#44 Henry Domercant

Benim anlamadığım konu Domercant 23 aralıkta ameliyat olmuştu o zamandan itibaren mi 6 ay sayacaz yoksa ilk sakatlandığı tarih olan 28 kasımdan itibaren mi ? Çünkü neredeyse arada bir aya yakın süre var hani bir umut play off lar diyorum .

23 Aralıktan sonra 6 ay sayacağız abi ameliyat sonrası çünkü ve de sakatlık geçtikten sonra kondisyon olarak takımın seviyesine ulaşması 7-8 ayı bulabilir maalesef playoff çok zor gözüküyor..
 
Daha iyi dönebilmek için çalışmalarını son sürat sürdürüyormuş Dom-Dom. Dizler gayet iyi gözüküyor :D Ama bu sezon değil anca önümüzdeki sezona yetişebileceğini söylemiş. Ve sözleşmesi de 2 yıllıkmış röportajda dediğine göre.. Ben 1+1 biliyordum:

Henry and his rehab in Eurohoops
 
Yeter ki sapasağlam dönsün, biz bekleriz. Böyle müthiş bir şutöre gelecek sezon hem Euroleague hem de ligde çok ihtiyacımız olacak.
 
Twitterdan : Henry Domercant, kendisine verilen iyileşme sürecinin çok daha ilerisindeymiş. Bugün doktorlar, "oynayabilirsin" demiş.
 
Twitterdan : Henry Domercant, kendisine verilen iyileşme sürecinin çok daha ilerisindeymiş. Bugün doktorlar, "oynayabilirsin" demiş.

Bomba haber, bu sene en çok izlemek istediğim oyuncuydu Domercant . Eğer sakatlığının nüksetme tehlikesi yoksa play off larda sahada olması hem teknik hemde moral acısından takıma büyük bir katkı sağlar
 
Müthiş bi haber ama sanmıyorum kendisini riske edeceğini. Keşke izleyebilsek playofflarda. Şu sürecte tam bir joker olur bizim için..
 
Ama o tweeti atan arkadaşın bir de şu tweeti var

"Fakat Henry Domercant kendisine verilen normal iyileşme süreci bitmeden, parkelere geri dönmeyecek. Kararı oyuncunun bu yönde, 2 ayı var"

Yani Domercant bu sene yok ki bence de kendisini riske atmamalı yoksa Allah korusun tekrar sakatlanır falan..
 
ilk sakatlandığı andan beri içimdeki ses yarı finale yetişeceğini söylüyor.. Insallah hem bizim hem kendisi icin en hayirli şekilde döner.. Hep söylerim bence avrupa'daki en iyi en kaliteli ve en etkili 5 oyuncudan biridir kendisi..
 
Zor ya Domercant konusu. Yani şu düzende kimi kesebilir ki? Ya da "Gordon ve Marko'dan daha verimli olur" diyebilir miyiz kesin olarak? 6 aydır tek bir antrenman yapmamışken?

Keşke sapasağlam dönse de özlem gidersek, doya doya izlesek ama... Bakalım.
 
Daha önce ısrarla bu sezon oynamayacağı söylendi.Hala da yöneticiler oynamayacağını söylüyor.

Kendisi seneye dönücem dedi nedir bu ısrar anlamıyorum.Şahsen dönmesini istemem Domercant büyük bir isimdir.Ne kadar iyi döneceği meçhul birde üstüne sistemimiz değişecek.Bu yıl takımın sisteminin tek oyuncu üzerine kurulmasını istemem şahsen.Sizce de Yakaladığımız bu seride Hawkins'in ceza alması ve takımın Hawkins'in takımı olmaktan daha çok sistemi ön plana çıkarmasının payı yokmu?

Yanlış anlaşılmasın Domercant iyi değildir falan demiyorum sadece Play off'ta daha çok zararı olur diyorum.
 
Bence gelmesi süper olur, bazı maçlarda Gordon'un yerine sahada olabilir. Gordon bu aralar çok formsuz. Yada Macvan'ın yerine düşünülebilir çünkü Sertaç'da çok formda gözüküyor.
 
Bu sezon 1 dakika bile alacağını düşünmesem de, Avrupa'nın gördüğü ender winner oyuncularından biri olan Domercant gelip oynamak istiyorum derse hiç merak etmeyin ona yer bulunur. Ancak hiç gereği yok, takır takır işleyen bir sistem var, Domercant özelinde planları seneye konuşacağız gibi geliyor. Bu sezon tek yaşadığı sakatlık ön çapraz bağ değil bu da unutulmamalı, gelecek sezon başı kampı yemesi için süre verilmeli adama. Oraya zımba gibi gelirse sezona tam olarak istenilen vaziyette girer.
 
Askerdeyken Domercant'ın sakatlık haberini duyduğumda çok üzülmüştüm,çünkü beni en çok heyecanlandıran transferimizdi ama önümüzdeki yıl sağlam bir şekilde ondan faydalanırız inşallah.
 

Üst