Sen Ergin Ataman'dan da daha iyi biliyorsun tabi.Hadi pota altı oyuncularını bir kenara bırakalım. 1-2-3 oynayanlara bakalım. Erkan Yılmaz varken, Bonzie Colson varken, Isaiah Pinerio varken Göksenin nasıl Türkiye liginin en iyi savunmacısı olabiliyor? Bu kadar mı izanınızı kaybettiniz? Bu kadar mı etrafınızdan bihabersiniz?
Yaklaşık 7 yıldır Göksenin takıma zarar veren, takımın atletizmini ve oyun zekasını düşüren oyuncu. Takımın hedeflerinden uzaklaşmasına neden olan oyunculardan biri. Yıllar önce gönderilmesi gerekirken hep anlamsız şekilde takımda tutuldu ve takımın seviyesini düşürdü. 2 Hafta sonra takımdan gönderilmesi gerekiyor. Onunla gidebileceğimiz hiçbir yer yok.
Galatasaray, Tenerife karşısında çok iyi savunma yaptı. Bunun da temeli Göksenin Köksal. Zira Göksenin duvar gibi savunma yaptı. Göksenin ligin en iyi savunmacısıdır.
En iyi savunmacı diyen sadece ben değilim Ergin Ataman. Sizin gibi basketbol profesörleri ondan daha iyi biliyor ama bu işi.Prens, senin basketbolu bildiğin kadar buradaki ben dahil birçok kişinin unutmuşluğu vardır. Sanıyorum yaşın da oldukça küçük ki foruma saçma sapan bir isimle üye olmuşsun, üye olmakla kalmayıp bir de Göksenin'e ligin en iyi savunmacısı diyecek kadar da bu spordan bihabersin. Bir zamanlar burası ciddi bir platformdu ve böyle yapay isimlerle üye olunmuyordu, ama zaman içinde her yerin olduğu gibi buranın da tadı kaçtı. Belki de bu Göksenin denen vasıfsız adamın akrabası filan olabilirsin, ama en azından saçma sapan paylaşımlar yapmak yerine o kişi ile ilgili görüşleri sessiz kalıp okumakla yetinebilirsin. Göksenin denen akrabana haber ver de birazcık buraları okusun...