bu kadınla adamcığın, fanatik olduğunu söyleyenlere gülüyorum ben arkadaşlar. en çok da ok bunlara 1 sene yok 3 sene salonlara girmeme cezası verilsin diyenlere gülüyorum. bunlar fanatik taraftar değil ki. güdümlü yaşayan para ile satın alınan fenerbahçe üzerinden yaşamlarını ikame ettiren aciz tipler bunlar. zaten yöneticileri de tanıyorlarmış bakın. sonra organik bağ yok diyorlar. organik bağ derken neyi kastediyor? yok, aziz benim bildiğim, benim babam değil. genede anneme sorayım, amcam, kardeşim, değiller anlamına gelmezmi?
ne diyor kadıncağız? cubuklumun arkasına düştüm onun onuru için takımıma sessiz destek vermek istedim. ya koca fener camiasında cubuklunun onurunu koruyacak başka bir kişi çıkamamışmı? o onuru korumak bu kadınamı kalmış? bunu fazla konuşmamak en iyisi sanırım.
hukukda okuduğunu söyleyen bir arkadaşa vardı. orda okumuş biliyormuş işler öyle kolay değilmiş
sana tavsiyem hemen o fakülteyi bırak öğretmenlik yapmak için eğitim fakültesine gir ya da muhasebeci ol. hadi beni dinlemedin bitirdin okulu, o zaman bir noterin yanına gir ama hukuk sistemimiz içine girme... hem yanlış biliyorsun bir de referans verip bunu haklı göstermeye çalışıyorsun. neymiş dava açmak o kadar kolay değilmiş
ya ben sana 100 tane dava açarım bunu kabul etmeyecek savcı bulamazsın.neden benden boyu uzun boyunun uzunluğunu yanımda bana aşağıışayıcı bakarak kız arkadaşımın yanında, beni aşağılıyor diye bile dava açarım.
sonuç olarak, her şey için dava açarsın, bunu mantıklı donelerle sabitlersen , haklılığını ispat da edebilirsin. Ben mesela bir dava açmak istiyorum, sahalara gelen herkese anarşist göz ile bakan devlete ve spor camiasına. normal ülkede devlet suç işleyene kadar herkese masumsun der. bizim ülkede hepiniz suçlusunuz diyip olayı çözüyorlar.