#6 Joey Dorsey

Olaya "basit bir grip" olduğuna inanmıyorum diye yaklaşıp aksini iddia eden arkadaşa "ben size sonra hatırlatırım" demek ortaya bir iddia koymaktır. Ortalama bir insan ne anlar? Satıldı, dorsey gitmek için ayak diretiyor, mali sorun var, iki aslında daha ciddi bir sağlık sorunu var. Bakın 1 dakikada bir kaç ihtimal salladım. Bir laf ortaya atıp ardından yönetim açıklar demek sırf bir şeyler yazmış olmak için yazmış olmaktır. Hali hazırda ben de gribim lakin rahatlıkla 10 km yürüyecek durumdayım lakin sağlıklı bile olsam her hangi bir lig seviyesinde spor yapamam. Garip değil mi? Acı eşigim yüksektir. Dorsey de ise tam tersi olabilir.
Mevlana'nın güzel bir sözü var.
Sen düşüncelerinden ibaretsin
Gül düşünürsen, gülistan
Diken düşünürsen, dikenlik olursun.
Hayrı düşünün.

Bu arada kulüp salona gelmeyeceğini bilmiyorsa bu işi sizden iyi bilenlerin pek bir halt olmadığını gösterir.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Yaw bu ne haa! Bilyorsan bir şey yazarsın diğeri kafa karıştırmaktan öteye gitmez. Bir de ne demek ortalama veya ortalamanın altı kavramları! Zeka seviyesini ya da bu algıyı nasıl ölçüyorsunuz? Sanırım benim gibi bir çok forum okuyanı yazdıklarınızdan bir "şey" anlamadı. Şimdi ben salak mıyım? Zeka geriliğim mi var? Yoksa sende mi bir sorun var?
Para sıkıntısı mı var? Parası mı ödenmedi adamın? Hasta değil gitmek istiyor yönetim göndermiyor ondan mı oynamadı rest mi çekti? Eğer biliyorsan söylersin gerisi meseleye gizem katmaktır. Ben yazacağımı yazdım ortalama kişi anlar demekse diğerlerini salak yerine koymaktır.

Dorsey Eurocup resmi sitesinde de maç kadrosunda yer almış ama koç tercihi ile oynamamış gözükuyor."Ortada maddi bir hata yoksa " maç kadrosunda yer aldığına göre salona gelmiş olmalı sanıyorum.Bu durumda oynamaması grip ile ilgili ise ya son yapılan tıbbı değerlendirmede hekim oynayamaz dedi ya da kendini "oynayacak kadar iyi hissetmedi" "bu iki seçenek arasında" ikincisi daha mantıklı sanki.Söz konusu grip olunca oynamasına mutlak bir engel olsa zaten o karar son ana kalma diye düşüyorum.
Ayrıca olayla ilgili basketbol sitelerinde tek bir haber dahi göremedin bu da ilginç

Dorsey Eurocup resmi sitesinde de maç kadrosunda yer almış ama koç tercihi ile oynamamış gözükuyor."Ortada maddi bir hata yoksa " maç kadrosunda yer aldığına göre salona gelmiş olmalı sanıyorum.Bu durumda oynamaması grip ile ilgili ise ya son yapılan tıbbı değerlendirmede hekim oynayamaz dedi ya da kendini "oynayacak kadar iyi hissetmedi" "bu iki seçenek arasında" ikincisi daha mantıklı sanki.Söz konusu grip olunca oynamasına mutlak bir engel olsa zaten o karar son ana kalma diye düşüyorum.
Ayrıca olayla ilgili basketbol sitelerinde tek bir haber dahi göremedin bu da ilginç
Twitter'da birkaç kişi tarafından benchte olmadığı yazılmış.Peki teknik olarak benchte olmayan bir oyuncunun ismi esame listesine yazılabiliyor mu..? Bu durum garip geldi bana

