Top sürmesi, şut atması niye ego olsun? Aksine bence oyununu olgunlaştırmış ki sadece 5 saniyelik markaj değil topla oyunu da yapmaya başlamış. O zaman boş 3 lükleri atmasın bidahakine, var mı böyle birşey
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Göksenin say atsa suç atmasa suç. Alt yapından son yıllarda çıkıp A takımda iyi kötü iş yapmış tek adam ama yine yaranamıyor. Ben savunmasını daha önemli buluyorum lakin sayı attı egolu lafları cidden komik oluyor. Arada bir düzenin dışına çıkılır.
Hocam bana yaranmak zorunda değil. GS basketbolunun geleceği için doğru oynamak zorunda. Allah rızası için şurada mantıklı bir şekilde konuşmaya çalışıyorum. Biri gelmiş üçlük de atmasın diyor biri gelmiş sayı attı suçlu oldu diyor. Tamam pardon suç ben de. Gördüğümü keşke yazmasaydım da bu mantıkla bakan insanlarla aynı konu üzerinde tartışmak zorunda kalmasaydım.
Özür dilerim hatamı kabul ediyorum. Eleştirerek yanlış yaptım. Göksenin aslan parçasıdır. Alt yapımızdan yetişti. Camiamızın evladıdır. Kulubün anahtarını kendisine teslim etmemiz lazım. O içimizden biri sonuçta.
Bazı pozisyonlarda ben de yanlış seçimler yaptığını düşünüyorum. İkiye birlerde mesela direk kendisi potaya gidip sayı bulmak istiyor yanında arkadaşı boş iken. Daha çok oynayıp oyunu olgunlaştıkça düzelecektir diye tahmin ediyorum.
İkiye birlerde pas verememesi egodan ziyade fundemental eksiği ve altyapıdaki öğretilerinden. Göksenin altyapılarda yaşıtlarına göre çok güçlüydü o yüzden hep potaya giderek oynadı. Bence bu yüzden hızlı hucumlarda topu kapınca pas vermeyi beceremiyeceğini düşündüğü için direkt potaya gidiyor.
Bu arada pozitif olarak topla daha haşır neşir, örneğin dorsey'e yaptırdığı alley-hoop cok iyiyidi. Birde ribaund sezgisi cok gelişmiş, almasa bile rakibe net aldırmıyor ve hep karıştırıyor orayı.
Hala gelişiyor ve belli ki çalışıyor. Bu sene böyle devam ederse x faktör olur.
Sent from my iPhone using Tapatalk