#44 Henry Domercant

Gitmesini istediğim bir oyuncuyu savunmak zorunda kaldım. Bir gün sizinde patronunuz gelip, tüm çalışanların ve müşterilerin önünde. "Ben senin çalışmanı ( performansını ) beğenmiyorum ve maaşından şu kadar para kesiyorum " derse ne yapacaksınız. Adama beni beğenmiyorsan tazminatımı öder, işten çıkartılsın yada başka göreve verilsin demeden tüm söylenenleri kabul eder misiniz. Tüm iş arkadaşlarınız düşük performans gösterirken, hedef tahtası olmak hoş değil. Varsa bir disiplin suçu ( antremana geç gelmek, katılmamak, gece hayatı, v.b. ) cezasını verirsin ama maçı kaybettikten sonra çocuk korkutur gibi ceza kesecem demek ..... ( yorumsuz )

Şimdi henyri den katkı bekle, diğer oyuncularından bu durumdan hoşnut olacağını sanmıyorum. Erzeg, sinan yeni transferler onlar ne katkı verdi. Bir tek henyri kötü oynadı diye mi bu takım dökülüyor.

Önce kendine ceza versin, bugüne kadar koçun takıma maç ortasında trip attığını görmedim.

Gitmesini istediğim bir oyuncuyu savunmak zorunda kaldım. Bir gün sizinde patronunuz gelip, tüm çalışanların ve müşterilerin önünde. "Ben senin çalışmanı ( performansını ) beğenmiyorum ve maaşından şu kadar para kesiyorum " derse ne yapacaksınız. Adama beni beğenmiyorsan tazminatımı öder, işten çıkartılsın yada başka göreve verilsin demeden tüm söylenenleri kabul eder misiniz. Tüm iş arkadaşlarınız düşük performans gösterirken, hedef tahtası olmak hoş değil. Varsa bir disiplin suçu ( antremana geç gelmek, katılmamak, gece hayatı, v.b. ) cezasını verirsin ama maçı kaybettikten sonra çocuk korkutur gibi ceza kesecem demek ..... ( yorumsuz )

Şimdi henyri den katkı bekle, diğer oyuncularından bu durumdan hoşnut olacağını sanmıyorum. Erzeg, sinan yeni transferler onlar ne katkı verdi. Bir tek henyri kötü oynadı diye mi bu takım dökülüyor.

Önce kendine ceza versin, bugüne kadar koçun takıma maç ortasında trip attığını görmedim.

Henry bu takıma lider olsun diye alındı. Sakatlık sonrası takımda tutulması hatalıydı ama liderlik vasıfları için tutuldu. Lakin demek bu konuda bir şey yapmıyor. Sadece oyun değildir mesele.

Henry bu takıma lider olsun diye alındı. Sakatlık sonrası takımda tutulması hatalıydı ama liderlik vasıfları için tutuldu. Lakin demek bu konuda bir şey yapmıyor. Sadece oyun değildir mesele.

Oyuncuyu takıma lider olsun diye transfer etmezsiniz.

Doğrusu takımınıza liderlik vasıfları olan oyuncuyu yani lider oyuncuyu transfer edersiniz. Henryi hayatı boyunca hiçbir takıma lider olarak transfer edilmedi. Bu dakikadan sonra da kimse henyri den liderlik vasıflarını göstermesini beklemesin. Takımda olacağı tek liderlik, sayı liderliği dir. Takımda carlos varken de başka lidere de gerek yoktur. Zaten lider olunmaz, lider doğurur.

Domercant eğer antremanlarda çalışmıyor ya da disiplinsiz davranıyor olsaydı buna göre ceza verilmesini anlayabilirdim. Ancak formsuzluğu bahane ederek, takımda bir sürü formsuz oyuncu olduğu halde sadece onu günah keçisi yapmak, üstelik bunu basın önünde yapmak coach a yakışmaz. Yine de Ergin Ataman'ın iyi bir lider olduğuna ve içinde bulunduğumuz sıkıntılı durumdan takımı çıkaracağına inanıyorum.

biraz umut verse bize biraz kıpırdasa takımı çok ileri taşıyabilir lider olabilir, ama hiç sorumluluk almıyor, alacak gücü mü yok korkuyor mu anlamıyorum.

Dün biri tamamen boş 2 dış şut kaçırınca bir daha girmedi.Ayak çabukluğu,atletik özelliği kaybedilebilir ama şutörlük bence bisiklet sürmek gibi unutulabilir bişey değil.Ben şutuna hala güveniyorum.

Bence iyi perde yapılmıyor adama. 1-2 şut kaçırınca hemen kenara geliyor. Hangi oyuncu olursa olsun özgüveni sarsılır morali bozulur. Hoca biraz ona sahada güvenmeli.

euroleague maçlarında domercant ı kazanalım derken maçları kaybedebiliriz fakat lig maçlarında iki üç maç 25 dakika civarı süre vererek özgüvenini yerine getirebiliriz.selçuk üni maçı müsait bir maç.domercant halen sakatlanmaktan korkuyor enbüyük sıkınıtı bu.

Kimse kusura bakmasın ama şu an resmen Gurovic'e benziyor stil olarak. Yok işte sıkıntısı var resmen. Herif Avrupa'nın en iyi şutörüydü belki de geldiğinde aynı Domercant gibi. Galatasaray maceraları çok benziyor birbirlerine. Gurovic sadece daha suratsızdı.

Domercant-Gurovic gerçekten düşününce birbirine benzeyen çok benzeyen iki oyuncu.

Umarım sonları birbirine benzemez.Gerçi benzeyeceğini sanmıyorum Gurovic'in tek problemi biraz sorunlu olmasıydı.Domercant'ı daha doğru düzgün izleyemedik bile.

Kendisini cok seviyoruz ama bir turlu kendine gelemedi.
Dudley'nin yoklugunda rotasyona mecburen Macvan'i dahil edecegimiz icin tribune cikmak zorunda kalacak malesef.
Dudley dondukten sonra yine rotasyonda yerini alir zaten yabanci transfer hakkimiz doldugu icin kendisini toparlamasini beklemekten baska caremiz yok, herkes yardimcili olmali.

Gerçekten çok kötü düştü, 2 sene öncesine kadar Kazan'da All Star seviyesinde oyuncuydu.. Takım sıkıştığında el üstüler, rahatsız driblinglerle sayı atmalar, takımı da oyuna sokma.. 2 sene önce resmen Avrupa'daki Kobe tarzında oynuyordu abartmadan söylüyorum..