Adaleti Şaşırtmayın!

'' Basketfaul sitesinin 5 Nisan TBF Disiplin kurulu kararları ile ilgili haberi : Pınar Karşıyaka maçında tribün olaylarından dolayı kurula sevkedilen Galatasaray'ın dosyasını ise daha sonraki toplantıya bıraktı. ''
enteresan işler oluyor ama nedense hiç şaşırmıyoruz !

Evet bugün açıklanan kararlar arasında bizim maç yok. Hayret verici olaylar silsilesi. Karar geç verilirse Tahkim'e gitme vs. süresi de uzayacak. Bu nedenle geç verecekler kararı diye düşünüyorum.

Bu kararın açıklanmama olayı can sıkıyor.Gerçekten bir oyunun içinde olduğumuzu düşünüyorum.Kararın verilmemesinin tek nedeninin itiraz dahi yapamayacağımız bir zamanın beklenmesi olarak görüyorum.Bu maç için para cezasının ötesinde bir ceza niyeti belli grupların amaçlarına ulaşması dışında bir şey değildir.Bu arada maç pazar günü 16.00'a alınmış.Akşam futbol takımımızın maçı olduğu için alınmış gözüküyor ki bu da seyircinin bulunacağının göstergesi bence.Taraftarsız olsa cumartesi 17.00'de sıkıntı olmazdı çünkü.İki ayrı senaryo oluşmuş durumda kafamda.Umarım ikinci çıkarımlarım doğrudur ve Fenerbahçe'yi yeneceğimiz o maçı tribünde yaşamaktan mahrum bırakılmayız.

İşler dün akşam itibariyle basketbol şubemiz adına kısmen değişebilir. Fatih Terim'in yaptığı açıklamalar futbol odaklı olabilir lakin özünde Galatasaray değerini, markasını savunan bir tutum olduğu herkes tarafından bilinmekte. Sonuç olarak spor dünyasında yaşanabilecek bu tip etkileşimlere ''Fatih Terim Ayarı'' çekilirse hiç şaşırmam. Zaten TBF an itibariyle çıkmazda olduğunu, kararı geciktirmesi veya kulislere sızdırmaması ile belli etmekte. Aşağı tükürse sakal, yukarı tükürse bıyık lafının beyinlerini kemirdiğine adım gibi eminim. Fatih Terim'in 6 Nisan 2013 tarihinde yaptığı açıklamalar salt branş olarak değil kulüp olarak ''Ben bu oyunu bozarım!'' şeklindedir. Bunu umuyorum, istiyorum. Tek yumruk, tek vücut olalım. Sahada Selçuk'u, Furkan'ı, Işıl'ı, kenarda Fatih hocası, Ergin Hocası, Ekrem Hocası ve sayamadığım bilumum ferdi ile armamızı kimselere ezdirmeden en tepeye taşıyalım. Bu pis ve çirkin düzeni bozup çocuklarımıza tertemiz bir Galatasaray bırakmak hepimizin görevidir..

Bu kararın açıklanmama olayı can sıkıyor.Gerçekten bir oyunun içinde olduğumuzu düşünüyorum.Kararın verilmemesinin tek nedeninin itiraz dahi yapamayacağımız bir zamanın beklenmesi olarak görüyorum.Bu maç için para cezasının ötesinde bir ceza niyeti belli grupların amaçlarına ulaşması dışında bir şey değildir.Bu arada maç pazar günü 16.00'a alınmış.Akşam futbol takımımızın maçı olduğu için alınmış gözüküyor ki bu da seyircinin bulunacağının göstergesi bence.Taraftarsız olsa cumartesi 17.00'de sıkıntı olmazdı çünkü.İki ayrı senaryo oluşmuş durumda kafamda.Umarım ikinci çıkarımlarım doğrudur ve Fenerbahçe'yi yeneceğimiz o maçı tribünde yaşamaktan mahrum bırakılmayız.

Ben de aynen böyle düşünüyor ve diliyorum.

Seyircisiz oynama cezası verilmeyeceği için kararın henüz açıklanmadığı, ortamın biraz soğumasının beklendiği ama bu arada da rakibimizin seyircisiz oynama cezası için bastırdığı dedikoduları dolaşıyor.

Ben öyle rakibin diye başlayıp beş altı satır sövesim var.

Korkmayın şikeciler! Delikanlı olun.

Futbol maçımız cumartesi.Pazar günü basketbol maçının saatiyle bir alakası yok.

tamam işte, basketbol maçımızda normalde cumartesi 17.00'deydi. yani cumartesi basketbol 17.00, futbol 19.00'du. ve alakası çoktu. şimdi basketbol maçımızın pazara alınmasını seyircili oynanmasına karar cıkacak şeklinde düşünmek en mantıklısı gibi geliyor bana.. yoksa bu saat değişikliğinin başka ne anlamı olabilir?

tamam işte, basketbol maçımızda normalde cumartesi 17.00'deydi. yani cumartesi basketbol 17.00, futbol 19.00'du. ve alakası çoktu. şimdi basketbol maçımızın pazara alınmasını seyircili oynanmasına karar cıkacak şeklinde düşünmek en mantıklısı gibi geliyor bana.. yoksa bu saat değişikliğinin başka ne anlamı olabilir?

lig tv nin yayın akışı için değişiklik yapılmıştır. Maç saatlerinde taraftarın düşünüldüğü yok...

Daha önce buna benzer olay yaşanmış 5 maç savunmamızın temelindeymiş.O maçların hiçbirinde seyircisiz oynama cezası gelmemiş tribünler arası kavgadan ötürü ki bu maçta olaylar maçtan önce başladı ve sporcuların kılına zarar gelmedi.Karşıyaka maçında bizi o salonda tutamayan basketbol şubemizin gerekeni yaptığına inanmak istiyorum.İşgüzarlık yapılmaz ise pazar günü Kaya,İlkan,Andersen başta olmak üzere tüm Galatasaray düşmanlarına karşı liderliği perçinlemek adına gereken yapılacaktır.

ben Galatasarayın ceza almayacagına inanmıyorum,federasyon her zaman Gs'ya ayrı muamele yapmıştır ...bizim yoneticilerimizde ,(İDARECİ)! olmustur..federasyon bize en agır cezayı verir..TBF de lobin yoksa , kaybedersin...

Raconcu, delikanlı taraftar tayfasına selamlar ! 2 maç seyircisiz, bence az olmuş ama, bir kaç kişiyi hastahanelik etseydik, sezonu kapatır raconu da tam kesmiş olurduk aslında.