Abdi İpekçi'de 10 Nisan Pazar Günü 12.000 Galatasaraylı

Boşverelim ikili tartışmayı, cevap vermeyi vs.

Üzerinde durulmuştu ama tekrar etmenin zararı yok faydası var. Salonda 12.000 taraftarın olması güzel olur ama "bilinçli" 12.000. Küfür yok, sahaya yabancı madde atmak yok, sadece ve sadece destek var.

Veli Yiğit'in Twitter'ın da bu forumla ve bu foruma yazanlarla ilgili yorumları gördüm, gerçekten çok canım sıkıldı!

Büyük bir hata yapılıyor, ve Veli Yiğit yaptığı tavırla resmen başka insanların olumsuz yorumlarına çanak tutuyor!

Bir kere bu forum GS TV yokken vardı ve buradaki insanlar salondaydı 1 kişide olsa 5 kişide olsa 50 kişide olsa salondaydı, şimdi de salonda hemde sadece İpekçi'de değil, her yerde bu takımın peşinde, GS TV kurulduğundan beri değil, ta en başından beri bu şubenin peşindeyiz. Ceplerimizden verdiğimiz paralarla türlü fedakarlıklar yaparak deplasmanlara gidiyoruz. O yüzden bazı forumlar değil!!! GSBASKET, bazı insanlar değil!!! Galatasaray'lı basketbolseverler diye hitap etmesi gerekiyor.

Veli'nin kimse Galatasaray'lı olduğundan şüphe etmiyor, iyi niyetindende şüphe duymadım ben tewet'ine tepkkiyi koyan ilk insan olarak ama sabah saatlerinde paylaştığı bilgi, 12.000 Aslan diye yola çıkan herkesin canını sıkmıştır, ayrıca doğruluğu kesin de değildir, bu eleştirilmiştir, buna karşı cevabıda ama ben yalan söyleyemem olmuştur, dolayısıyla buraya biletix'ten bilgi alarak yazan insanlara yalancı diyor, ama pazar günü herşey ortaya çıkacak, bakalım salonda kaç kişi olacak!

Galatasaray taraftarına yağcılık yapılması beklenmiyor, ama doğruları söylüyoruz adına bazı şeylerin, olduğundan kötü gösterilmesi yanlıştır, Erkekler derbisinde salonda bazı tribünlerde 1 koltukta 3 kişi varken, bir merdiven basamağına 4 kişi sıkışmışken ve salonda tek bir boşluk bile yokken malesef kanalımızda 9000 Galatasaray'lı denmiştir, bu eleştirilimiştir burda ve son derece haklıdır bu eleştri!

Bu forumda ve uA forumda yazan insanlar, Galatasaray basketbol şubesinin emekçileridir, Ankara'ya akan, Kayseriy'e koşarak giden, Cum Baba maçında kendine ait bölümü hınca hınc dolduranlardır ve bu maça 1 kişi fazla gelsin diye çabalayan insanlara bu şekilde laflar söylenmesine çanak tutmak son derece yanlıştır!!! Hoş Klavye başında artislik yapanları salonda görmek isteri o ayrı ama Veli bey bizi kimsye aşşağılatamaz kendi takipçilerinden, yok maça gelmiyomuşuzda bilmem neymişde.

Umarım Veli Yiğit hatasını anlar, tamam belki Twitter'da insanlarin onu eleştiren bana ve benim gibi insanlara atıp tutması Veli Bey'in egosunu okşuyor olabilir ama bu foruma ve buraya yazan insanlara alaycı yaklaşımlar gösterilmesine sebebiyet veren tavırlarını devam ettirmez inşallah.

İnsanlar mesaisini 12.000 kişi olmak için harcarken, bu tatsız polemik son derece yanlış!

Ne diyelim öyle demişler Veli Yiğit'in değerli takipçileri "Arada bir maçlara giden Galatasaray'lılar"! adına.

Bunu Yzıyorum neden 1 2 kişi demişya buraya ilk eleştiriyi ben yazdığım için 1 2 kişiden biriyim cevap hakkım var dimi.

Bu mesajla ile birlikte bu olaya noktayı koyalım daha fazla da kimsenin kalbi kırılmasın. Bende dahil Veli bey de dahil herkes söylediği sözün ne anlama geldiğini düşünsün öyle yazsın.

Neyse maçımıza odaklanalım artık.

16k1jpz.jpg

Bu kırmızı ile boyanan bloklar tamamen biten bloklar, hani bunların dışında çoğu satılmış ama henüz bitmemiş bloklar var 2 3 sırası satılmış bloklar var yarıdan fazlası satılmış bloklar var.

Biz inşallah orada o gün 12000 aslan olacağız sahadaki 12 aslan bunu hakediyor sonuna kadar.

Şuan bilet almaya vaktim yok, fazladan 1 bilet alanla maç günü ücreti karşılığında halledebilir miyiz?

2 mactada ve son maca kalirsa son 5.mactada tribunleri tiklik tiklim goruruz insallah ve oyle olacaktir da.
Haydi aslanlar 12.Sampiyonluk icin!

Biletlerin çoğu tükenmiş ama yarın salon önünde azda olsa yine satışta olacaktır kalan biletler. O yüzden biletler bitti diye kimse gelmemezlik yapmasın.