Adalet Herkes İçindir!

Bizim 4.maçta Abdi İpekçi'de 2 anons yapılmıştı ve az da olsa yabancı madde atılmıştı. Buna karşı 2 maç ceza yedik.

Bugün Ülker Arena'da ise

* 2 Anons yapıldı.
* Maç boyunca teknik heyet ve oyuncularımıza küfür edildi.
* Atılan yüzlerce yabancı madde yüzünden Ergin Ataman soyunma odasına dahi gidemedi. Polis şapkasıyla, polis eşliğinde götürüldü.
* Maç sonu Mahmut Uslu, Ergin Ataman'ın pantolonundan tutarak şahsına küfür etti.
* Galatasaraylı yöneticiler kendilerine ayrılan locadan çıkartılarak taraftarların olduğu bölüme oturtuldu.

Fenerbahçe'nin seyircisiz oynama cezası alması için daha ne olması lazım? Taraftarların sahaya girip oyuncularımıza saldırmasını mı bekliyorsunuz?

Kardeşim Fenerbahçe yönetimi kural dinlemiyor mu ? Biz niye pasif kalalım bu duruma? Bizim yönetim de 6.maça taraftar almayı planlıyormuş.

Saha bir çok yabancı madde atıldı artık fenere bir maç ceza verilmesse kimse bana bu serinin normal bir şekilde yürüdügünü anlatamaz.

Maalesef ülke tamamen muz cumhuriteyine dönmüş. Adamların hükmü gelmiş aylar öncesinden içeri girmesi gerekirken, hak mahrumiyeti varken maçlara girmemesi gerekirken. ellerini kollarını sallıyarak her yere gidiyor, her maça geliyorlar. Buda yetmezmiş gibi birde ali kıran baş kesen gibi her maç federasyon görevlilerine, hakemlere ve rakip takımlara etmedik küfür bırakmıyor, her türlü taciz'i yapıp birde tehdit ediyorlar.
Her gittikleri yargı kurumunda haksız bulunup ceza yedikleri bir ortamda başta siyasiler ve yancı medya sırf rant uğruna bu kişileri mağdur gösterip prim yapmalarına olanak yaratmaları sonucu, bu kişilerde istediği at koşturuyorlar. Malum kişiler bize cemaat komplo yaptı deyip cemaat'e ait firmalar'dan (ülker) destek almaya devam edecek kadar'da yüzssüzler. Ben bu kadar ikiligin olduğu bir ortamda adeletin herkese eşit olacağına asla inanmıyorum...

Adalet sesin çıktığın kadardır. Galatasaray yönetimleri yıllardır kızların Caferağa'da yaşadığı saldırıları Işıl Alben'e yapılanları gündeme getirdi mi? Hayır. Beş paragraf yazı yaz sonra kaale almıyoruz de.

6. Maça taraftar girecek diyen arkadaşlar;
Taraftar girerse = Hakemler maçı başlatmaz = Hükmen kaybederiz maçı ve Kupayı.

Ayrıca basın toplantısı olacakmış 3te. Ve ben Son maça taşınırsa seri o maçın seyircisiz oynanacağını düşünüyorum.

Disiplin yönergesinde uyulmayan ceza bir misli katlanarak verilir diyor. Eğer hakemler maçı oynatmazsa kafalarına göre kural uydurmuş olurlar ki bana göre böyle bir şeye ihtiyaç yok. Tamam seyircisiz olsun lakin ne demek 5000 kişi alınır? Ve acayip acayip kurallar yok davetiye yokmuş muşta. Ben ne bileyim içeri giren kadın ve çocukların febeşli olmadığını?

Dün arkadasım maçtayda aynen soyle bir not attı "bizim takımın benchin arkasındaki korumaları yıktılar tam ergin atamanın arkasında ses bombası patlattılar.Takım soyunma odasına giderken atılan çakmak ve bozuk paraları herkes gördü.Maç boyunca yapılan küfürlü tezahüratları söylemiyorum bile.Peki bize 2 maç ceza veren fenerasyon şimdi ne yapacaksın merak konusu ??"