#9 Manuchar Markoishvili

Arroyo ve Erceg'in savunmada götürdüklerini,kadronun son halinin güç ve denge noktaları konusundaki yapısal sorununu,oyun alışkanlığımızın dalgalı oluşunu dikkate almadan yapılan Hairston-Markoishvili eleştrileri bana yavan geliyor.Hairston'ın şut eksikliğine katılırım da Markoishvili'den vazgeçebilmek için yeni baştan takım kurmamız lazım,Gordon'ın dönüşü sadece ilk adım olur.

Bizim Euroleague'de son 8'e kalmamızda ki en büyük etken bence Marko'nun Kuban deplasmanında ki o enfes performansiydi.

Yine geçen sene gelen Şampiyonlukta gelişinin ne kadar büyük etki yaptığı hepimizin hafızasında.

Yerine Rudy ya da Sonny Weems gelmeyecekse tabiki kadro da tutulmalı.

Seviyoruz seni Marko Paşa..

Formamızı giydiği bir çok maçta olduğu gibi Olin Edirne maçı da tekrar kanıtladı ki Marko'ya pozisyon hazırlarsanız mutlaka verim alırsınız. Yani boş kalmasına rağmen üstüste boş döndüğü ya da ceza şutunu sokmakta yetersiz kaldığı bir maç hatırlamıyorum ben. Rakibin savunma zaafını yakaladığımızda topla buluşması büyük ihtimalle sayı demek.

Savunması zaten iyi, savunma sertliği falan o konuda sıkıntısı yok. (kolay faul problemine giriyor bazı maçlarda ama o kadar da olsun artık)

Bir çoğumuz gelecek sezon planlarında yer vermiyorken adam sakatlıktan çıktı, geldi aslanlar gibi rotasyonun en önemli parçalarından biri oldu yine. Seviyorum abi bu adamı ben. Gelecek sezon kalsın, kalmalı.

Daha önce yazmıştım yine yazayım, Marko'ya pozisyon hazırlandığında mutlaka cezayı kesiyor. Birinde olmasa ikincisinde kesiyor. Üstelik maçın en kritik anlarında da sorumluluk almaktan kaçınmadan...

Kuban ve Ted Kolejliler maçının tekrarı gibiydi bugün. Bravo aslanım.

Kesinlikle takımdaki hem hücumda hem savunmada en istikrarlı ve en savaşçı oyuncu. Helal olsun sana Marko Paşa! Üçlüğün sayesinde kazandık.

Önce Euroleague'de bizi gruptan çıkardın.

Şimdi de bizi Allah'in izniyle yarı finale çıkardın.

Aldığın para helal olsun Marko Paşa !!

Ergin Ataman sezon ortasında daha iyi bir hamle yapamazdı herhalde.Adam kontrolsüz bir hareketle ağzı yüzü dağıttı,sonrasında sezonu ipten aldı.Boniface Ndong'u Galatasaray formasıyla görmeyi çok seviyordum fakat iki sezonu toparlarsam bir armaysa iki Markoishvili'dir beni İpekçi yollarına düşüren.

5 dk kala oyuna girdi sanırım son çeyrekte. Yine kritik bir şut sokar dedim kardeşime. Yine yanıltmadı sağ olsun. Umarım uzun yıllar takımda kalmaya devam eder. Daha iyisi var ama daha fazla yürek koyanı yok.

bir önceki sayfada bu adam gitsin kalsın muabbeti yapılmış ya hayretler içinde kaldım. 2 senedir zirvedeysek bu adam sayesinde neredeyse, avrupada daha komple oyunun her alanında olan bir adam yok ama sony weems falan diyen siz basketbol profları daha iyi bilirsiniz tabi.