Abdi İpekçi'de 10 Nisan Pazar Günü 12.000 Galatasaraylı

Ben birinci maç gelemem ama 2. maç oradayım İnşallah. Tabi tarihlerin de belli olması gerek. Ama daha belli olmasın. Fener yenilsin.

Türkiye'de bir bayan basketbol maçında en fazla seyirci rekoru (Galatasaray-Cras Basket Taranto Avrupa Şampiyonu Finali) bizde ve bunu bu seride katlayarak arttıracağız eminim.

Bunun için hepimizin ciddiyetle çalışması lazım. Üşenmeden herkes çevresindeki insanlara maçların önemini, kızlarımızın taraftara ne kadar çok ihtiyaç duyduğunu anlatması lazım. Bayan Basketbol takımımız ile unutulmaz maçlar daha yaşayacağız. Orada olmayanlar çok şey kaçıracaktır.

Saygılar.

Evimizdeki her maça gideceğim, forumda daha önce tartıştığım ağabeylerden özrümü de dilerim, umarım görüşürüz hep beraber paylaşırız bu büyük sevinci! :)

Çok planlı bir o kadarda plansız yaşıyorum.İlk maçı pazar günü yapsalar ne güzel olurdu ilk maça gelemeyebilirim ama 2.maçta ordayım.5 maça uzamaz zaten son maçıda kaçırmayalım.

Kadın basketbolcularımıza sonuna kadar güveniyorum ama Abdi İpekçi´deki son Kayseri maçında hakem kararlarını yaşananları gözümün önüne getirince endişeleniyorum.

Eğer salonda 12.000 taraftar olursa hakeme verilen talimat ne olursa olsun hakemler geri adım atar. O halde içerideki maçlarda verilecek taraftar desteği çok önemli. Yolumuz açık olsun...

O gün salonda 12.000 kişi olacak, daha önce inanmayanlar oldu, çarşamba salonmu dolar dendi, bilet hayatta bitmez dendi vs.... ama Çarşamba oynanan derbiye 18.000 kişi geldi, bilette 1 gün önceden bitti!

Bu maçta da salonda 12.000 kişi olacak, inanmayan moral bozmasın sadece izlesin!

Haftalar öncesinden bu hafta ya da önümüzdeki hafta için İstanbul planları yapıyordum ancak yaşanan gelişmelerden dolayı İstanbul olayını ertelemek zorunda kaldım, gelebilseydim maça gitmeyi çok istiyordum. Bakalım, ikinci maç için bir şeyler yapmaya çalışacağım. Umarım salonda olabilirim.

İnanıyorum ki o tribünler tıpkı erkek basketbol maçında ki gibi tıklım tıklım olacaktır,olmalıdır da...az buz bişey değil "şampiyonluk" geliyor...hem de eze eze...armanın hakkını sonuna kadar veren takım bu desteği fazlasıyla hakediyo...Hadi bi rekor daha kıralım,bu sefer hakedenler için...

O gün salonda 12.000 kişi olacak, daha önce inanmayanlar oldu, çarşamba salonmu dolar dendi, bilet hayatta bitmez dendi vs.... ama Çarşamba oynanan derbiye 18.000 kişi geldi, bilette 1 gün önceden bitti!

Bu maçta da salonda 12.000 kişi olacak, inanmayan moral bozmasın sadece izlesin!

Salonun dolmaması için de bir sebep yok zaten. Bu seneki fb maçında salonun full olmasında resmi sitenin katkısı büyüktü bence. Sürekli taraftara çağrı yaptı, koçun ve oyuncuların çağrılarını taraftara ulaştırdı resmi sitemiz. Ayrıca günlerce resmi site giriş sayfasında maç tarihi va saati durmuştu. Yine öyle olmalı.

Veli Yiğit ; TKBL final serisinin bir nedenden dolayı pazar günü başlama ihtimali var. Ancak seri cumarteside başlasa pazarda başlasa maç saati 15.00 olacak.

Bence çok güzel bir saatte maç. İnsanlar çoluğu çocuğu ile gelecek 8 de olsa maç 10da bitse 12 de evde oluyorsun. evi geçtim ordan hafta sonunun ateşine kendini atacak olsan gece yarılanmış zaten. Ama 3 de oalcak bir maça alırsın çocuğunu çoluğunu gelirsin maç bitince de istediğini yapacak zamanın olur. Kİ hafta sonu futbol heyecanından da uzak durabiliyorsun.

veliyigit Veli Yigit
TBF'den yeni yeni senaryolar çıkıyor; şimdi delireceğim. Bu kadar göstere göstere olmaz artık ! şoklara hazır olun ???

Sevgili Galatasaraylı kardeşlerim;

Yönetimsel açıdan kaos ortamı yaşadığımız, yazılı ve görsel medya’nın umarsız ve seviyesizce Galatasaray’a bel altından vurmaya çalıştığı bugünlerde, salonlarda formasının ve aldığı her kuruşun hakkını veren Aslanlarımız şampiyonluğa doğru emin adımlarla ilerlemekte…

Erkek Basketbol takımımızın istikrarlı bir yükselişte olmasının yanında, Bayan Basketbol Takımımız, yarı finalde kendine yakışır bir mücadele göstererek "final" oynama hakkını kazandı.

Cumartesi günü başlayacak olan final serisinin ilk maçında Abdi İpekçi Spor Salonu ’nu hiçbir koltuk boş kalmayacak şekilde dolduracağımıza ve bizim üstümüze düşen görev olan "sonuç ne olursa olsun susmadan, sonuna kadar takımımızı ateşleyici" desteği göstererek şampiyonluk kupasını alacağımıza inancımız tam'dır !..

Diğer branşlarda alınacak şampiyonluklar bizim için asla "teselli" değil,

Galatasaray Arması’nın var olduğu, üzerlerinde emeğin, mücadelenin, teri akıtılmış-hakkı verilmiş kutsal formalarımızı taşıyan Aslanlarımız'la yaşayacağımız gurur olacaktır.

HAK EDENE HAK ETTİĞİ DESTEKLE!
HAK ETTİĞİMİZ KUPAYI ALMAK İÇİN HAYDİ HEP BİRLİKTE ABDİ İPEKÇİ'YE!

Oğuz ALTAY
ultrAslan Genel Koordinatörü