Abdi İpekçi´de Yaşanan Olaylar Hk.

Re: Fener Yöneticisine Cevap

Onur Karakuzu' Alıntı:
tokat gibi ve beklediğim bir cevap bakalım buna ne diyecekler ya o kadın fb taraftarı değil galatasaray taraftarı diyeceklerdir yada çıkıp o harekette ne var canım niye tahrik oldunuz diyeceklerdir bu takımdan beklerim bunu .. birde cemal nalga için itirazda bulunmuşlar kardeşim 5.hafta oynanıyor maç öncesi nerdeydi aklınız diye insanın içinden sormak geçiyor ..


Onur abi kadının Fenerbahçe stadında kombinesi var.Fenerbahçe stadında kombine alan Galatasaraylı düşünemiyorum...
 
Re: Kinsey in yumruk attığı ARKADAŞIM

Arkadaşlar öncelikle şunu belirtmek isterim ki cok iyi bir galibiyet aldık. Olaylar Fb'li oyuncuları demoralize etmemiş aksine hırslandırmıştır.Fb'li yöneticilerin bu yöndeki açıklamalarını kahkalarla izledik.Bu gibi olaylara ilk kez şahit olmuslar.Geçen sene Kaya ve Charles Smith'i sahaya girip yerde tekmeleyen bizim taraftarımız değildi sanırım:)500 Fb li yi salona sokmuyorlar sırf kavga cıkmasın diye ama bir tanesi bile yetiyor işte.Doğalarında var bunların ortalığı karıştırmak.
Bu arada biz BÜYÜK GALATASARAY'IN taraftarı olduğumuzu unutmayalım.Tamam ezeli rakibimizdir ama dün oynanan maçta sahaya giren kendini bilmez sözde Gs'lı lara da tepkimizi koymalıyız.
Kinsey konusuna gelince;Kinsey'e sportif bir ceza verilecektir.Sporcu ahlakına yakışmayan bir harekette bulundu.Ancak yumruk attığı arkadaş yanlış görmediysem ki tam karşımda cereyam etti olay.O sırada önünden geçen oyunculara birtakım maddeler atıyordu.Kinsey de ona hareketlendi.Yaptığı spor ahlakına yakışmayan bir hareket olsa da o taraftarın dava acma hakkı olduğunu düşünmüyorum...Her zaman dediğimiz gibi BAŞARILAR GELİR GEÇER ASALETİN BİZE YETER...Noktalama işaretlerine dikkat ettim Türk Dili Ve Edebiyatı 3.sınıf öğrencisiyim bi zahmet bunu silmeyin imla hatası var deyip:D
 
Re: Fener Yöneticisine Cevap

''Efes Pilsen maçının ardından çıkan olaylar sonrasında yapılacak kupa töreni için tüm salon boşaltılırken''
demiş amcam komik,sanki oradaki taraftarın en çok ıstediği şey 2-0 dan seriyi alıp şampiyon olan Efes Pilsen takımını kupa alırken alkışlamak için orada beklemek olacaktı.
 
Re: Fener Yöneticisine Cevap

kinseye vuran taraftarın yaptığı hereketin aynısını fb ve milli takım koçu bogdan tanjeviç efes serisinde hekem fatih söylemezoğluna soyunma odası koridorunda art arda iki defa yaptı ama herhangi bir ceza aldığını hatırlamıyorum.(tenjeviçin yaptığının şiddeti daha az olabilir ama aynı hareketleri yapan iki insanın konumları ve görevleri bellidir.)
 
Anlaşılan konu uzadıkça uzayacak. Konu uzadıkça da açılan başlık sayısı artacak.

En iyisi Galatasaray - Fenerbahçe arasında Abdi İpekçi´de oynanan maçta çıkan olayları tek başlık altında konuşalım.
 
Bence çok sesli olmalı.Başlık sayısının çok olmasının pek zararı olmaz ve herşey birbirine karışmazdı.

