#9 Manuchar Markoishvili

Seneye Arroyo birlikte ile kalması gereken 2 oyuncumuzdan biri olmalı.

Ben Ergin Hoca'nin onu bırakacağıni düşünmüyorum.

Allah'ın izniyle yanılmam bu konuda...
 
Allah aşkına son 1 dakikayı açın izleyin ve Meija'ya nasıl savunma yaptığına bakın. Bütün takım şuursuzca birebirde adamını yapışarak savundu ve hep sayı yedik rahatça ya da faul yaptık. Marko ise hep bi adım geride durarak akıllıca savunmayla Meija'yı deli etti ve boş döndüler hücumdan.
 
Her oyuncunun daha iyisini isterim ama şu Marko'yu takımdan gönderecek olanın alnını karışlarım. Top 8 onun sayesinde geldi. Elenmek üzereyken en kritik anda attıklarıyla Beşiktaş serisini getirdi. Şimdi de finale çıkmamızı sağladı. Büyüksün be Marko Paşa.

Şunu eklemeliyim İsmail Şenol'un dediği gibi Marko'nun yaptığı savunma ders olarak okutulmalı. Kimi tuttuysa bitirdi.
 
Senden çok daha tecrübeli isimlerin sorumluluk almaktan kaçındığı, ellerinin titrediği anlarda gerek hücumda aldığın sorumlulukla gerekse savunmada gösterdiğin karakterle seriye noktayı koydun.

Ve bu noktaya gelirken sezon içinde ciddi bir sakatlık geçirdin ve aylarca parkeden uzak kaldın. Ne denilebilir ki şu anda gösterdiğin başarıma?
 
alındığında adını bilmediğim biri böyle oyuncu mu getirilir şiddetle eleştiren bu ona bir daha cevap olsun şiir gibi basket oynuyor winner olmasına gerek yok bir oyuncunun mesleğine saygısı olsun yeter.ayrıca jamon ve marko arroya dışındakileri yollarım yabancı keith nenad birde keskin 3 yeterlidir.
 
Sen ne güzel birşeysin be Paşam !

Final serisinde sana daha çok ihtiyacımız olacak.

Allah nazarlardan saklasin.

Seneye bu takımda kalmalı abi başka yolu yok.

Kimse onun gibi savaşmaz ve mücadele etmez !!!
 

Üst