Dorsey ile koç arasında bir sorun olduğu aşikar. Daha önce de yazmıştım. Dorsey Gaziantep'te oynarken de transferi Ataman'a sorulmuş o da kesin bir dille Dorsey'in kendi basketbol anlayışına uymadığını, transferini hiç düşünmediğini söylemişti. Diyeceğim o ki koç bu sene zorunlu kalmasa onu almazdı. Geçtiğimiz günlerde İ.Şenol TV programında Dorsey-Tyus takasının gündeme geldiğini, ancak Tyus'ın istememesi nedeniyle takasın gerçekleşmediğini söylemişti. Eh yine koç 1-2 gün önce bir röportajda Dorsey'den memnun olmadığın, beklediği katkıyı alamadığını, istikrarsız olduğunu ifade etti. Ortada problem olduğunu anlatmak için bu veriler yeter de artar bile. Green ve Eric sakatlıkları olmasaydı uzun transferi düşünülüyordu, malesef olaylar bu şekilde gelişti. Biz bu seneyi belli ki uzun problemi ile tamamlayacağız (Dorsey'li ya da Dorseysiz ama problemli)

Olayı hemen zeka oyunlarına çeviriyorsunuz. Kimse kusura bakmasın ortaya bir iddia atıp hatta grip insanı süründürür diyen arkadaşa "ben mesajını aldım sonra hatırlatırım" derseniz bir iddia atmış olursunuz ortaya. Kendi mi gitmek ister yolu açık olsun denir. Öyle aman gitmesin öldük bittik takıntılarım yoktur.

Bir iddia attınız ortaya ya açıkça Dorsey gönderilecek yazarsanız bakın açık söyleyeyim nereden duydunuz diye sormam bile çünkü şube yöneticilerinin maaşallahı var susmuyorlar ya da varsa başka bir sorun onu söylersiniz. Lakin şubeye karşı sorumluluğu olan biri zaten şu yazdıklarınız her hangi birini yazmaz bile.

Site yöneticilerine beni şikayet edeceğinize insanlara karşı tutumunuza "ortalama zeka ve biraz altı anlar" gibi cümleler kurmamaya dikkat edin.

Bu arada evet BJK yönetici bilmem nesinden bir şeyler yazmış diye dert edecek değilim. Açık söyleyeyim umurumda değil. Bu konuları taşıya taşıya taraftarlar arası kin büyüyor.

Amaaan giderse gitsin kardeşim. İstemiyorsa yalvaracak degiliz. Calna basla mucadele eden bir lasme var zaten

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ben de birşey biliyorum ama söylemem. Büyüklerimiz zamanı geldiğinde açıklar zaten.

Kendimi daha gizemli hissettim havalı oluyormuş böyle

Ben Dorsey in gideceğini düşünmüyorum kaldı ki şu durumda ona çok ihtiyacımız var ekstra bir transfer yapamayız koçta bunun farkında suyu bulandırmayın

Adamin gozlerinin feri kacmis bu halde oynayamaz zaten. Basit grip yuzunden maca cikmadi dediniz simdi yalanci coban'a cevirdiniz meseleyi. Instragram aciklamasini abartmiyorum 3 kez okudum ama kulup ile arasinda sorun olduguna dair bir bulguya rastlayamadim, tam olarak nereyi okumamiz gerekiyor?

Yazdiginiz seyler herkesin bildikleri zaten, daha fazla sure almak istemesi, kocaman cussesine ragmen bir ergen gibi davrandigi hem bizim, hemde transferi gerceklestirirken staffin bildigi yada bilmesi gereken seyler. Bu adam 30'undan sonra bu huylara sahip olmadi yani.

Geldigi gunden beri bu yazdiginiz problemleri olan Dorsey'i, staffin bu problemlerden rahatsiz olmasi bizler icin supriz degil ama sizin tabiri caizse gokten zembille foruma inip bu konuyu bu kadar kasimaniz kendi adima konusayim beni daha cok huylandirdi.

Neyin pesindeniz bunuda zaman gosterir, isin bu tarafini daha cok merak ediyorum suan. Dorsey bildigimiz Dorsey cunku.

Metin bey son bir kaç gündür kötü bir algı yaratmaya çalışıyorsunuz. Maddi durum orta iken , takımda sakatlıklar varken ve transfer yapılması çok zor iken gelip burada taraftarı Dorseye karşı doldurmak çok ayıp.

Adamın hastalığına bile bir kulp bulup günlerdir çevirip çevirip yazıyorsunuz. Truva atı misali çabalamanıza son verin . O kadar art niyetli bir söyleminiz var ki artık buna yeter deme gereksinimi duydum.

