#44 Henry Domercant

Ümit bey bu sizin şube içinden duyumunuz mu yoksa sosyal medya dedikodusu mu? Malum twitter facebookta falan çok alakasız ve yanlış haberler türeyebiliyor bazen.

Playoff yarı finali Mayıs ortası gibi başlar. Yarı finale yetişse muhteşem olurdu! (Çeyrek finali geçeceğimizi düşünüyorum)



Semih bey emin olmamakla beraber dedim benim bilgim bi arkadasım subeden tanıdıgı birinden ogrenmis o soyledi ve zaten domercant gibi bir boga icin o kadar uzaması anlamsız dedi. Baska bir bilgi daha ekleyim goksenin bu sene donemez bizzat kendisinden ogrendigim ve soyledigi bu sezon cok zor gelecek sezon daha guclu donmek icin hazırlıklarımı surdurecegim dedi
 
inşallah henry play off maçlarına yetişir. onu seyretmeyi çok özledim. zaten kaç maç seyredebildik ki?.. :)
 
Play off'a yetişirse, Ergin Ataman da playoff başarılarını sergilerse, Arroyo-Domercant liderliğinde bu takım şampiyon olursa işte o zaman görün peri masalını :)
 
Böylesi bir sakatlık sonrası playoffta iyileşse bile performansı asla tatmin edici olamaz. Gucuyle varolan bir oyuncu Domercant.
Hem yeniden riske etmeye gerek yok. Profesyonel bir kulübe yakışmayan sakatlıklar yasadık zaten.
Seneye inşallah ligin ve Euroleague'in tozunu atacaktir.
 
Henry Domercant seni izleyemedik ya bu sene gerçekten büyük kayıp.

Domercant-Göksenin-Hawkins-İlkan sezon öncesi kurulan kadrodan eksilen birkaç isim.
 
Sakatlığını atlatıp %60'lık form tutsa çok şey değişir playofflarda ama sakatlık sonrası nasıl döneceği meçhul, yaşıda yerinde artık. Tekrardan geçmiş olsun kendisine.
 
Benim bildigim bu sakatlık ortalama altı ayda iyileşiyor. Sanırım Kasım bası sakatlandı, Mayısa yetişebilir ama risk edilmemesi faydalivokur. Tam iyileşmeden sahaya çıkarsa tekrarlayabiliyor. Ornekleri var maalesef
 
1+1 yıllık sözleşmemiz var Domercant'la ve kendisi çok karakterli bi oyuncu bence(sakatlanınca çok üzülmüştü),playofflarda oynamasa bile en azından seneye takımı onun liderliğinde kurmak lazım...
 
Benim anlamadığım konu Domercant 23 aralıkta ameliyat olmuştu o zamandan itibaren mi 6 ay sayacaz yoksa ilk sakatlandığı tarih olan 28 kasımdan itibaren mi ? Çünkü neredeyse arada bir aya yakın süre var hani bir umut play off lar diyorum .
 

Üst