#44 Henry Domercant

Keşke bu maçi kaybetseydikte,sen sakatlanmasaydın ve seni kaybetmeseydik be koca adam :-( Bir an önce dön ve seni sabırsızlıkla bekleyenlere izlettir kendini...
 
Domercant sakatlandıktan sonra üstüste oynadığı 3 dönüş maçında da tekrar sakatlandı. Ben doktor değilim tıbben yorum yapamam ama matematiksel yorum yaparsam bunun şanssızlık olarak açıklanması neredeyse imkansız bir seviyede..

Bu iş bir tek bana mı garip geliyor??
 
Bu adamdan sonra kim gelirse gelsin bende hayal kırıklığı olacak gibi.
 
Domercant'i bugünkü maçta çok aradık, bu tip maçlarda da daha çok ararız. Hücum aksiyonları tıkandığında, maçın en kritik anlarında onun gibi kaldırıp atabilecek adam Avrupa'da çok çok azdı, biz elimizdekini kaybettik.

Bu sakatlık meselesi mahvetti beni, sportif anlamda hayatımın en büyük üzüntüsünü yaşıyorum diyebilirim..
 
6 ay olarak açıklandı sakatlığı ama merak ettiğim tahmin edilen zamandan once salonlara dönemezmi?,playofflarda insallah takıma katılır bir mucize olurda..
 
sezon başında en çok sevindiğim transferdi :(
nazar mı değdi anlamadım
ama çok arayacağımız kesin :(
umarım kısa zaman da aramıza döner
 
Kendisi NTVSpor'da Irmak Kazuk'la bir röpörtaj gerçekleştirdi..

"Benim icin cok zor bir donem. Hayatim boyunca bir kac kez sakatlik gecirdim. Ben buraya gelmek icin cok savastim. Kendimi kotu hissetmiyorum. Bu konuda taraftarimiza cok tesekkur ediyorum. Doktorlar 6 ay diyor ancak erken donmek icin cok calisacagim, elimden geleni yapacagimHala basketbol oynamak istiyorum.Daha guclu geri donmek icin calisacagim, oldugumdan daha iyi donmek istiyorum. Takim arkadaslarim, sakatliga benden daha cok uzuldu. Onlar icin geri donup oynamayi cok istiyorum. Benim butun hayatim Basketbol. Dun kendimi harika hissettim. Eve doner donmez esime taraftarin beni nasil karsiladigini anlattim. Onlara cok faydali olamadim. Ama bana cok buyuk bir destek verdiler. Onlar icin geri donecegim. Beni untumayın,GERİ DÖNECEĞİM"
 
Elmander'e iki ay diyorlardı ve 2 hafta için de floryada takımla antremana katılıp o hafta sonu lig maçın da görev aldı. Birazcık oyuncu kuvveti ve ruhuyla ilgili bir durum. En azından koşabilecek hatta sekmeden yürüyebilecek duruma gelse play off finallerin de oynamasa da benchde bile kalsa o bile yeterli.
 
Keşke herşey farklı olsaydı. Nedir bu şanssızlığımız anlayamıyorum. İnsanın isyan edesi geliyor..
Yerine pek biri alınacak gibide gözükmüyor.Umarım çok aramayız Henryi.
 
Geçmiş Olsun Henry Domercant
Galatasaray Medical Park Erkek Basketbol Takımı oyuncusu Henry Domercant, ABD'nin Chicago şehrinde başarılı bir çapraz bağ operasyonu geçirdi.
25 Aralık'ta terapiye başlayacak olan oyuncumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa zamanda iyileşmesini temmeni ediyoruz.

Gemi Olsun Henry Domercant - 23.12.2012 21:14 (ERKEK BASKETBOL) / Galatasaray.org

Umarım beklenenden kısa sürede tam olarak iyleşirsinde play off finallerine yetişir de rakiplerimizi üçlük bombardımanına tutarsın
 

Üst