Burda cezayı hak edip etmemesinden öte hocanın basına isim vererek demeç vermesi yanlış bence.
Gitmesini istediğim bir oyuncuyu savunmak zorunda kaldım. Bir gün sizinde patronunuz gelip, tüm çalışanların ve müşterilerin önünde. "Ben senin çalışmanı ( performansını ) beğenmiyorum ve maaşından şu kadar para kesiyorum " derse ne yapacaksınız. Adama beni beğenmiyorsan tazminatımı öder, işten çıkartılsın yada başka göreve verilsin demeden tüm söylenenleri kabul eder misiniz. Tüm iş arkadaşlarınız düşük performans gösterirken, hedef tahtası olmak hoş değil. Varsa bir disiplin suçu ( antremana geç gelmek, katılmamak, gece hayatı, v.b. ) cezasını verirsin ama maçı kaybettikten sonra çocuk korkutur gibi ceza kesecem demek ..... ( yorumsuz )
Şimdi henyri den katkı bekle, diğer oyuncularından bu durumdan hoşnut olacağını sanmıyorum. Erzeg, sinan yeni transferler onlar ne katkı verdi. Bir tek henyri kötü oynadı diye mi bu takım dökülüyor.
Önce kendine ceza versin, bugüne kadar koçun takıma maç ortasında trip attığını görmedim.
Henry bu takıma lider olsun diye alındı. Sakatlık sonrası takımda tutulması hatalıydı ama liderlik vasıfları için tutuldu. Lakin demek bu konuda bir şey yapmıyor. Sadece oyun değildir mesele.