#6 Bruno Fitipaldo

Bruno Fitipaldo takımımıza hayırlı olsun.Umarım hocaya rağmen istediği katkıları verir takımımıza..Hayır oyuncu iyi çıkar kötü çıkar orasını bilemeyiz de iyi çıkacak da olsa hocanın elinde kötüleşeceğinden şüphem yok zira takımdaki oyuncuların aleyhine çalışıyor sağ olsun koç..

Real Madrid ve Fenerbahçe gibi üç sayı imkanı veren takımlara karşı çoşar.
Birader trollemek için girdiğin belli. Üşenmeden saydım, toplam 13 mesaj atıp içerisinde 16 kez "Fenerbahçe"den bahsetmişsin. Dervişin fikri neyze zikri de odur düsturundan hareketle ilgi alanının Fenerbahçe olduğu sonucu çıkıyor. Kendi ilgi alanının daha çok konuşulduğu ortamlara takılman daha rasyonel olacaktır.
Bu arada oyuncu ile alakalı an itibariyle tek sevindiğim nokta beklentinin düşük olması. Umarım ele geçirdiği bu fırsatın farkında olarak canını dişine takarak mücadele eder.

Takımın şu anki kafa yapısında değil Fitipaldo, John Wall da gelse tek başına kurtarıcı olarak addedilemezdi zaten. Takımda, takımın başındakinde ruh yoksa, inanç yoksa, istek yoksa, en önemlisi iş ahlakı yoksa takımın 5'inde 2 süperyıldız da olsa rotasyondaki diğer 4-5 adam oyunu baltalayacaktır zaten. Şu an Avrupa'nın en iyileri olan görülen Fenerbahçe ve CSKA'nın da, bilhassa kendi seviyelerine yakın rakiplere karşı en az 3-4 oyuncularından maksimum emek almadan kazanma şansları yok denecek kadar az. Basketbol artık günümüzde her zamankinden çok daha fazla takım sporu, bu anlamda da takım formasını maç için giyen tüm oyuncuların belli misyonları ve misyonlarına erişmek için gerekli motivasyonları olmalı. Bunu başaramadıktan sonra bu yıl çok kez tecrübe ettiğimiz gibi 100 de atsanız kazanamıyorsunuz, rakibi 70'de de tutsanız. Ama umut fakirin ekmeği tabii. İnşallah Fitipaldo bizim bunca hengamede tek ihtiyacımız olan parçadır, sene ortasında gelip Chuck Davis gibi ruhu, oyunu ve iş ahlakıyla büyük katkılar verir, takıma sınıf atlatır. Değilse de nasıl muamele göreceğini taş çatlasın 2 haftada tecrübe eder zaten.

fitipaldo perdeden yararlanıp çok etkili üçlük atabilen bir oyuncu ayrıca saha görüşüde oldukça iyi radar gibi her yeri görebiliyor aroyadan esintiler sunacak fitipaldo.

Bildiğim bir oyuncu değil. Atamanın sezon içinde yaptıgı transferler sezonbaşına göre daha iyi oluyor; Arroyo,Bonsu,Marko,Carter, Patrick Young, Chuck Davis,Jerrells. Sezonbaşında yapılan hataları gördüğü için iyi teşhis yapıyor ama iş işten geçti bu sefer. Lige asılalım.

Akşam muhtemelen neye uğradığını şaşıracak. Euroleague sertliğinin yanı sıra Euroleague'nin de en sert takımlarından birisine karşı oynayacak.

Bu fizikle ve atletik özelliklerle bu seviyelerde tutunması zor. Seneye Fiba Şampiyonlar Ligi'nde yanında B.Paul gibi sert bir adamla iyi bir ikili oluştururlar

Akşam muhtemelen neye uğradığını şaşıracak. Euroleague sertliğinin yanı sıra Euroleague'nin de en sert takımlarından birisine karşı oynayacak.

Bu fizikle ve atletik özelliklerle bu seviyelerde tutunması zor. Seneye Fiba Şampiyonlar Ligi'nde yanında B.Paul gibi sert bir adamla iyi bir ikili oluştururlar

Poul zaten bizim almamız gereken bir oyuncuydu. Adam iki maçlık performansıyla en üst düzeyde olmayabilir ama ortasıra El takımlarından kontrat alır. Bizi ya da bir ŞL takımını seçmesi için iyi para basmak gerekecek. Muslera etkisi bekleyeceğim Bruno'dan; hem hemşehri hem de çelimsiz gibi ama sevimli çocuk.

Öncelikle genç oyuncunun ilk avrupa deneyimine atamanın enkazı olan sistemsiz bir takımda başlaması onun için büyük bir şansızlık. İlk maçında oyuncuyu değerlendirmek doğru olmaz. Ama koçu düşününce ben oyuncuya yazık olacağın düşünüyorum. Birkaç maç sonra azarlanmalar hemen kenara alınmalar başlar. Fitipaldo'nun ben nasıl bir takıma düştüm diyeceği aşikar. koç hiç bir zaman genç oyuncuyu kazanayım geliştireyim mantalitesinde olmadı olamaz. Kariyerininde başarıları 7/8 30 yaş uzeri oyuncu ile kazandı. Umarım Fitipaldo'nun şansı bol olur...

Oyuncuyu degerlendirmek icin erken oldugunu düsünüyorum . Önümüzdeki 1 ay icinde rengini belli eder . Umarim Can korkmaz'dan bir farkı oldugunu gösterir .

Pleiss Dusan, Fitipaldo Can. Şu teknik ekip ve oyun planıyla Nikola Pekovic insana Orhan Hacıyeva gibi gelir. Hiçbir şey üretemediği maçta pota altından basit pick and roll'lerle üst üste 8 sayı bulup sonraki 4 hücumunu el üstünden dış şutla geçen, 2-3 asist yapıp takıma ısınan yeni transferi, yerine giren 8 metreden 3'lük sallasın diye kenara alınan bir sistem. Neyse Allah'tan sert tedbirler alınacakmış. Fitipaldo belasından kurtuluyoruz heralde. Geldi takımın da ahengini bozdu Uçan Spagetti Canavarı.

Can Korkmaz'dan ne fazlası var?? Yada russ'ı veya dentmon'ı bunun içinmi gönderdik???? Atamanın çiftliği, hala dalga geçer gibi demeçler; sıkı önlem alacakmış... napacak acaba çok merak ediyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bize kim gelse kurtarmaz bu takımı zaten. Bizim için yanlış hamle diyemeyeceğim ama oyuncu için çok yanlış hamle bize gelmek. 2-3 sene geri gidebilir kariyerinde.

İlk maçta oyun kurucudan çok şey beklemek biraz hata olur. Ancak skorer Amerikalı guardlar beklentinin üstüne çıkarlar. Yalnız oyuncudaki soru işareti fiziği olacak gibi. Hücum performansını bu maça göre degerlendiremiyoruz. Umarım kendi adına da yanlış bir karar vermemiştir buraya gelerek de hem o hem biz kârlı çıkarız.