#9 Manuchar Markoishvili

Öyle kritik bir dönemde, öyle güzel bir şekilde döndü ki, bu takıma kattıkları gerçekten çok değerli.. Eyvallah Marko Paşa, büyüksün!

Vallahi hiç böyle bir katkı beklemiyordum. Gelecek sezon planlamalarında da yer alırsa şaşırmam, hatta almalı diye düşünüyorum.

Nazar değmesin Marko paşam!

Kesinlikle emin oldugum birşey var ki marko dönmese ülkenin euroleague'de temsilcisi kalmayacaktı.Tam ihtiyacımız olan oyuncuydu,skor üretebilen ve savaşan bir kısa bence başarının en büyük etkeni marko'nun dönüşüdür.

Takimdaki gelecegi konusunda kararsiz oldugum tek adam. Bazen hirsi ve şutlari ile takimi taşiyor, bazen de ortadan kaybolup pozisyon geldiğinde güvensiz şutlar atiyor.Bize mutlaka kendisi de yeri geldiğinde pozisyon yaratabilen bir hücum silahi gerekli.Bu kisiyi 2 numarada bulabilirsek kalabilir bence.Sonucta savunmada da emek veriyor.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Markodan vazgeçmenin tek yolu ondan daha kalitelisin almak. Mejiayı alabiliyorsan gönder yok bir tık altının düşünürsen Marko kalmalı....

Ergin hocanın ilk senesinde Bjk deplasmanında 6 sayı öndeyken bjk beraberliği yakaladı.Ergin hoca mola aldı.
Arroyo ile oyuna başlayıp.Dip çizgiden el üstünden ardarda 2 üçlük atmıştı marko_Orda helal demiştim.
Zor anlarda ortaya cıkıyor fakat süreklilik yok.

Aslında yerine daha iyi bir 3 numara bulunursa vazgeçilebilir.

Ben de güvenmiyorum Marko'ya. Şutuna da güvenmiyorum. Kuban-Bayern-Partizan maçlarında çok iyi attı. Çeyrek finalde kötüydü. Ne zaman ne vereceği belli değil açıkçası.

Savunması iyi, gayretli ama akıllı değil. Her an faul problemine girip 15 dk. kenarda oturabilir.

Takımın şu an en iyi 2-3 numarası. Ama daha iyisini almaya imkan varsa neden olmasın.

Marko çok istikrarlı bir oyuncu ve her maç hemen hemen aynı performansı gösteriyor...Kısaca değişen Marko'nun performansı değil rakiplerin gücü...Barcelona maçında farklı yorumlara TED maçında farklı yorumlara gerek yok bu yüzden...Çünkü Marko konusu çok net...Marko iyi bir şutör ve iyi bir savunmacı..Ne eksiği ne fazlası...Yaratıcı özellikleri ve penetre kabiliyeti çok zayıf....Hücumda başarılı olmasıda setlere ve yanındaki oyuncuların kabiliyetine bağlı...Kalıp kalmayacağı bütçeye, yanına kimlerin alınacağına ve alternatif kimlerin olduğuna göre değişecek bir konu...Çokta fazla duygusal olmaya gerek yok, NBA'den teklif alan oyuncular fazla duygusal olmuyor sonuçta...Profesyonel bir iş bu...

Not: Dün kritik üçlükler attı ama bu sezon savunmada en kötü olduğu maçlardan biriydi...Yanında Malik'in olmamasıda bunda etkiliydi..Malikle güzel bir savunma kimayaları var...

Valla unutmamak lazım ki Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma ihtimali de var. Dikkatli olmak gerekiyor.

Bütçemiz de belliyken Ergin hocanın risk alacağını sanmıyorum, Marko'nun kalacağını düşünüyorum.