Şu takımla oynayıp durmayın arkadaş yeter.....

Bu arada Davis 4 numara 5 değil ;) yani geldiğinde Dorseyi kesme ihtimali yok .!

Ben bildigim hikayeyi anlatayim, Dorsey pazartesi gecesi grip oldugunu klube bildiriyor, ama bunu cok farkli bir sekilde, annesinin menajerini arayip; benim oglum hasta soyleyin oynatmasinlar, demesiyle bildiriyor. Bunun uzerine olaylAr gelisiyor, tabiki bizim idare boyle sacmalik mi olur diyor falan filan.
Simdi dorsey konusunda ciddi sikintilar var, hem saha ici ama ozellikle saha disinda kendine bakmadigi konusunda ki ataman'da daha once bunu dile getirdi, ciddi bilgiler var. Bu noktada oyuncu saha disinda istedigini tabi ki yapabilir ama bu oyununa yansirsa bunun bedelini odemek zorunda.
Davis dorsey'nin yerine olur mu, bence olmaz. Bir ara efes ile tyus takasi gundeme gelmisti ama tyus istemedi. Bu saatten sonra takimda ki tek kalipli 5 numarayi gondermek cok mantikli degil zaten. Pazartesiden beri bu arkadasin derdini cozmek icin baya ugrasiyolar, ama 32 yasinda essek kadar adam grip oldum beni oynatmasinlar diye amerikadan annnesini aratiyorsa bu arkadas nasil idare edilir ben de cozemedim.

Metin abi (yasiniz yazmiyor ama.. ) ben soyledikleriniz dogrudur, yanlistira girmiyorum. Dorsey'in nasil bir karakteri oldugunu herkes biliyor zaten, siz bir anda bu sekilde yazinca ister istemez garipsiyor insan. Sezon basindan beri burada konusuyoruz zaten sahada umursamaz davrandigini, kendini ustun gordugunu, cabuk kusup, darildigini vs.

Park olayi ufak bi espriydi yahu, cevaba gerek yoktu. :D

Profesyonel sporcu sosyal medya hesabından "doktorlardan allah razı olsun takıma kalsa beni bu halde çalıştıracaklardı neyseki beni hastaneye yatırdılar anlamında birseyler yazmış" " az daha grip yüzünden dünya değiştirecekmiş antreman sahasında" tüm bunların üzerine bir de all star maçına gönderme yapmış.Madem ölümlerden falan döndün allstar maçı nereden çıktı şimdi . Ben de açıklamaları en hafif tabirle profesyonelce bulmadım açıkcası.Pek inandırcı da bulmadım ama masumiyet karinesi gereği aksini ispatlayamayacağım için açıklamların içeriği doğruymuş gibi düşünmeye çalışıyorum

Bunun yanısıra oyuna sokulmadığında veya oyundan alındığında verdiği tepkiler salonda da çok dikkat çekiyordu tvden bile dikkat çekiyormuş Sasari maçında da tepkiler vermişti mesela .Profesyonel bir oyuncu ıyı oynarken bile oyle tepkiler vermemeli ama dorsey kotu oynadıgında bıle saha da kalmadığında tepki veriyor.

Ataman da Dorseyden hiç memnun gözukmuyor özelikle savunma yaptığı hatalara iyiden iyiye tepkili gozukuyor .Lasme kritik tüm maçlarda 30 dakıka civarı saha da kalıyor zaten.Davis iyi durumda ise eğer Dorseyın lig maçlarından keslımesı imkansız değil sanki Mevcut durumda Green sahada olmadığında 4 numarıyı idare ediyoruz zaten gerçi Lasmenin yası belli riskli bir tercih olur ama Atama risk almayı seviyor Dorseyin de sabırları tasırmıs olması olası belli olmaz yani bence

Ekleme:Ben parcaları birleştirmek için uğrsırken olayın aslını bilenler yazmış zaten anlaşılan :)

Açıkçası Dorsey den vazgeçebilecek lüksümüz olduğunu sanmıyorum. Bu sezon kısıtlı bütçe yüzünden takım kurarken sorun ve defoları olması pahasına potansiyelli oyuncular tercih ettik. Dorsey de olası playoff durumunda en fazla ihtiyaç duyduğumuz oyunculardan biri. Sezon başında da Dorsey çok istediğim bir oyuncu değildi ama maliyetine göre iyi bir transferdi, Lasme ye de aynı sebepten dolayı çok sıcak bakmamıştım ama sürekli sezon içinde çeşitli(ödeme, aile, hoca problemleri vs...)sebeplerle değişiklikler de sıkıntılı olmaya başlayalı çok oldu.