En azından Yöneticiye verilen cevabın ilk sayfada olmasını beklerdim.
Görüntülerle kendisine hatırlatmıştık.
 
Ayrı başlıklar halinde olayları değerlendirmek bence doğru değil,çünkü hepsi bağımsız ve önemli konular...Hiç değilse Yönetim Kurulu'muz tarafından yapılan açıklama ayrı bir başlık altında değerlendirilmelidir...
 
Bize 5 maç ceza verilmesini bekleyenler, ilk videoda 6:12'de sahadaki taraftar sayısına baksın, bir de dün bizdeki sayıya baksın. Gözüm bozuk değilse 2 kişiden çok daha fazlalar!

Burak, eline sağlık çok güzel olmuş gerçekten. Derleyip toparlayacaksın bunları aslında, daha neler var.
-Kendi tuvaletlerindeki fayansları kırıp taraftarımıza atmaları
-Travesti aslana parmak atan kanarya pankartı
-Ananızın... diye başlayan küfürlü sayısız pankart
-Kalecilerin yüzüne tutulan lazerler
-Koltukların üstüne bırakılan ot ve tabiri caizse "gübreler"
-Misafir seyirci girişindeki patlattıkları kanalizasyon (tahmin edin taraftar stada girebilmek için neyin içinden geçti)
-Her sene teker teker gelen Galatasaraylıları çevirip dövmeleri (kadın-çoluk-çocuk demeden)
-Hasan Şaş'a yumurta atılan maçta sahaya atılan sustalı bıçak (ki o zamanların fener menajeri Volkan Ballı alıp cebine atmıştı)

Ve daha niceleri.

Toparlayıp dosya halinde dağıtmak lazım ama kimi kime şikayet ediyoruz olur.
 
geçen seneki final serisinde zaten çok centilmen davranmışlardı ya arkadaşlar, böyle şey görmedik diyor ya arkadaşlar. acaba geçen sene biz başka maç mı izledik yada ben mi yanlış hatırlıyorum
 
Herkes kendi değindiği fikirlerin önemli olduğunu ve ayrı başlık altında konuşulmasının daha iyi olacaği kanaatindedir. Olaya bu pencereden bakıp konunun uzayacağını da dikkate alırsak bu maçla ilgili değil 3, 33 konu bile az gelir.

Yalnız Burak´ın video ve fotoğraflara dayalı "Yöneticiye Cevap" başlığını ayrı başlık altında tutma konusunda tereddüt ettim ama...

Not: Burak ne yazık ki öyle bir tercih şansımız yok. Konular birleştirildiğinde, iletiler otomatik olarak tarih sıralamasına göre diziliyor.
 
Demetimin suratında morluklar çok belli :)
Dersini almıştır artık eder rahatça ezber !
Reha Muhtar'da fularıyla Hıncal Abisine benzemeye çalışıyor sanırım.
Özürlü özürlü saçmalıyor kendileri.
 
Kadın hakikatten doğuştan fenerli olduğunu ispat etti..dakika bir gol bir.hemen yalan dolan iftira..Biz Oraya fenerbahçeli olarak gitmedik. Görevlilere sorduk orada oturmamızı söyledi diyor..Hanımefendi sinemaya girdi galiba..Salondaki herkes çok iyi biliyorduki Fenerbahçeli 20-25 kişilik gurup onların benchinin arkasına geçtiğini
 
40 Yasinda bir kadinsin yasindan basindan utan. Mactan once bir saat araliksiz kufur etmisiz tovbe estagfurllah ya gelde deli olma.Seytan diyor baglan yayina su kadinin yalanlari ortaya cikar !.
 
Anlamıyorum gerçekten ... Kadını aklamaya çalışıyorlar resmen ...

Ercan Saatçi Camiamıza küfür ediyor adamı haklı çıkarmak için medya elinden geleni yapıyor.

Kadın'ın biri tribünlerimize parmak hareketi yapıyor kadın'ı haklı çıkarmak için herşeyi yapıyorlar.
 

Üst