Abdi İpekçi'de 10 Nisan Pazar Günü 12.000 Galatasaraylı

Saat 16:00-17:00 olsa daha iyi olurdu gibime geliyor. Dershaneden çıkıp gelmek isteyen öğrenciler, şehir dışından gelmek isteyenler için vs.

Neyse maç pazara alınmış, bahane aramamak gerek...

3 kişi geliyoruz.. herkes elini taşın altına koysun... abdi ipekçi dolup taşsın.. hakedene hakettiği destek verilsin..

Bende dün İstanbul'a geldim bi süreliğine buradayım..Maça gelmek istiyorum ama salonu bulmak sıkıntılı olacak gibi İstanbulu fazla bilmiyorum ve yanımda gelebilecek birisi yok..Aslında gecen sene gitmiştim ama fazla hatırlamıyorum salonu neyse bir şekilde orada olmaya calısacağım...

Arkadaşlar Merhaba, Maç ile ilgili aldığımız bir kaç bilgiyi payalaşayım.

Biletler bugün satışa çıkıyor saat 16:00 da ve kulüpe inanılmaz bi talep varmış hem bilet için hemde ne zaman satışa çıkarıcaksınız gibi.

Sponsorumuz Medical Park Hastaneleri 12.000 adet tshirt bastırıyor maça gelenlere dağıtılacak, bu demek oluyorki o gün salon kıpkırmızı olacak, sponsorumuza şimdiden teşekkürler. Son olarak biletler 5 TL den satışa çıkacak.

Normalde bende 7 8 bin insanın geleceğini düşünüyordum ama hem insanların ilgisi hem kulübün bu maça ilgisi gösteriyorki o gün salon full olacak o yüzden Bilet leri hemen almanızı tavsiye ederim. Gözlerinizden Öperim.

Bende dün İstanbul'a geldim bi süreliğine buradayım..Maça gelmek istiyorum ama salonu bulmak sıkıntılı olacak gibi İstanbulu fazla bilmiyorum ve yanımda gelebilecek birisi yok..Aslında gecen sene gitmiştim ama fazla hatırlamıyorum salonu neyse bir şekilde orada olmaya calısacağım...

Hangi semtten geleceksin onu söylesen çok daha net tarif edebilirdim.

Kabaca şöyle. Metrobüs ile Topkapı istasyonuna geliyosun. Sahil tarafına doğru birazcık yürüyosun. Ordan Zeytinburnu'na giden otobüs minübüs ne varsa bin hepsi Abdi İpekçi'ninin ordan geçer. Ayrıca zaten maç günü sarı-kırmızı giyinmiş birçok insan olacaktır. Onları takip edebilirsin.

Hangi semtten geleceksin onu söylesen çok daha net tarif edebilirdim.

Kabaca şöyle. Metrobüs ile Topkapı istasyonuna geliyosun. Sahil tarafına doğru birazcık yürüyosun. Ordan Zeytinburnu'na giden otobüs minübüs ne varsa bin hepsi Abdi İpekçi'ninin ordan geçer. Ayrıca zaten maç günü sarı-kırmızı giyinmiş birçok insan olacaktır. Onları takip edebilirsin.
Öncelikle teşekkürler..Topkapıya gelişte bir problem yok ama oradan sonra tam olarak ne tarafa gideceğimi bilmiyorum ama dediğiniz gibi sarı kırmızı giyinenleri takip ederim en kötü ihtimalle..

Topkapı'ya gittikten sonra bulursun.Maça ilgi olacak gibi. O yüzden Topkapı civarında zaten maçtan 1-2 saat önce salona giden bir sürü Galatsaraylı da görürsün.

Normalde bende 7 8 bin insanın geleceğini düşünüyordum ama hem insanların ilgisi hem kulübün bu maça ilgisi gösteriyorki o gün salon full olacak o yüzden Bilet leri hemen almanızı tavsiye ederim. Gözlerinizden Öperim.
Bu iyi oldu abi sağolasın.

2009 da ayhan şahenkdeki eurocup finalinden sonraki en etkileyici bayan maçı atmosferini yaşatcaz. gerek pazar gerekse salı, verecegimiz muhteşem destek, ve yaratacagımız etkili sinerjiyle onlara hiç bir şekilde şans tanımadan caferagaya 2-0 gitmemiz lazım..
bu arada son maçada kalırsa, dogumgünüm olan 19 nisanda alacagım en güzel hediye 12000 kişiyle alınacak olan şampiyonluk olacak:)

Yanlış anlamadıysam sadece bizim bench'in arkası ve şeref tribünü'nün sağ tarafı satışa çıktı saha içi olarak. 1. ve 2. maç için de ben öyle anladım. Yanılıyor muyum?

Eğer öyleyse de umarım diğer bölümler kulüp personeli, altyapılar vs ile dolar. Eurolig ve erkekler maçında olay çıkmamasına rağmen böyle bir uygulamaya gidilmesi çoook saçma!

Yanlış anlamadıysam sadece bizim bench'in arkası ve şeref tribünü'nün sağ tarafı satışa çıktı saha içi olarak. 1. ve 2. maç için de ben öyle anladım. Yanılıyor muyum?

Eğer öyleyse de umarım diğer bölümler kulüp personeli, altyapılar vs ile dolar. Eurolig ve erkekler maçında olay çıkmamasına rağmen böyle bir uygulamaya gidilmesi çoook saçma!
Satış planın da bende öyle gördüm.Saha içi biletleride bitmiş oldu böylelikle.

neyse canım zaten tribünde izleyesim vardı :) :)

Fb hiç olmadığı kadar kovalayacak maçı ertelemek ve hükmen mağlubiyet için bu unutulmasın. Hakemler zaten maşası olacak resmen en ufak bir küfürde saliselik bile olsa anons olur. Eğer sahaya birşey atılırsa bu bizim için sonumuz olur. Bu çok çok çok önemli. Bilinçsiz 12 bin kişidense bilinçli 6 bin kişi iyidir bence. Federasyon fb'ye kıyak arayacaktır unutmayalım