#6 Bruno Fitipaldo

Güvenmekten başka çaremiz yok artık. Umarım Ergin hoca izlemiştir maçalarını, takip etmiştir 1 aydır yada yardımcısını macını izlemek için haftasonu göndermiştir. Umarım hoca bunlardan bi tanesini yapmıştır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Orta düzey bir oyuncu görünümünde tabi birde şunu unutmayalım.Belli kalite altındaki oyuncularla oynamak başka GALATASARAY daki oyuncu kalitesi ile oynamak başka oda kendini biraz daha geliştirirse belki bişiler olur.

yalnız oyuncunun gelmeyi istemesiyle bir çeşit fırsat transferi olmuş ve ucuza da kapatmışız. fiyat/performans bazında sezon ortasında yapılmış bir hamle olarak başarılı buldum ben bu transferi. ama bu arkadaşı yalnız bırakmamak lazım. 2 guard gönderdik, bir tane ucuz guard aldık. şimdi yanına bir tane de daha pahalı ve yine parasını hak edecek bir oyuncu lazım. 4 numaraya çok pahalı bir isim bakılmıyorsa sene başındaki bütçenin bir kısmına dokunmaktan vazgeçtik demektir.

Açıkçası transfer başlığında ve burada yorumları okurken çok üzüldüm ve şaşırdım. Adamın ismiyle dalga geçen mi ararsınız, tipiyle mi, memleketiyle mi...

Kesinlikle yararlı olacak, bize seviye atlatacak demiyorum ve böyle bir iddiam da yok ama işi -kibar ifadeyle- gırgıra bağlamanın alemi nedir? Olympiakos Belçika'dan Lojeski'yi ya da Laboral Almanya'dan Voigtmann'ı getirince imreniyoruz ama bir benzerini biz yapınca şubeyi makaraya alıyoruz. Çok ilginç gerçekten. (Young geldiği uçakla geri dönsün yazanları gördük iki yıl önce. Önyargının fazlası kafa şişiriyor)

2013 yılında Markoishvili 500 bin dolar buy outla geldiğinde adamın beyaz kaşına sövülmediği kalmıştı bir tek. Sonra U dönüşleri birbirini izledi! Endişeyi ve eleştiriyi anlarım ama aşağılamayı asla.

Milan'a karşı oynadığı maçını izledim, forvetleri ve pota altını oyuna sokmayı seven, şut mekaniği iyi ve fakat savunmada etkisiz bir izlenim edindim. Umarım başarılı olur...

SM-A300H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Bruno Fitipaldo

Açıkçası transfer başlığında ve burada yorumları okurken çok üzüldüm ve şaşırdım. Adamın ismiyle dalga geçen mi ararsınız, tipiyle mi, memleketiyle mi...

Kesinlikle yararlı olacak, bize seviye atlatacak demiyorum ve böyle bir iddiam da yok ama işi -kibar ifadeyle- gırgıra bağlamanın alemi nedir? Olympiakos Belçika'dan Lojeski'yi ya da Laboral Almanya'dan Voigtmann'ı getirince imreniyoruz ama bir benzerini biz yapınca şubeyi makaraya alıyoruz. Çok ilginç gerçekten. (Young geldiği uçakla geri dönsün yazanları gördük iki yıl önce. Önyargının fazlası kafa şişiriyor)

2013 yılında Markoishvili 500 bin dolar buy outla geldiğinde adamın beyaz kaşına sövülmediği kalmıştı bir tek. Sonra U dönüşleri birbirini izledi! Endişeyi ve eleştiriyi anlarım ama aşağılamayı asla.

Milan'a karşı oynadığı maçını izledim, forvetleri ve pota altını oyuna sokmayı seven, şut mekaniği iyi ve fakat savunmada etkisiz bir izlenim edindim. Umarım başarılı olur...

