#44 Henry Domercant

Fotodaki 3 oyuncununda rotasyonda yer aldığını düşünüyorumda sanırım şimdiden şampiyonluğu ilan ederdik :) ayrıca domercant'in seneye %100 ile dönüşünü heyecanla bekliyorum,desteğini ve dualarını eksik tutma dom,ALLAH'ın izniyle şampiyonluğu seninle kutlayacağız...
 
Domercant seneye takıma kesin dönüyormu sakatlığı tamamen iyileştimi acaba.
Sağlıklı bir şekilde dönerse en büyük transferimiz olur.
 
Şayet F.Ülker Vidmar için devşirme statüsü hakkı talep ediyorsa biz de aynı talepte bulunmalıyız.4 yılı Türkiye'de geçti Domercant'in. Yaş farkı tarzı bir zırvalık öne sürülürse de gerekirse ortalık ayağa kaldırılmalı.
 
Şayet F.Ülker Vidmar için devşirme statüsü hakkı talep ediyorsa biz de aynı talepte bulunmalıyız.4 yılı Türkiye'de geçti Domercant'in. Yaş farkı tarzı bir zırvalık öne sürülürse de gerekirse ortalık ayağa kaldırılmalı.

Domercant'ın devşirilmesi çok komik bir konu çünkü oyuncunun devşirme şartı için hiçbir özelliği tutmuyor.

-26 yaşından büyük

-3 yıl Türkiye liginde aynı takımda hiç yer almadı.

-Bosna Hersek Milli takımı oyuncusu

Devşirmek için 3 şartta uymuyor.Aynı şekilde Vidmar da devşirilemez.Zamanında hakkı vardı o kadar Slovenya Milli takımında oynadı.
 
Vidmarın Sloven Milli Takımında oynaması hiçe sayılıp kılfına uydurulusa dedim ben de zaten.Bu konudaki mesajımda belirtmemişim,transfer konusunda yazmışım onu.

Vidmar için madde es geçilirse biz de Domercant için ayrıcalık talep ederiz farklı takımlarda oynamış olsa da 4 yılını Türkiyede geçirmesini fırsat bilip
 
Olimpiakos maçında Papanikolaou seni tutarken Spa'dan aldığın pasla hiç çekinmeden üçlüğü el üstü kaldırıp atacaksın ve Pire'deki seyirciyi susturacaksın inşallah.
 
"Henry Domercant Galatasaray'da" haberini ilk duyduğum, havalara sıçradığım andaki heyecanım hala capcanlı, aynı şekilde sürüyor.

Çok sabırsızlanıyorum. Sakatlıksız, belasız bir sezon geçirerek bizi mest edecek inşallah.
 
İnsan vücudunda en kolay sakatlanan ve en zor toparlanan bölge dizler... Özellikle sporcuların diz sakatlıkları geçirmesi kariyerlerini ciddi şekilde etkliyor. Maalesef Domercant çok ağır bir diz sakatlığı geçirdi. Çapraz bağları kopmadan önce de birkaç irili ufaklı sakatlık yaşamıştı ve sezonu neredeyse hiç oynamayarak tamamlamıştı.

Domercant 80 doğumlu, fiziksel performansının da düşüş yaşamaya başlayacağı yıllara girdi. Üstüne bir de bu ağır sakatlık eklenince ondan kısa vadede üst düzey verim almaya çalışmak geri dönüşü olmayan sakatlık sorunları yaşatabilir. Ben, Domercant'ın en az Euroleague top 16 gruplarına kadar çok zorlamadan oynaması veya oynatılması gerektiğini düşünüyorum.
 
Allahım nolur sapasağlam dönsün Domercant, doya doya izleyelim üçlüklerini :(

[video=youtube;CudC54P4w_Y]https://www.youtube.com/watch?v=CudC54P4w_Y[/video]
 

Üst