#5 Jamont Gordon

İstediği süreleri aldığında ne kadar verimli olduğu Cibona'da geçirdiği 09-10 sezonundan belli oluyor.. CSKA'da Teodosic-Shved-Siskauskas'ı yedekleme görevi ona kalınca ofansif anlamda istediklerini yapamadı. Ben Gordon'un sakatlık gibi durumları olmadığı sürece çok olumlu olacağını hatta Jamon Gordon'dan daha çok iş yapacağını düşünüyorum..
 
Hayırlı olsun. "T" harfi hariç pek bir şey değişmedi :)

Şaka bir yana, iyi katkı vereceğine inanıyorum. Önemli bir takviye yaptık, başarılar Jamont.
 
Giden Gordon'a göre biraz daha atletik , atik olabilir ama şutta geçemez bence ama bide Jamon Gordon'un ayrı bi yeri var diye düşünüyorum .
Hayırlı olsun diyorum inşallah güzel ve etkili bir performans sergiler
 
Jamont Gordon gibi bir transfer yapmamız dahi sanki banvit'ten adam almışız gibi karşılandı, bu sene biri bizim alıcılarımızın ayarlarıyla sağlam oynamış herhalde :)
 
Kesinlikle beklediğimizden çok daha iyi katkı verecektir bize.Ergin hoca ile Cibona'da ki performansını sergileyeceğinden ve beraber kupaları kazanacağımızdan hiç şüphem yok.
Burada iddia ediyorum McCalebb'e büyük üstünlük kuracak.
 
Bu sene nedense gelen yabancılar içinde en fazla patlamayı yapacak oyuncu gibi geliyo bana .iNŞALLAH öyle de olur da ikinci Gordon dönemini de yaşamış oluruz hem de daha iyisiyle.
 
Jamont Gordon Olin-Sopot-Erdemir maçlarında tuttuğu rakiplerine 9 top kaybı yaptırmış.göksenin köksal'ın da sakatlandığını düşürsek artık sezon başı pek memnun olmadığımız jamont gordon bizim için vazgeçilmez bir oyuncu konumuna yerleşti. bu takımın savunmasının kilit oyuncusu da kendisi. son 3 maç özelinde bakarsak jamont gordon'un oyunda olduğu anlarda savunma direncimiz ve rakibi bozma yetimiz kuvvetliyken, jamont kenara geldiğin savunmamız özellikle penetrelerle yıpranıyor. hatta buna çare bulamıyoruz. domercant'lı takımı çok fazla detaylı bir şekilde göremediğimiz için onun savunma örgüsüne katkısını şimdilik pek sayısal olarak inceleyemiyoruz ama bildiğimiz domercant'ın kalınlık dışında orada jamont verimi vermesi olanaksız gibi.

Kaynak: Sanlıspurs
 
Eurocup'ta 3 sayı istatistiği 10'da 0.

Ligde 3 sayı istatistiği 24'te 5.

Bugünkü Mersin maçında da 2 sayılıklar dahil yanlış saymadıysam 5 şut kullandı,sadece 1 üçlüğü isabetliydi,2 sayılık şutlarında da isabet bulamadı.Bunun aksine hem Eurocup'ta,hem de bugünkü Mersin maçında içeriye drive edip turnikeye girdiği neredeyse bütün topları sayıyla sonuçlandırdı.

Yani demek istediğim şu,şut kullanmayıp,içeriyi zorlarsa çok faydalı bir oyuncu.Ya her antreman ekstra şut idmanları yapmalı,ya da şut sayısını azaltmalı.
 

Üst