Site girişi çok güzel olmuş,elinize sağlık.
Pazar gününe alınması benim açımdan süper oldu.Federasyona teşekkürler
Pazar gününe alınması benim açımdan süper oldu.Federasyona teşekkürler
Bende dün İstanbul'a geldim bi süreliğine buradayım..Maça gelmek istiyorum ama salonu bulmak sıkıntılı olacak gibi İstanbulu fazla bilmiyorum ve yanımda gelebilecek birisi yok..Aslında gecen sene gitmiştim ama fazla hatırlamıyorum salonu neyse bir şekilde orada olmaya calısacağım...
Öncelikle teşekkürler..Topkapıya gelişte bir problem yok ama oradan sonra tam olarak ne tarafa gideceğimi bilmiyorum ama dediğiniz gibi sarı kırmızı giyinenleri takip ederim en kötü ihtimalle..Hangi semtten geleceksin onu söylesen çok daha net tarif edebilirdim.
Kabaca şöyle. Metrobüs ile Topkapı istasyonuna geliyosun. Sahil tarafına doğru birazcık yürüyosun. Ordan Zeytinburnu'na giden otobüs minübüs ne varsa bin hepsi Abdi İpekçi'ninin ordan geçer. Ayrıca zaten maç günü sarı-kırmızı giyinmiş birçok insan olacaktır. Onları takip edebilirsin.
Bende dün İstanbul'a geldim bi süreliğine buradayım..Maça gelmek istiyorum ama salonu bulmak sıkıntılı olacak gibi İstanbulu fazla bilmiyorum ve yanımda gelebilecek birisi yok..Aslında gecen sene gitmiştim ama fazla hatırlamıyorum salonu neyse bir şekilde orada olmaya calısacağım...
Bu iyi oldu abi sağolasın.
Normalde bende 7 8 bin insanın geleceğini düşünüyordum ama hem insanların ilgisi hem kulübün bu maça ilgisi gösteriyorki o gün salon full olacak o yüzden Bilet leri hemen almanızı tavsiye ederim. Gözlerinizden Öperim.
Saat 16:00-17:00 olsa daha iyi olurdu gibime geliyor. Dershaneden çıkıp gelmek isteyen öğrenciler, şehir dışından gelmek isteyenler için vs.
Neyse maç pazara alınmış, bahane aramamak gerek...
Satış planın da bende öyle gördüm.Saha içi biletleride bitmiş oldu böylelikle.Yanlış anlamadıysam sadece bizim bench'in arkası ve şeref tribünü'nün sağ tarafı satışa çıktı saha içi olarak. 1. ve 2. maç için de ben öyle anladım. Yanılıyor muyum?
Eğer öyleyse de umarım diğer bölümler kulüp personeli, altyapılar vs ile dolar. Eurolig ve erkekler maçında olay çıkmamasına rağmen böyle bir uygulamaya gidilmesi çoook saçma!