#44 Henry Domercant

Geçen sezon şanssız bir sakatlık yaşayan Galatasaray Liv Hospital oyuncusu Henry Domercant formasına kavuşmak için sabırsızlandığını söyledi.

Eurohoops.net sitesine konuşan Domercant, tamamen iyileşerek eski sağlığına kavuştuğunu ve yeni sezonda Galatasaray formasını giymek için sabırsızlandığını söyledi.

Birkaç gün içinde Türkiye’ye geleceğini belirten 33 yaşındaki tecrübeli oyuncu şunları kaydetti: ” Rehabilitasyon süreci için ABD’ye geldiğimden beri çok çalışıyorum. Çok iyi ve güçlü hissediyorum.

Galatasaray ile birlikte kazanmaya, ödüller ve kupalar elde etmeye açım. Birkaç gün içinde Türkiye’ye gidip kulübümle çalışmalara başlayacağım. Yeniden Euroleague’de yer alacağım için de çok heyecanlıyım. Haydi Galatasaray!”

Kaynak: Totemspor
 
Domercant daha iyi dönecek inşallah. Arroyo - Domercant gibi şut insiyatifini eline alan isimlerle kurduğumuz kadronun bileğini kolay kolay bükeceklerini sanmıyorum. İnşallah sezonu kupalarla kapatırız.
 
Murat Özyer ‏@coachozyer

Henry İtalya'da başka bir oyuncunun ayağına basıp ayağını burktu ,tedavisi yapılıyor.





Domercant'i çok severim,Avrupa çapında özel bir skorer olduğunu düşündüm hep.Ama bu yıl yine aynı filmi izleyeceksek yol yakınken kontratından çıkıp yeni bir swingman alalım.Sürekli ha iyileşti ha iyileşecek modunda olmak istemiyorum.Ne kadar iyi bir isim olursa olsun sürekli sakatlık riski taşıyan biriyle yola çıkmam ben Ergin hoca olsam .

Tabii Domercant'in iyileşip bu lafları yedirme durumu da mümkün ama bu gidişle en olası senaryo geçen yılın tekrarı gibi.Geçen yıl da ilk olarak Ersinle çarpışıp ayağını burkmuştu,akabinde 2-3 sefer farklı farklı sakatlıklar yaşadı.Bu yıl da ayak burkmasıyla başladık bakalım
 
Adak felan kesmek farz oldu Dom-Dom için, nazar değdi resmen, sezon başı sakatlıkları tesadüfimi anlamak güç, en kilit noktamız.
 
Galatasaray Liv Hospital'de Henry Domercant bu defa da ayak bileğinden sakatlandı. Bormio'daki kamp sırasında bilek bağları kopan Henry Domercant 10 gün sonra antrenmanlara başlayacak ve Türkiye Kupası'na yetiştirilmeye çalışılacak.

Öte yandan Galatasaray Liv Hospital'de Nathan Jawai, Sinan Güler, Ender Atslan ve Manuchar Markoshvili TÜBAD Banvit Turnuvası'nda yer almayacak.

Yavaş yavaş ümidi keselim artık. Onun yerine başka bir oyuncu bulmalıyız...
 
Can Pelister ‏@canpelister 3 dk
Domercant'ın ciddi bir şeyi yok, bileğinde bir burkulma var. Sezona saklanıyor... Acele edilmeyecek.

Eyüp Yıldız ‏@eyupyildizz 17 sn
Arkadaşlar çok şükür yanlış anonsmuş. Bende bir kaç ciddi arkadaştan görüp yazdım ama ciddi bir sakatlık yokmuş. Sadece bilek burkulması.


Cuma'ya giden Domercant için de dua etsin beyler.
 
Şimdilik atmasa da olur.
Yeter ki sakatlığı nüksetmesin.
Sağlıklı olsun yeter benim için.
Zamanı geldiğinde inşaAllah çatır çatır atar o sayıları,o 3lükleri evelAllah...
 

Üst