#44 Henry Domercant

Kolay bı sakatlıktan cıkmadı bıraz sabır gostermelıyız. Domercant bu halı bıle bır sılahtır. Bır ıkı kolay macta kendısını bulacaktır.
 
O kadar da kotu degildi bu mac. Birseyler yapmaya cabaladi ve cok hirsliydi. Avrupada taninan en keskin sutorlerden biri oldugu icin, top eline geldiginde cok buyuk baski kuruluyor ona. Hairston'un gelisiyle bu baski kirilabilir ve Domercant'a olumlu olarak yansir. Hepimiz biliyoruz ki; iki sene onceki Domercant sadece bu takimin degil Avrupa'nin da yildizi olurdu. O performansinin yarisina gelse bizlere yeter.
 
adam sıfır çekmiyor zaten. dün 10 sayılık bi katkı verdi mesela. tabi temasa fazla girmiyor yeniden sakatlık yaşamamak için. dün 2/5 üçlük atmış.
 
Perdeden çıkıp attığı şutlar değilde dün Enderin hazırladığı ayağını kurduğu pozisyonlara mı ağırlık verse daha iyi olur acaba ?
 
Dün güzel katkı verdiğini düşünüyorum,hücumu geçtim savunmada da gayet gayretliydi,ancak ben Domercanti yanlış kullandığımızı düşünüyorum Kazan'da topu eline isteyen Domercant vardı,biz her Domercant oyununda perdeden çıkıp şut atmasını bekliyoruz-perdelerden kurtulmak için ciddi de efor sarf ediyor,Arroyo olmadığında topu ona vermeliyiz bence biraz daha sorumluluk vermemiz gerekiyor,ayrıca uzun süreler verme zamanı geldi.
 
Dün güzel katkı verdiğini düşünüyorum,hücumu geçtim savunmada da gayet gayretliydi,ancak ben Domercanti yanlış kullandığımızı düşünüyorum Kazan'da topu eline isteyen Domercant vardı,biz her Domercant oyununda perdeden çıkıp şut atmasını bekliyoruz-perdelerden kurtulmak için ciddi de efor sarf ediyor,Arroyo olmadığında topu ona vermeliyiz bence biraz daha sorumluluk vermemiz gerekiyor,ayrıca uzun süreler verme zamanı geldi.

Ben de tam tersini düşünüyorum. Domdom topu yere vurduğu anda performansı yarı yarıya düşüyor. Kazan sisteminde de bizim maçlar istisnaydı. Çift guardla oynuyorlardı ve Domdom sadece bitiriciydi. St petersburg'da ise top elindeyken perişan etmiştik onları.
 
Ergin hoca'nın röportajında okudum. Bundan sonra gerekli özveriyi göstermeyen oyunculara ceza verilecekmiş. İlk ceza Domercant'a geliyormuş.
 
Sonumuz hayrolsun valla.. Nereye gidiyoruz bilmiyorum. Biz mi dedik kardeşim Domercant kalsın diye. 33 yaşında üst üste 4 tane sakatlık geçirmiş oyuncudan nasıl eski haline gelmesini bekliyorsunuz ki? Bu ceza olayı olmamalı. Hiçbir oyuncu kötü oynamayı istemez. Çok basit, almayacaksın. riske girmeyeceksin. Söyledik mi biz bunu? Temmuz başından beri.
 
Isınnmalarda smaç basamıyor.Tamam en iyi döneminde bile atletizmi ile öne çıkan biri değildi ama smaç basamayan siyahi 2-3 numara görmemiştim daha önce.Bu kadar kötüye giden bir fizikle nasıl iyi oynaması bekleniyor ki? Hala sorun sanki form durumuyla ilgiliymiş gibi düzeleceğine inananlar var.Ya adam zıplayamıyor,koşamıyor bile.Ne formu ne düzelmesi
 
Ergin hocanın söylediklerini anlamak zor. Playoffa tam takım girersek yabancılar Arroyo-Hairston-Marko-Erceg/Macvan-Bonsu olacak. Domercant'in Marko önüne geçmesi için önünde fırsat var. Silmiş desen şu zamanda çok zor. Yok motive etsin ümidi varsa oyuncuların içinden isim olarak bir tek Domercant'e daha çok denmesi yanlış. Sezona soru işaretleriyle başladık. Her şey ters gitti. Çözüm arıyoruz çözümler de soru işaretleriyle dolu. Birkaç olumlu gelişme olsun artık. Hadi be Dom be hadi be oğlum.
 
Domercant Sakatlanma korkusu ile Ne penetre yapıyor Ne sağlam şut atıyor korkuyorsan Git bench'te otur hiç sakatlanmazsın.
 
Evet Domercant gerçek Domercant gibi oynamıyor ama özverisiz demek çok yanlış ki bence çaba göstermiyor diye para cezası vermek daha büyük yanlış. Kimse Domercant çaba sarfetmiyor, ruhsuz oynuyor diyemez şu oyunda.Hatalar evet yapıyor. Ama elinden şu an da bu kadar geliyor ki maç içinde jestlerinden hareketlerinden anlarsınız.Bi şut kaçırdığında ne kadar üzülüyor.3lük soktuğunda çocuk gibi seviniyor ki Bayern maçında elinden geldiğince büyük gayret gösterdi top çalabilmek için. Kötü oynuyor diye gönderelim diyebiliriz ama çaba harcamıyor ruhsuz oynuyor demek yanlış. Eğer takımda şu anda ruhunu ortaya koymayan biri varsa onu hepimiz biliyoruz. PF mevkisine bi bakıverin.
 
Ergin hoca Domercant'ı ceza verilmesi için rapor ettiyse mutlaka bir bildiği vardır. Biz sadece maçları izleyerek yorum yapıyoruz burada. Domercant antremanlarda da iyi değil galiba. Domercant kadroda en yüksek maaşı alan 2. oyuncu ve takıma hiç bir şey veremedi. Takım arkadaşları 2 çalışıyorsa kendisinin forma girmesi için aldığı paranın hakkını vermesi için 3-4 çalışması lazım. Her gün 1000 şut atıyorsa 2000 atması lazım ki biraz forma girsin ve takıma bir şeyler katsın. Bence cezayı hak etti.
 

Üst