#61 Göksenin Köksal

Kaçırdığı bomboş üçlükler ve maçın yarısında savunduğu Kartal'ı yıldızlaştırmasıyla neden bizde oynayamayacağını bir kez daha kanıtladı. Yiğit sakat olduğu ve Caner'de emekli olduğu için istediği gibi süre alıyor ama 4 ay sonra bu mecburiyet bitmeli.
 
Takımın en yüksek maaş alan oyuncularından birisi, belkide birincisi ancak, sahaya yaptığı etki ters korelasyon gösteriyor.
Daha fazla sorumluluk alıp, liderlik göstermeli.
 
Instagram’da bazen karşıma çıkıyor fotoları. Arma, forma, sarı kırmızı gibi konseptleri tema almış fotolar ve açıklamalar. Maşallah tribüne oynadığı kadar parkeye de oynasa.
 
Göksenin'in bir röportajını izlemiştim. Adam hiç nba maçı izlemediğini, hiç takip etmediğini ve daha da ilginci nba'in hiç ilgisini çekmediğini söylemişti. Sadece türk oyuncu arkadaşlarından dolayı nadiren bakıyormuş. Yani benim hiç aklımın almadığı birşey bu. Profesyonel bir basketbolcu, hayatını bu işten kazanan bir adam nasıl olur da nba için bu kadar kayıtsız kalabilir. Gerçekten çok garibime gitmişti. Nba yerine de Barcelona'da oynamayı tercih edermiş. Gerçekten ilginç bir karakter. O röportajın linkini de buldum.

 
Ergin Hoca dönemi gibi sadece savunma yapıp köşeden şut atsın. Diğer türlüsü takıma zarar veriyor...

Ben de Nihat'a katılıyorum. Göksenin maalesef savunmadan fazla işlere girişince eline yüzüne bulaştırıyor. Parkede hücumda özellikle çok acemi gözüküyor. Top sürme, şut atma mı derseniz, her açıdan yetersiz gibi. Zamanla ileri gider diye düşündüm ama maalesef geri gitti. Savunma yapsın yeter. Bir de mümkünse maçlara Yiğit ilk 5 başlasın onun yerine.
 
Top taşıması penetre yapması gerçekten göze çok itici geliyor. Sanki ilk defa basketbol ile ilgileniyor gibi. Top sürmesin köşde beklesin 3 lük atsın yeter...
 
Ben bir adim oteye tasirim. Iyi bir komple savunmaci demek yerine iyi bir markaj/baski savunmacisi diyebilirim. Ancak artik bu kisitli role mental olarak sigmaz. Bu rolle motive olmaz.
 
Koçun işi çok kolaymış gibi hem oyunda, hem de transferde ekstradan elini kolunu bağlayan 1 numaralı adam. Göksenin'e de kızmıyorum artık, o sözleşmeyi kimsenin boğazına bıçak dayayıp almadı en nihayetinde. En azından birinci elden.
 
Goksenin'e helal olsun. Kısa yoldan para almak bu olsa gerek.Dolarda ucmus gitmişken ( harika ekonomimizle ) usd leri biriktirsin derim.Yoksa Fethiye falan da almaz bunu normal idari staffla.
 
Bu konu başlığının 1.sayfasına bakın. Sene 2010, genç yetenek, potansiyel... 10 sene yahu, 10 sene... 1 insan nasıl olur da 10 senede 1 arpa boyu yol alamaz.

Düşük iş ahlakı, kolay yolu izleme, yetenek düşüklüğü. 3'üne birden bünyesinde bulundurup bir insanın oyununu geliştirmesi mümkün değil. Zaman içinde yaşı ilerledikçe kendisinden başlarda umutlandıran saha içi eforunu da kaybedip en vasat yerli oyunculardan biri haline geldi.
 

Üst