Abdi İpekçi'de 10 Nisan Pazar Günü 12.000 Galatasaraylı

Veli'yi cok yanlis anlamissiniz bence. Tamamen gaz vermek amacla yazdi o yaziyi. Salonda az kisi olmamasi adina. Kendisi iyi Galatasaraylidir. GS'nin kotulugunu asla istemez.

Veli'yi cok yanlis anlamissiniz bence. Tamamen gaz vermek amacla yazdi o yaziyi. Salonda az kisi olmamasi adina. Kendisi iyi Galatasaraylidir. GS'nin kotulugunu asla istemez.

Valla Nilay hanım bu onun ilk vukuatı değil. Sürekli bir laf geçirme taraftara. Onamı kaldı Galatasaray taraftarına laf etmek? Maaşlı çalışanısın sen kardeşim kulubün..

Konumuz Veli Yiğit mi? Nasıl oluyor da her konuyu saptırmayı başarıyoruz helal olsun. Tamam yanlış bir yol izlemiştir, hata yapmıştır da 1000 bilet satıldı diye insanların maça gelmekten vazgeçecek değil ya? Şamil gerekenleri yazdı, Veli Yiğit'in tweet'ini nereden buraya taşıdıysanız, aynı yerden ona buradaki bilgileri de iletebilirsiniz. Uzamasına gerek yok.

12.012 Galatasaraylı tek yürek, şampiyon olacak diyoruz. Hala başka şeylerle uğraşıyoruz. Gerek yok.

ya herkes kendini sağlam kazığa bağlasın ve bir an önce alsın biletini.yoksa ipekçiye gelip de kapıda kalırsanız pişman olursunuz :)

Nılay ismiyle hitap ettiğine göre samımı bir arkadaşın demekki. bize savunmana gerek yok burada .

Sadece taraftarı biraz daha iyi tanıması için araştırma yapmasını tavsiye edersen ona ciddi bir iyilik yapmış olursun.

Bütün camıa bu maça kitlenmişten yazdıgı yazı tamamen camıayı tanımayan uzaktan bakan negatif bir bakış açısıdır.Yazdıgımızı okuyup anlama kabiliyetimiz vardır evelallah..

Bu konu uzamasın, PAZARI BEKLİYOR ARMA İÇİN ÇARPAN YÜREKLER!

Yoldan geçerken biletix gişesi görünce sorayım dedim, kaç bilet satılmış diye.

Satılan bilet sayısını net söyleyemeyiz ama satılmış olan blokları görebilirsiniz dedi. Ekrana baktığımda biletlerin 1/3´ünden fazlası bitmişti.

Düşünürsem,okursam,kafa yorarsam her şey ters gidecekmiş gibi geliyor.Salondaki zamanlar dışında olabildiğince uzaklaşmak istiyorum.2 maç,2 galibiyet.Sonrası...Yaparsınız be kızlar.

Zaman benim için o kadar yanlış oldu ki. İmkanları zorluyorum tam açık kapı bulacakken bir anda kapanıyor. İkinci maç için uğraşlarım sürüyor, inşallah gelebilirim. Pazar günü ise 12 000 kişiyle güzel bir galibiyet alacağız. Tek korkum küfür ve salonun boşaltılması. Artık bu saatten sonra yabancı madde atanlara ve küfür edenlere karşı sorumluyuz. Umarım böyle kötü bir olay yaşanmaz.

Bu arada Veli Yiğit ne yazmış bilmiyorum ama şu anda twittler atıp duruyor, GsBasket için bazı forumlar falan ibaresini koymuş. Haklı haksız bilemem ama madem laf söylüyorsun ortaya değil, isim vererek yaz. Muhatabın GsBasket ise GsBasket de, "bazı forumlar" diye yazmak saçma geliyor bana.

Konumuz Ali Veli değil ama yazmadanda duramıyorum ama twitterda takılmaktan başka ne yapıyor onuda bilmiyorum! Bide GSBasketi karşına alıyor forumlarda yazılıyormuş GSBasket diğer forumlara benzemez burda yazan herkesin belli bi seviyesi vardır.Herkes Ad ve Soyad şeklinde üye oluyor ve kimsenin düşüncesini saklama gibi bir çekincesi yok.Burdaki herkesinde belli bir basketbol bilgisi var ve en azından maaşlı eleman değil TARAFTAR.Sen GSTV olarak kaç tane bayanların deplasman maçını verdinde final maçında kendi taraftarını karşına alıyorsun kaç maça gittiniz kanal olarak?

Bizim bu GSTV de objektiflikten doğruluktan yıkılıyor ya biraz olsun TARAFTAR olun TARAFTAR kanalın adına uygun davranın..

Son olarakta unutmuşum söylemeyi arkadaş bir araştırma yapsın Türkiyede bayan basketbolunda takımların seyirci ortalamasını çıkarsın bakalım durum ne çok merak ediyorum..

Veli Yiğit konusu çok uzatılıyor. Twitter ve GSBasket ayrı iki site. Bizim burada hep beraber yarattığımız sinerjinin bozulmaması en önemli olan şey. Her ne olursa olsun, o salon pazar günü dolacak.

Koca kanalda bir ton GS'lı olmayan adam var. Hasan Tankaya gibi biri var bir kere. Gİttiniz de Veli Yiğit'i buldunuz kızacak. Hadi Veli yanlış bişi söyledi. Diğer Gs çalışanları Twitter hesabında hafta sonu oynanacak maçtan bahsetmiyor bile. Bunu yok sayıp yüklenelim hep beraber Veliye.

İyi spikerdir kötü spikerdir bilmem. Kendisi ile hiç tanışmadım konuşmadım ama samimiyetine inanıyorum onun. Bir kere GS TV'de maaşlı çalışıyorsa da en önemlisi GS'lı biridir Veli. Bence o kadar büyütülecek bir durum yok ortada. Sonuçta verilen rakamlar da doğru olabilir. Bu sene satılan kombine sayısı + Bu maça gelmek için klüpten davetiye alan/isteyenlerin sayısı + 1200 satılan bilet desek gene 4000 rakamını bulmuş oluyoruz.

Bu arada bunu geçtim haksız mı sizce adam? Son Panküp maçında kaç kişi vardı tribünde? Halcon maçında yada Sezon içi normal maçlarda kaç kişi vardı? Diğer takımların kaç kişi ile oynadığı bizi bağlamamalı. GS'ız biz. Öte yandan ters manyel yapmaya veya taraftarı gaza getirmeye gerek mi var? FB ile oynamasak ne olacak Şampiyonluk maçı değil mi bu? Takımın 11 sene sonra şampiyon olma ihtimalinin en yüksek olduğu seriye başlıyor. Bunun için illa birilerine bilet alsın diye gazmı vereceğiz? Ne olur gel demiyorum kimseye ben. Gelen gelir arkadaşlar. Taranto maçına gelenler hala unutamadıkları anılar arasında tutar o maçı. 16 dakika sonra şampiyon olduğumuzda o maça koşanlar da öyle. Pazar günü o salonda gelmeyin desek bile gelecek en az 15 bin kişi olacak. Benim, senin, onun gazı veya ters gazı etki etmez. Gelemeyen varsa gerçekten gelemediği için gelememiştir...