Abdi İpekçi´de Yaşanan Olaylar Hk.

Ntvspor da bu konuyu tartışıyorlardı. Konuşmada bir yer çok dikkatimi çekti.Yorumcunun biri şimdi federasyon Galatasaray klübüne ceza verecek.Bu bir çözüm değilki.Sahadaki oyuncular mücadeleden başka hiçbirşey yapmadı.Birbirlerini tahrik etmedi.Ozaman suç yönetimin ve oyuncların mı? Yapanları yakalayıp ceza keseceksin.Gelmişler Galatasaray yöneticisini suçluyorlar.Yönetim mi kışkırttı taraftarı ? Klübe cezayı kesersin ama o holiganlar gene işbaşında olur dedi.

Gerçekten önemli bir nokta bana göre.
 
Ahmet Çakar "hanımefendinin" maç sırasında alkollü olduğunu resmen ortaya çıkardı... Miss sütten çıkma ak kaşık...
 
4 kere salona stad dedi o kadın.Nasıl basketbol seyircisiymiş anlayamadım...Anlayan varsa beri gelsin :p
 
Delikanlı ol Semih ÖZSOY!!! sen bir kulüp yöneticisin,sırf taraftarına yalakalık yapmak için, ortalığı yalan yanlış beyanatlarla kirletme,daha iki sene öncesine kadar,türbünde yanımızda süklüm püklüm otururken ,şimdi haddini aşan konulardan bahsediyorsun.

Sen adamsan çıkıp doğruları,anlatırsan,eyvallah yok hala yalanlarına devam edersen sana bir adet dansöz kıyafeti hediye edeceğim.

Fb tv maçın hakem hatalarını gösteriyor,bunları bahane edenlere emzik göndermek benim görevim.

Acaba Cenk RENDA kendi takımına hiç bakmıyormu ya biz geçen sene hangi takımın maçlarını seyrettik.Kim 5 maç ceza aldı sormak lazım.
 
Doğru diyor kardeşimiz ...

Bir kere maçtan önce alınan kurallara uymuyor bu kadın ve yanındaki erkek.Net bir kural var bu tarz derbi maçlarına rakip takım taraftarı alınmayacak gayet açık ve net bu.Peki bu kadın ve yanındakinin orada ne işi var,oraya bu şekilde girmesine kim izin veriyor bunların ? Kadının savunma hakkı asla yok çünkü kuralların dışında birşey yapıyor o gün fenerbahçeli olarak o salonda olması suçtur.Çünkü bu tür maçlarda rakip takım taraftarı sahaya alınmıyor.

Bende şunu tüm samimiyetimle söylüyorum taraftarımız o kadın o salonda olmasaydı asla sorun çıkarmazdı.Herkes söylüyor zaten o olayların kadının hareketlerinden sonra yaşandığını.

İnşallah artık bu olaylar sona erer,Ama herkes adil olmalı bu nokta'da.Hani Fenerbahçe bugün resmi sitesinde bir açıklama yapmışya onlar önce kendi kapılarının önünü süpürsün.
 
yani gerçekten Bir Galatasaraylı olarak o bayandan ben utandım..İnsanların gözünün içine baka baka yalan söyledi..Diyor ki Biz oraya Fenerbahçe taraftarı olarak gitmedik basketbol seyircisi olarak gittik diyor..Hemde sanki sinemada yer gösteren görevliler gibi bizi burayı gösterdiler oturduk diyor demet hanımcık(ahmet çakarın ifadesiyle) ..Allah aşkına maçta hangi görevli Galatasaraylıya şuraya oturun demiş..ve akıbinde farkında olmadan arkadaşı Hakan Beycik onu yalanlayarak görevliler bizim fenerbahçeli olduğumuzu Biliyorlardı herhangi bir tepki vermeme bağırmama sözü vererek bizi içeri aldılar diyor ki Burada Reha Muhtarın da dediği üzere rakip takım seyircisi alınmayacağı kuralına rağmen bunların Fenerbahçe taraftarı olduğunu bile bile içeri alan emniyette de kabahat var çünkü Kuralı çiğnediler..

Ve Salondaki herkes Fenerbahçe benchin arkasındaki 25-30 kişilik gurubun Fenerli olduğunu bilmesine rağmen en ufak bir tatsızlık olmamıştır..Taki Demet hanımefendiciğin taraftara hareket yapmasına kadar..

Ve hala Utanmadan diyorki Bir Fenerbahçe taraftarı asla bir bayana böle davranmazdı diyebiliyor..

Yani ayıptır Günahtır yahu..Ne söylenebilirki..Şu programa Fenerbahçe formalarıyla kapşoluyla atkılarıyla bile katılmak taraftarlık Şövenizminin en büyük göstergesiydi..
 
İzlenecek birşey yok,uçan kuş düzeyinde bir program,iki tane şaklaban bir tane aydın görünümlü,ama aydınlıkla ne dün nede bugün hiçbir alakası olmamış bir şahıs...Programa uzaktan bağlanan cinsiyeti konusunda hiçbir fikre sahip olamadığım 2 insan(pardon insan dedim sanırım)...Birde ne diye katılırsın böyle programlara bırak kuyruk acısıyla oraya buraya saldırsınlar dediğim arkadaş...Konusuz,bir karede 3-4 kafa birden görebileceğimiz bir yapım...
 
Işıl'a, Esra'ya ettikleri küfürleri, attıkları prezervatifleri, Beşiktaş'ta oynarken Yasemin'in suratını monte ettikleri şişme kadını ne çabuk unutmuş. Helal olsun.
 

Üst