#6 Joey Dorsey

Yeşil Deniz'den ziyade tam olarak burdan esinlenmiştim.
[video=youtube;JHRW9F88h_Q]https://www.youtube.com/watch?v=JHRW9F88h_Q[/video]

Dorsey'in asistlerine de hastayım. Bu sene 4-5 kez gördüm, Bir pivottan beklemeyeceğim şekilde hızlı pas vermeye alışmış. Bakalım yarınki performansının da aynı olmasını bekliyorum.

Maçlara konsantre olmuyor diye şikayet ederken en konsantre oyuncu oluverdi bir anda. Son 2-3 maçtır iyi gidiyor. Fiziğine rağmen topla hızlı hareket etme özelliği de var. Formu yükselerek devam eder inşallah. Takipteyiz..

Fazla top almadığından zaman zaman topu kimseye vermeyip guard gibi penetre ederek hayvani smaçlar basması çok hoşuma gidiyor.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uzun zamandır parkede eğlenmeyi bilen bi topçu izlememiştik sanıyorum..

[video]https://twitter.com/YasinTugcu/status/674921626631278592[/video]

Dikkat ettim bugün sürekli kendine ve takım arkadaşlarına bağırıyordu. Çok azimli ve boyalı alanda tek patron olduğunu belli etmekte kararlıydı. Nitekim bütün ribaundları da topladı kendinden 7-8 cm uzun rakibi karşısında. Ayrıca doğru yerde top verildiğinde 18 sayı atarak neler yapabildiğini de gösterdi.

İkili oyun oynamatmayı bilen bir pg'miz olsa her maç minimum 3-4 smaç sayısı var
Ama yüzde 30la oynayıp 15 sayı atarak göz boyayan bir pg'miz olduğu için herkes yüzde 50si ile falan oynuyor

Bir mac var bir mac yok. Savunmada da yeterli degil. Pota altinda cok fazla turnike yada kolay sayi kaciriyor. 2 el gordu mu atislari kaciriyor. Kalipli ve guclu adamsin. Smac basmaya calissan seni kim durdurur. Turnike yerine smac dusunmeli.

beklentilerin çok çok altında. geldiğinde şahsen ben çok heyecanlandım. ama benim için büyük hayal kırıklığı. Vasat bir pivotumuz olsa, hatta biraz iddialı olacak ama dusan iyi olup onun aldığı süreleri alsa daha verimli olacağını düşünüyorum. oynadığımız 12+10 maç ta iyi oynadığı 2 veya 3 maçtır. bunun bizim için yeterli olmayacağını düşünüyorum. hatta fırsat varken olympiacosa verseydik diye düşünüyorum.