İki sezon önce Hawkins alınırken ona karşı olan 3-5 kişi de FB ile olan teması yüzünden laf ederken benim çekincem hep sorunlu oyuncu oluşundandı. Adamı aldık ve uyuşturucudan dolayı sezon ortasında oyuncusuz kalakaldık. Sonra yine bazı garip transferler yapıldı ve genelde koçla problem yaşayıp gittiler/gönderildiler. Ben burada Hawkins ceza alınca Ergin Hoca ne yapsın diyen arkadaşları hatırlıyorum, sanırsın Hawkins o güne kadar yeşilay gönüllüsüydü. Bu verim alamadığımız kaçıncı oyuncu? Yönetim mi el atar koç mu bilmem ama bu sezon Dorsey i kaçırma lüksümüz olduğunu düşünmüyorum.

Tüm Türkiye gripten kırılırken adam bir maça çıkmadı diye asılıp kesilmiş. Hayır çıktığı maçların deplasmanda olan ve hedef maç olarak değerlendirilmeyenleri bench ekibi ve koç tarafından da aynen izleniyor. Seneye vazgeçemeyeceğimiz bir oyuncu değil ama şu an bize lazım olduğu kesin.

Sezon başı Dorsey Lampe ikisi de aynı fiyata anlaştılar. Keşke Lampe gelseydi, çok olumsuz oldu. O zaman ben de Dorseyi tercih ederdim ama şu ana kadar zaman bizi haksız çıkardı. Galatasaray gibi bir kulüpte oynuyorsan istediğin kadar iyi sporcu ol önce kulübe saygın olacak. Ben Dorseyin gitmesine hiç bozulmam açıkçası. Fayda menfaatten daha çok yaptıkları sinir bozucu. Kaldı ki sahada da yeterli değil

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ama iyi oynadığı devrelerden sonra bile 2. Devre hiç süre almadığı maçlar oldu. Yani aslında böyle hassas adamları idare etme tarzı lucescu gibi politik bi tavır bence.
Ergin hocanın ya hep ya hiç tavrı da bi koç yorumudur. Belki doğrudur ama bu tarz oyuncuları işlemek verim almak da başka bi koç becerisidir

Ben bildigim hikayeyi anlatayim, Dorsey pazartesi gecesi grip oldugunu klube bildiriyor, ama bunu cok farkli bir sekilde, annesinin menajerini arayip; benim oglum hasta soyleyin oynatmasinlar, demesiyle bildiriyor. Bunun uzerine olaylAr gelisiyor, tabiki bizim idare boyle sacmalik mi olur diyor falan filan.
Simdi dorsey konusunda ciddi sikintilar var, hem saha ici ama ozellikle saha disinda kendine bakmadigi konusunda ki ataman'da daha once bunu dile getirdi, ciddi bilgiler var. Bu noktada oyuncu saha disinda istedigini tabi ki yapabilir ama bu oyununa yansirsa bunun bedelini odemek zorunda.
Davis dorsey'nin yerine olur mu, bence olmaz. Bir ara efes ile tyus takasi gundeme gelmisti ama tyus istemedi. Bu saatten sonra takimda ki tek kalipli 5 numarayi gondermek cok mantikli degil zaten. Pazartesiden beri bu arkadasin derdini cozmek icin baya ugrasiyolar, ama 32 yasinda essek kadar adam grip oldum beni oynatmasinlar diye amerikadan annnesini aratiyorsa bu arkadas nasil idare edilir ben de cozemedim.

Belki anasına hastayım demiştir , anası da oğlumu oynatmayin diye kendi aramıştır. Ana yüreği işte :)

Şaka bi yana Dorsey harbi normal bi tip değil. Karakter olarak D. Howard , onun daha kısa ve daha yeteneksizi