Abdi İpekçi'de 10 Nisan Pazar Günü 12.000 Galatasaraylı

Veli Yigit :
"Beklemeye devam edelim; bilgilendireceğim herkesi. Kural gereği seri Cumartesi başlamalı" demiş en son
Anlaşılan aziz-turgay başkanlığında fenerasyon kuyumuzu kazmaya çalışıyor ama
Sizlere inat ARMA aşkıyla;
12000 kişi KIPKIRMIZI bir şekilde o salonu dolduracak mekan zaman tanımaksızın !!!
 
Maçı hafta içine falan aldırmaya çalışıyorlardır muhtemelen.

Pek mümkün değil bu.

Genelde ilk 2 maçtan biri hafta içi, biri hafta sonu yapılıyor. 3. ve 4. maçların da biri hafta içi, biri hafta sonu oluyor adalet için.

Eğer 1. maç hafta içi olursa, 2. maç hafta sonu olur. Ama Nevriye'nin sakatlığının iyileşmesi için sanırım bu çabalar. Farketmez, hatta mümkünse Nevriye oynasın, öyle yenelim, daha çok sevinirim.
 
Bence hafta içi olmasından ziyade saha içi koltukların boş olması için bir çalışma olabilir. Ama erkek takımalrının maçında hiç olay yaşanmadığı gözönüne alındığında bunu istemelerini beklesekte yapıolması mantıksız olur. Bu arada Gazanfer'in dediği gibi Serileri geç başlatıp Nevriye'nin kendisini düzeltmesi de bekleniyor olabilir..


FB'nin bugünkü maçını seyrettim. Bizim maçları da seyrettim. Hakemler gerçekten kötü. Taraf tutabilmeyi geçtim maç esnası düdüğü üfleyebilmeleri bile takdiri ilahi bir süreç..
 
Özge Alev
maçımızın günü birçok yerde Cumartesi yazılmıştır fakat Maç Pazar günü abdi ipekçi arenadadır. saati henüz açıklanmadı. Bilgilerinize
 
Eğer maç resmi olarak pazar'a alındıysa açıkçası ben sevindim. Çünkü C.ertesi 1.30'da voleybol takımımız Beşiktaş'la oynayacak. Ayrıca Pazar sanki daha çok taraftar gelebilir gibime geliyor benim.

Saha içi koltuklarını kaldırmak büyük saçmalık! Hem erkek maçı'nda hem de Eurolig maçında herhangi bir olay yaşanmadı. Böyle bir şeye kesinlikle izin vermemeliyiz.

Nevriye konusunda ise, "Botaş'a yenilelim istiyorum" (bugünkü maç için) diyen arkadaşlarım bile vardı Nevriye iyileşsin diye. Ama ben de Nevriye'nin sağlıklı bir şekilde oynamasından yanayım. Nevriye'yi de yenelim.

Ayrıca oyuncularımıza 12 Şubat'taki maç bence birkaç kez izletilmeli. Keşke yayınlansa veya biryerlerden bulsam da ben de izlesem. (,

Son olarak, sitenin girişindeki görsel süper olmuş. ellerine saplık yapanların.
 
Daha tam net değil gün saat yorumumu kesinleşince yaparım artık (yarın kesinleşir artık inşallah)
Sitenin girişindeki fotoğraf ve üstündeki sloganda çok güzel olmuş "HEDEF 12"
 
Sitenin girişi insanı tam anlamıyla havaya sokuyor. Yapanın eline, koluna, bilgisayarına, beynine sağlık...

Maçın saati de netleşsin, güzel bir pazar günü bizi bekler..
 
firesiz.. tam kadro... bahane yok..
hepimiz..

Abi,

Ben de bahane var ne yazık ki. Pazar kur sonu sınavım var, girmek zorundayım.

Bu dönem okulda da çok yoğunum, buraya da az yazar oldum zaten. Haftaya da hem zemin hem çelik yapılar sınavı cuma günü. Pazar TV'den bile izleyemeyeceğim, çarşamba da belli değil ne yazık ki.

Salon iki maçta da dolacaktır bence. Normal şartlarda alacağımzıı düşünüyorum bu iki maçı; ama öyle rahat da geçeceğini sanmıyorum.

Hakemler kötü, çok doğru. Çok iyi baskı kurmak lazım. Bir de umarım sahaya birşey atılmaz.
Şimdiden
 
Maç Pazar günü, saat 14.00'da.
İkinci maçı da Salı günü oynayacağız. Abdi İpekçi Spor Salonu'nda.

Seri, 15-17 Nisan'da Caferağa Spor Salonu'na taşınıyor. Gerekirse beşinci maç, 19 Nisan'da evimizde olacak.
 
Salonu doldurup cehenneme çevirelim ama lütfen aynı zamanda dikkatli de olalım. Sahaya kimse birşey atmasın ve küfür olmasın lütfen. Herkes kendinden olduğu kadar yanındakinden de sorumludur. Skor ne olursa olsun takımınızın sonuna kadar yanında olalım. Çok özledik bu şampiyonluğu, herşeyimizle hakedip alalım.

Saygılar.
 

Üst