SM-A300H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Semih kardeşim, haklısın, belki bu çocuğa haksızlık yapılıyor ve belki müthiş katkı verecek, ama bu transferin Ergin Ataman özelinde yaşanan rezaletin sonucu olduğunu değiştirmez. Hala adamdan hesap soran yok, hala iki video izleyip oyuncu alıyor ve koca Galatasaray'da kimse bunu kenara çekip; " ya Ergin hoca bütçe dedin verdik, transferlerin hepsini sen yaptın, 2 milyon dolara aldığın guardları ilk aydan yollamaya kalktın. Daye'i sakat oynattın sonra adam iki ay gitti, aynısını şimdi Pleiss'a yapıyosun. Biraz toparlanman gerek klübün parasını ve geleceğini harcıyosun" demedikçe daha çok oyuncu gelir gider. Ben biliyorum ki bu adami İtalya'dan biri tavsiye etti, bizim hoca iki gün öncesine kadar adın sanını bilmiyordu. Yani bizim baskonia gibi bir sistemimiz olsa, adam gibi scouting yapsak, bu çocuğu en az 2 senedir takip ediyor olsak şapka çıkarırım. Ama şu hali ile Ergin'nin çiftliğine dönmüş olan bu şubeden hiç bir beklentim ve dolayasıyla bu oyuncudan da hiçbir beklentim yok.
Dentmon'dan hucüm anlamında verim alamayan Ataman sadece 11 maçlık avrupa kariyeri olan oyuncudan nasıl faydalanacak acaba merak içindeyim.

Neyse inşallah müthiş bir hamle olur ve çok iyi bir oyuncu kazanırız, ama Atamanın şu hali, vurdumduymazlığı ve şımarıklığı ile pek mümkün görmüyorum.

Konu Galatasaray'ın parası olunca kimse umursamıyor, ama merak ediyorum acaba Ataman, Özbek kardeşlerin 2 milyon dolarını batırmış olsa ne yaparlardı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

fenerbahçe maçı fitipaldonun maçı olacak herkes o maçı beklesin özellikle olumsuz yorum yazan renktaşlar fenerbahçe maçında fitipaldo öyle bir performans ortaya koyacakki yazdığınız olumsuz yorumlardan çok pişman olacaksınız.

fenerbahçe maçı fitipaldonun maçı olacak herkes o maçı beklesin özellikle olumsuz yorum yazan renktaşlar fenerbahçe maçında fitipaldo öyle bir performans ortaya koyacakki yazdığınız olumsuz yorumlardan çok pişman olacaksınız.
Fenerbahçe maçı takıntısı ne? Ezeli rakibi yeneyim de gerisi önemli değil felsefesi bize değil Fb'ye ait. Biz genel başarı odaklı olduk her kulvarda ki o yüzden daha çok kupamız var.

futbolda daha çok kupamız var ama basketbolda şu anda hiç iyi değiliz takımların ve oyuncuların ivmelenmesi için bazı maçlar vardır bizimde kendimize gelebilmemiz için fenerbahçe maçını kazanmalıyız feneri yenmek zorundayız.

Nasıl ki gereksiz yere oyuncuları göklere çıkartıyorsak yine aynı şekilde gereksiz yere yerin dibine sokuyoruz. Hayırlısı olsun inşallah takımımıza faydalı olur.

Benim videolarda gördüğüm, perdelerden çıkıp şut atan, eline top isteyip atmak için tutuşan. Ufak tefek, aslında 2 numara olması gerekirken fiziği yüzünden 1 numara oynayan bir oyuncu.
Standart yetenekli g.amerika tipi guard. Fazlaca 3 sayı çizgisinin dışında bekliyor. Ayrıca o fizikle, siyahi oyuncu olmadıktan sonra iyi savunma yapmak imkansız gibi bir şey.
Bu tarzın en iyi versiyonlarından Dentmon zaten takımda idi.
Highlight videolardan oyuncunun iyi mi kötü mü olduğunun anlaşılması zor, Russ Smith videolarında adamın içinden geçiyordu.

inşallah iyi katkı verir ama euroleage italya ligine pek benzemez, sudan çıkmış balığa dönebilir, alışıncaya kadar zaten 4-5 maç geçer.
Zaten euroleague seviyesinde bir oyuncu görmedim videolarda.
Milano oyuncuları hariç, İtalya liginin en iyi oyuncusunu (Nunnaly) ve en yetenekli oyuncusunu (Daye) seyrediyoruz

Bu defa bildiğimiz yerden abartılı olmayan bir buy out ödeyerek oyuncu aldık. İtalya-İsrail-Fransa ve Polonya ligleri f/p açısından iyi guard almak için bakılacak başlıca yerler. Ben iyi katkı verir diye düşünüyorum.

Hayırlı olsun.