Abdi İpekçi'de 10 Nisan Pazar Günü 12.000 Galatasaraylı

Yarın ki maç için 4 adet bilet aldım ve biletler baya baya tükenmişti bitmeye yakındı.Ayrıca salı günkü maç için de şimdiden biletimi aldım.

Yalnız şuan en önemli nokta şu ki;Fenerbahçe'li oyuncular özellikle Nevriye,Esmeral,Sutton Brown ve Birsel seyircimizi tahrik etmek için her türlüğü yolu deneyceklerdir.Muhtemelen maçta futbol seyircisi diye tabir edilen bir kısımda da yığılma olacak.Bu yığılma itici güç olarak kullanılmalı,eğer Fenerbahçe öne geçer ve bu tarz tahrikler başlarsa;zaten futbol takımının verdiği kimya bozukluğu saldırganlığa,küfüre ve sahaya birşeyler fırlatmaya asla dönüşmemeli.Sabırla beklenmeli ve bunun bir final serisinin sadece ilk maçı olduğı düşünülmeli.

p.s:Fenerbahçe'nin tahrik edecek gücünün bile olacağına ihtimal vermiyorum.Yine de lütfen SAĞDUYU!!!

Maç saati yaklaşıyor,heyecan büyük..İnanıyorum ki nefes bile alamayacak fenerbahçeliler o derece müthiş bir atmosfer olacak ve bayan basketbolu için çok önemli zaten bu atmosfer.Ama yinede tahriklere kapılmadan, 2. maçıda unutmadan ve hiç susmadan, rakibi boğarak ŞAMPİYONluğu alalım !

Zaferler senin ruhunda var !

Biletler cebimizde, uzun ip belimizde..

Duyduğuma göre yönetim de blok olarak ciddi miktarda bilet satın almış, herhalde yine bir yerlere bilet inecek..
Yarın salonun boş olma gibi bir ihtimali yok..
Taşkınlık yapmadan ilk maçı alıyoruz, maçtan sonra dalgamızı geçeriz..

Bu arada Tugay Aktepe arkadaşımızı yarın mutlaka salonda görmek istiyorum.
Aksi takdirde kendisine 8 hafta forumdan uzaklaştırma vereceğiz.

Ben tahminimce 8bin-9bin civarı bir topluluk olur diye düşünüyordum ancak 10bin sayısı bile telaffuz edilmiş, yarın da satışı düşünürsek 12bin seyirci hayali gerçek olacak gibi görünüyor. Kazanacağımız konusunda en ufak bir şüphem yok, salondaki yerimi de alacağım Allah'ın izniyle.. Başarılar Yenilmez Armada

Biletixten şimdi baktım çok az blok kalmış. onlar da yarın satılacak ve salon tamamen dolacaktır. artık bu gayet net ortada..

Keşke futbol takımı da maça gelse de şu taraftarın neler yapacabileceğini görseler. Belki yüzleri kızarır..

Aslında dolacağı dün satışa çıktığı ilk saatlerde belliydi. Salı günü için hedef konulup, ona yoğunlaşılmalı çünkü hafta içi olması, ard arda olması gibi nedenlerden dolayı boş kalabilir salon salı akşamı.

Yarına gelirsek 12 bin çoşkulu taraftar ve parkedeki 12 aslanlarımız o salonu Fenere dar edecek.

http://www.youtube.com/watch?v=6HECzeQ3Aho
50.snden sonraya dikkat :D

Şu takıma yarınki sonuçtan bağımsız olarak çok teşekkür ediyorum, bizlere bu heyecanı yaşattıkları için.

Bir insan 2 gün sonra çok önemli bir sınavı olmasına rağmen, bu sınava çalışabileceği tek zamanında 1 saat boyunca arkadaşıyla telefonda bu seriyi konuşabiliyormuş. Futboldaki derbide bu kadar heyecan yaşamamıştık, gerçekten bu maç "Kadın Basketbol" tarihinde bir ilk olacak, o gün oradaki herkes için.

Şampiyonluk için saldırın !

İnanılmaz bir sinerji var..
Hafızam beni yanıltmıyorsa böyle bir sinerjiyi yakaladığımız her maçı kazandık bu maçta böyle olacaktır imkan olsada keşke orada olabilsek ama oradaki kardeşlerimiz bizim içinde yıkacaklar o salonu bundan zerre şüphem yok..
Şamil abi medical park tişört dağıtımı yapacak dimi o işte bir terslik yok?

Arkadaşlar taşkınlık yapmadan sakince Fener'i yeniyoruz (taşkınlık yok ya sadece "yeniyoruz" diyelim:)).. Biletlerimizi İzmir'e deplasmana gittiğimizde Alsancak'tan almıştık :) Geliyoruz :)

Muavin abi sana bir Türk kahvesi yapayım dedi. Kahvemi içtikten sonra falıma baktı.. Abi 3 vakte kadar bir maça gidiyorsun, endişelenme maça rahat yetişiyorsun...

Sanırım sürekli kaçta Esenler'de oluruz dememden bıktı. : )

Ahahhahaahh ya çok iyi biz İstanbul'da oturuyoruz maça gidemiyoruz adam Ankara'dan maça geliyor. Neden maç saati 14'de. 16-17'de oynanamıyo mu bu maçlar? Utamasalar sabah ezanıyla oynatıcaklar maçları.

Futbol maçımızda bile bu kadar heyecan yapmamıştım. Güveniyorum. Bugün bu maçı alacağız İnşallah ve bu maç bize serinin kapısını açacak!

Veli Yiğit' in artniyetli olduğunu sanmıyorum ama sürekli Galatasaray taraftarına negatif şeyler söyleyerek yanlış yapıyor. Galatasaray taraftarı her zaman en ihtiyacı olduğunda takımının yanındadır. Bugün göreceğiz salonda Galatasaray taraftarını. Umarım o salonun halini görünce bir özür dilemeyi çok görmez.

Şunu kabul edelim ki sporun futbol anlamına geldiği bir ülkede yaşıyoruz. Herkesin aksine düşünüyorum ben. Eğer futbolda iyi gitseydik şu anda biletlerin hepsi çoktan tükenmişti. O yüzden futbol kötü herkes basketbola geliyor mantığı yalan bana göre. 8-10 bin kadar bir kitlenin olacağını düşünüyorum bugun, salon tamamen dolarsa bu gerçekten bir devrim olur ve yeni yönetim bu mesajı umarım şimdiden alır.

Biletler bitti, biletim yok diye gelmemezlik yapmasın kimse, salondaki gişelerde kalan biletler satılacaktır mutlaka.

Son olarak hatırlatma: SAHAYA HİÇBİRŞEY ATILMAYACAK VE KÜFÜR OLMAYACAK.

Güvenlik toplantısında alınan karar gereği kapılar saat 11.00' de açılacak ve salonun bütün girişleri açık olacaktır.