Adaleti Şaşırtmayın!

Yazıklar olsun nasıl bir federasyon bu ya.Ksk maçına da sayarsak 3 maç olmuş oluyor haklarımızı savunamayanlar da artık gereğini yapsınlar.Yazıktır ya.Ayıp.

bizim yöneticiler idaereci! olduktan sonra bu cezaları daha cok alırız..edremite bile ceza vermeyen tbf konu GS olunca aslan kesiliyor.

Deplanmandaki maçta çıkan onca rezalete rağmen kapatma vermeyen TBF, iş bize gelince 2 maçı çakmaktan geri kalmamış. Ama hata onlarda değil, bu şerefli! federasyona bu fırsatı veren taraftarlarda. Emeği geçenleri tebrik ederim!..

Raconcu, delikanlı taraftar tayfasına selamlar ! 2 maç seyircisiz, bence az olmuş ama, bir kaç kişiyi hastahanelik etseydik, sezonu kapatır raconu da tam kesmiş olurduk aslında.
Serkan bey raconla ne alakası var durumun orada bize herşeyi yapsınlar biz sessiz mi kalalım.Ayrıca onlar yaptıklarından dolayı ceza almasın.Bizim yaptıklarımız devenin yanında pire kalıyor.Bir sürü örneği var bu olayların hiç ceza yok bize gelince bombala.

Yahu sezonun en kritik üç maçını seyircisiz oynamış olacağız. KSK, FB Ülker, Banvit.

Yazıktır ya, yazıktır. Allah belanızı versin, Azizin uşakları.

Söylediğine katılıyorum Oğuzhan, diğerleri atını oynatıyor ve bu işi kıvırıyor belli, ama bizim idari anlamda eksiklerimiz bu kadar göz önündeyken, karşıya fazla fırsat vermemek lazım. Verince de hem oyunculara hemde taraftara yazık ediyorlar,anında kıyıyorlar. Sarı kırmızıya acayip bir cephe oluştu tüm ülke çapında, nasıl bir kin söz konusu anlamak zor.

Türkiye Kupası nı bariz hakem hatalarıyla kaybettik ses yok. KSK maçında salon boşaltılıyo ses yok, 2 maç seyircisiz cezası ??? Yönetimden biri çıksında yeter desin artık....

Serkan bey raconla ne alakası var durumun orada bize herşeyi yapsınlar biz sessiz mi kalalım.Ayrıca onlar yaptıklarından dolayı ceza almasın.Bizim yaptıklarımız devenin yanında pire kalıyor.Bir sürü örneği var bu olayların hiç ceza yok bize gelince bombala.

Salon dışında yapın. Bakın İngiltere'de stad dışında yaşanır her şey lakin kimsenin stad da bir şey yapmak aklına gelmez daha doğrusu cesaret edemezler.

Sessiz kalmayın tabii ki de olur mu öyle şey. Galatasaray'ın menfaatleri doğrultusunda 2 maç seyircisiz oynayalım ne olacak ki, sessiz kalmamış oldunuz. Derslerini verdiniz sonuçta. 2 maç feda olsun be. Yine olsa yine yaparsınız. Camia sizinle gurur duyuyor.

Salon dışında yapın. Bakın İngiltere'de stad dışında yaşanır her şey lakin kimsenin stad da bir şey yapmak aklına gelmez daha doğrusu cesaret edemezler.
Salon dışında yapılsa ne olacak amaç bize zarar vermek yine ceza vereceklerdi.Sizde bişeyler yapılması gerektiğini düşünüyorsanız yerinin önemi var mıdır?Ayrıca benim tepkim öncelikle benzeri olaylar da kimse ceza almıyorsa biz neden ceza alalım.Biraz haklarımızı savunalım lütfen...

ben bu kararı tanımıyorum bu karar hukukun dışındadır deyip yarın itibarı ile bilet satacağını açıklayan bir yönetim istiyorum çok şey mi istiyorum?

Sessiz kalmayın tabii ki de olur mu öyle şey. Galatasaray'ın menfaatleri doğrultusunda 2 maç seyircisiz oynayalım ne olacak ki, sessiz kalmamış oldunuz. Derslerini verdiniz sonuçta. 2 maç feda olsun be. Yine olsa yine yaparsınız. Camia sizinle gurur duyuyor.

O gün oraya olay çıkarılmaya gidilmedi.Orada yaşanan herşeye rağmen taraftar seyircisiz cezası almayalım diye sakin duruyordu.Onlar yine sözlü tacizde bulundular ve dikkat edin 30-40 kişi dayanamayıp gittiler oraya bende ceza almamızı istemiyorum tabi ki.Biraz olayın federasyonun skandal kararı üzerine yoğunlaşsanız diyorum.Tabi cezayı haklı görmüyorsanız..

Salon dışında yapılsa ne olacak amaç bize zarar vermek yine ceza vereceklerdi.Sizde bişeyler yapılması gerektiğini düşünüyorsanız yerinin önemi var mıdır?Ayrıca benim tepkim öncelikle benzeri olaylar da kimse ceza almıyorsa biz neden ceza alalım.Biraz haklarımızı savunalım lütfen...

Hak savunmak başka bunun tahkimi var. Lakin en başta biz akıllı olacağız. Yıllarca küfür yüzünden hep ceza yedik oysa onlarda küfür ediyordu. Biz niye yiyorduk? federasyon kural koymuş 1 dakika kesintisiz küfür edilirse ceza kesilir diye. Bjk ve fener taraftar grupları bunları ayarladı bizimkiler her maç ceza yedi. Biraz akıl gerekiyor.

Salon dışında en fazla para cezası alırsın.

Benim tek eleştirim sahanın boşalttırılmasına izin verilmesi. Yöneticilerimiz bunu engellemeliydi.

Onun haricinde bugüne kadar gerekli tepki koyuldu bence. Gsbasket de gereken şeyleri söyledi. Yönetim de gerekli savunmayı yaptıysa, bizim kanadımızda yapılabileceklerin (şu ana kadarki bölümde) yapıldığını düşünüyorum. Tahkim'e de gidilecek tabii ki de.

Ama TBF eline geçen fırsatı da iyi kullanarak yine eyyam yaptı.

Ben şu ana kadar sonucu değiştirememiş olsak da gösterilen reaksiyonun başlangıç olabileceği kanısındayım.

Hak savunmak başka bunun tahkimi var. Lakin en başta biz akıllı olacağız. Yıllarca küfür yüzünden hep ceza yedik oysa onlarda küfür ediyordu. Biz niye yiyorduk? federasyon kural koymuş 1 dakika kesintisiz küfür edilirse ceza kesilir diye. Bjk ve fener taraftar grupları bunları ayarladı bizimkiler her maç ceza yedi. Biraz akıl gerekiyor.

Salon dışında en fazla para cezası alırsın.

O küfür olayını anlayabilirim haklısınız dikkatli olunmalı.Ama benim isyanım olaylar benzerleri kadar büyük çapta olmadığı halde neden iki maç seyircisiz alıyoruz.Biz önce yönetim sonra taraftar olarak bu konu da yapılabilecekleri tartışalım ve artık ortaya gerçek bir tepki koyalım tbf ye karşı.

Ligin en önemli,en kritik 2 maçı seyircisiz oynanacak.Takımın bize desteği en fazla ihtiyaç duyacağı 2 maç boş tribünlere oynanacak..Ama ne önemi var;"Gösterdik günlerini,tribün raconu,verdik derslerini,allah allah........"