcak tutulması, bazı ön yargıların dışa vurumundan başka bir şey değil. Mevcut sakatlık durumları ve günlük performanslar dahilinde, dün takımda kaç oyuncu beklediğimiz performansı verebildi ki gelip burada sadece Erceg'i asabiliyorsunuz? Dün özelinde sadece Macvan ve Bonsu'yu pozitif anlamda biraz ayırabiliriz, o kadar. Takımın beyni, her şeyi Arroyo ne yaptı mesela? Ama hakkında tek mesaj yok. Böyle olunca da olmuyor işte.

Ben de takımımda Kleiza'yı görmek isterim ama şubenin mevcut ekonomik imkanları dahilinde Erceg mantıklı ve şahsen istediğim bir transferdi. Ben onun kötü gününde de buradayım, iyi olduğu günlerde de bugün onu yerin dibine sokan arkadaşları yine aynı şekilde görmek isterim. O günlerde de görünün arada.

Yazıp yazmamak arasında çok kaldım ama Erceg'i tanımlamak zor değil. İyi şutör. ''Boş kaldığında'' çok yüzdeli sokuyor. Hepsi bu.

Adam sadece 10dk oynayabildi.bonsuyu yedekleyecek furkan sakattı,arroyo ve gordon'u yedekleyecek ender ve göksenin de performans ortaya koyamayınca ortalama 30dk arroyo-gordon ve bonsu ile oynadık.süre aldığı 10dkkada efektifliği çok ta aşağıda değildi.

Adam sadece 10dk oynayabildi.bonsuyu yedekleyecek furkan sakattı,arroyo ve gordon'u yedekleyecek ender ve göksenin de performans ortaya koyamayınca ortalama 30dk arroyo-gordon ve bonsu ile oynadık.süre aldığı 10dkkada efektifliği çok ta aşağıda değildi.

Uzun olarak sadece Erceg Dudley ve Bonsu varken neden sadece 10 dakika süre alabildiğini sorgulamayalım tabi .

Uzun olarak sadece Erceg Dudley ve Bonsu varken neden sadece 10 dakika süre alabildiğini sorgulamayalım tabi .

Antitez olarak söylemiyorum Cemal kardeşim, ... Ancak Ergin hoca maçtan sonraki konuşmasında 3 yabancı kuralı gereği dışarıdada Türk alternatifi olmadığı için Dudley'i mecburen oyunda tuttuğunu ve Ercegi oyuna sokmak istemesine rağmen sokamadığını söyledi...10 dakika süre almasının hoca gözüyle sebebi bu yani...

Ergin hoca maç sonunda Erceg'i yabancı sınırından dolayı oynatamadığını söyledi (ikinci yarıda)

Erceg forumda takıntı haline gelmiş, pes vallahi.

Antitez olarak söylemiyorum Cemal kardeşim, ... Ancak Ergin hoca maçtan sonraki konuşmasında 3 yabancı kuralı gereği dışarıdada Türk alternatifi olmadığı için Dudley'i mecburen oyunda tuttuğunu ve Ercegi oyuna sokmak istemesine rağmen sokamadığını söyledi...10 dakika süre almasının hoca gözüyle sebebi bu yani...

Boş şut atmaktan başka bir işe yaramıyor diyecek hali yok ya.Dudley 5 numara da oynayabiliyor pekala Erceg-Dudley desahada olabilirdi hem Ergin hocanın istediği herkesin şut atabildiği beşe dönmüş olurduk. Tabi Erceg'in şut atmaktan başka becerebildiği şeyler olsaydı.

Ciddi ciddi erceg'in boş şut sokmak dışında bir meziyeti olduğunu düşünen bunu iddia eden var mı yahu?

sırtı dönük oyunun ne olduğunu dahi muhtemelen hiç bilmiyor. Penetreleri zaten evlere şenlik.

kaldı ki Erceg dahi kendini şuradaki kadar canhiraş savunmaz cunku yapabildikleri ortada..

Adam ribaund alamıyor kaç maçtır ve bazıları hala iyi iyi diyor. Bakın şut sokamamasını hücum düzenindeki aksaklığa bağlanabilir öyle yaratıcı bir oyuncu değil ama ribaund alamaması kendini bağlar.

Erceg forumda takıntı değil bazı forum yazarlarınca saplantı haline gelmiş durumda. Gidip aksayan diğer oyunculardan olan domercant ya da sinan güler konusunda görüş bildirmeyenler gelmiş erceg hakkında ahkam kesiyorlar. amacınız ne arkadaşlar ciddi ciddi soruyorum. domercant ve sinan güler ne verdi şu ana kadar? iyidir kötüdür olayına girmiyorum ama ilkan Karaman'ı aptal aptal elimizden kaçırdığımızda neredeydiniz? bütçe imkanları ile alınacak en uygun takımı ve hocayı tanıyan oyuncu tercih edilmiştir bu sezon için.

ilkan Karaman kaçırıldığında mı? Ne yapabilirdik? Taraftar olarak adamı kaçırıp el mi koyacaktik biraz mantıklı olalım. Erceg ve Domercant bu senenin malesef bizim adımıza kaybedenidir.

Erceg forumda takıntı değil bazı forum yazarlarınca saplantı haline gelmiş durumda. Gidip aksayan diğer oyunculardan olan domercant ya da sinan güler konusunda görüş bildirmeyenler gelmiş erceg hakkında ahkam kesiyorlar. amacınız ne arkadaşlar ciddi ciddi soruyorum. domercant ve sinan güler ne verdi şu ana kadar? iyidir kötüdür olayına girmiyorum ama ilkan Karaman'ı aptal aptal elimizden kaçırdığımızda neredeydiniz? bütçe imkanları ile alınacak en uygun takımı ve hocayı tanıyan oyuncu tercih edilmiştir bu sezon için.

Domercant ve Sinan Güler farklı şeyler verebilir. Erceg'in oyunda kalması için ona özel oyun lazım ki sayı atsın. Hadi bu sıkıntı yahu bu adam ribaund alamıyor. Ribaund alamayan 4 numara mı olur?

biz birkaç arkadaş İlkan'ı halıya sarıp kaçırmayı planlamıştık ama olmadı.
Bu da böyle bir anımdır..

"Aha kafası koptu!"

Sahada ruh gibi dolaşan bir işe yaramayan oyunculara her türlü tepkimi koyarım. Bu forma o kadar ucuz değil. Sinan'ın alınmasını da eleştirdim. Göksenin varken hücumda sıfır bir tane daha adama gerek yok dedim. Domercant'ı da eleştiriyorum bitik bir hale geldi ama onun büyük mazeretleri var. Yine de milano'nun hairston'a yaptığı gibi gerekirse kontratının büyük kısmını karşılamayı göze alıp göndermeliydik. Hücumda şut özürlü göksenin'i de eleştiriyorum. Erceg'e ne gıcıklığım olacak. Kim formanın hakkını vermezse eleştiriyorum. Çıkıp Dudley'e tek kötü laf etmedim. İyiye iyi kötüye kötü çok kötüye çok kötü derim ben.Boş üçlük sokmaktan başka bir işe yaramıyor işte ..Övülecek bir yanı mı var?