#44 Henry Domercant

Bende Nisan'ın sonu gibi parkede %100 hazır olacağını düşünüyorum.
 
6 ay diyorlardı. Ameliyat olması bu süreyi kısalttı mı ? Yoksa emareler 6 ay'dan önce döneceği yönünde mi ?

İhşallah dediğiniz gibi olur.
 
play-off larda sahada arkadaşlar arroyo da olursa play-of dönemi yabancılarımız ARROYO-DOMERCANT-HAWKİNS-MACVAN-NDONG olacak karşısında duracak bir tane takım yok bu 5liyle alayını ezeriz
 
Ah be Domercant. Bu sakatlığın acısı nasıl çıkar bilmem ki? Playofflara yetişsen, ortalığı toz duman etsen belki öyle. Kahroluyorum aklıma geldikçe.

Bu sezon finale kalacağımızı düşünüyorum, bunu umuyorum. Nisan sonu-Mayıs başı gibi sakatlığı tamamen geçse, final serisinde sahada olur.
 
nerdesin be henry, dön artık

http://e1301.hizliresim.com/15/m/j321w.jpg

j321w.jpg
 
Ah ah, tam önümde gerçekleşti sayılır sakatlık, yüz ifadesni gördüğüm anda eyvah demiştim...

Ah be Henry :( Keşke yarı final ya da çıkarsak finale yetişsen.
 
donmesi zor zira goksenin icin de oyle bir durum var goksenine soru sorma imkanım oldu kendisininde playoff ta oynayıp oynamayacagını sordum insallah isterim ama cok zor görünüyor daha guclu donmek icin dedi sanırım ikisi de gelecek sezon icin hazırlanıyor.
 
domercent güçlü bir karakter ve yapıya sahip merak etmesin kimse mayıs başında parkelerde playoflarda yarı finalden itibaren kadromuzda olacak (yarıfinaller mayıs 15-20 arası başlıcak)
 
İnşaAllah play off'lara yetişir de sağlam bildiğimiz Henry şeklinde. O zaman susturmasını tercih ederim bugüne nazaran. Euroleague'ye gitmek için sana ihtiyacımız var Henry. Gel hadi...
 
Ne kadar dogru bilmiyorum ama toparladıgını 1.5 ay sonra calısmalara baslayacagını duydum

Ümit bey bu sizin şube içinden duyumunuz mu yoksa sosyal medya dedikodusu mu? Malum twitter facebookta falan çok alakasız ve yanlış haberler türeyebiliyor bazen.

Playoff yarı finali Mayıs ortası gibi başlar. Yarı finale yetişse muhteşem olurdu! (Çeyrek finali geçeceğimizi düşünüyorum)
 

Üst